Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyávogi
tag
Én meg el lettem tiltva az első 3 hónapban minden általam kedvelt étektől: zöldségek, tejtermékek, majd' összes gyümölcs... nem elég, hogy sört sem ihattam pont azért, hogy ne fájjon a bébicsek hasa.. aztán mégis..
Olyan kismamát is ismerek, aki csak vajas kenyeret evett 3 hónapig és mégis hasfájós volt a bébicsek. szvsz ez erőst baba-függő, hogy kinek mitől fájdul meg... itthon úgy hívtuk a jelenséget,hogy a '' Nagy Titokzatos Sírásra Késztető Valami''az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
tildy
nagyúr
Hát nálunk leginkább ''káosz'' lenne, ha kiderülne , hogy jön a baba. Félelem és öröm is egyben.
Mivel meg sem pszichésen, sem anyagilag nem állunk készen a gyerekvállalásra, ezért úgy gondolom, hogy egy olyan helyzetbe csöppenne bele, ami nem ''stabil''.
Te örültél, de nem mindenki van így vele. Bennem pl. valószínűleg kettős érzés lenne.
A rákészülésről: túl sok olyat láttam már, ahol csak úgy jött a baba, aztán fél év múlva meg már külön lakott a férj meg a feleség. Ilyet nem szeretnék. Azt szeretném, hogy mint egy kebel, mint egy ölelés egy biztonságos, viszonylag stabil élethelyzetben érkezzen. Ladybug jól mondta. Nem állok még készen rá."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
Mint kétgyermekes anyuka őszintén megmondom neked, hogy amikor először voltam várandós, nagyon akartunk kisbabát. Talán ez is volt a baj. Mert hiába estem gyorsan teherbe, a pici ''elment''. Ekkor lecsillapodtunk, lenyugodtunk, és nehezen, de visszazökkentem a mindennapokba. Aztán, mikor megint babás lettem, már tudtam, hogy nyugodtnak és óvatosnak kell lennem. Ennek egészségügyi okai voltak inkább. Aztán a második gyermekünket, amikor vártam, egy ideig megint csak nagyon tudatosan kellet, hogy éljek.
Tehát azt kell mondjam, hogy van, akinek igenis 100 %-ig biztosnak kell lennie abban. hogy gyereket szeretne. Mert bár nagyon szeretne, a teste vhgy nem úgy akar működni. Mégis, megért minden szenvedést és fájdalmat a csodaszép, két leányzónk. Mert ha nincs meg bennem ez az eltökéltség, akkor feladom.
Az anyaság egy csodálatos, gyönyörű és felemelő érzés. És minden gyermeked első kézhezvételekor éled át igazán a szülő/anya lettem érzést.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kymco
veterán
Egy hete a feleségem leánybúcsún volt a legkisebbel, én pedig édeshármasban a két nagyobbal....
Egy kicsit fórumozni kezdtem, és egyszer csak azt vettem észre, hogy néma csönd vesz körül....
Ijedten körülnéztem, és láttam, hogy a lakás másik végében nagy titokban öltözködtek pizsibe a gyerkőcök...Megdícsértem őket, erre a lányom sértődötten: Apa, hogy vetted észre, hiszen csöndben voltunk?!
Épp ez volt számomra a felettébb furcsa!www.refujvaros.hu
-
ladybug
őstag
Kedvesem is ezt várja. Bár ő minden hétvégén addig alszik, ameddig neki tetszik. A hálószoba nem a lakószinten van. Én vagyok a folyton korán kelő.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest