Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz Cthulhu Dawn #23866 üzenetére
Nem lesz szétmoddingolva inkább olyan dolgok lesznek, amik amúgy nem látszanak rajta, csak hosszas keresgetés után fedezhetőek fel. Gyárilag ilyen volt a rács, a méhsejt alatt, ugye ott volt egy Big Boy venti, ami olyan volt a szellőzésnek mit a húslevesben a karalábé . Nem igazán tetszett, ezért vasfűrésszel eltávolítottam, majd elcsiszoltam és lefestettem. Mivel ez sem voltelég, ezért próbáltam vágni még, hogy a körből legyen valami más alakzat, de nem igazán jött össze, így holnap újra nekiállunk (most már egyszemélyes csapatomat kiegészítve plusz egy fővel) ha lesz rá időm. Eddigi munkámért és elért sikeremért külön köszönet Rudinak,a puli kutyámnak, aki folyamatosan ott lihegett körülöttem, és Korminak, a macskámnak aki nyugtatólag hatott rám "nyugodt napfürdőzésével".
BR4D: Sajnos még mindig nem tökéletes, szóval el fogok vele játszani egy ideig, eddig csak 2,5-3 munkaórát fektettem bele.
Krisinto: Vasfűrészlappal, ami egyedileg moddolt darab. Egy vasfűrészlapból és egy köré csavart rongydarabból áll. Sok-sok türelmet hozzá, szükséged lesz rá.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest