Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Boszizsu: Köszönöm. Kicsit megnyugtattál, hogy ismerős a helyzet. Csak idegileg bírjam. Bár én is elüvöltöm olykor magamat, és akkor megszeppen az Édesem, de aztán pár perc múlva, újra a saját bőrén akarja megtapasztaplni az Életet.
Vikthor: Borka jövő hónapban lesz 5, de nálunk is bőszen megy az ujjszopás. Lebeszélni én sem tudtam eddig. Akikkel értekeztem ez ügyben ők azt mondták, hogy a lebeszéléssel kár stresszelni a gyereket. Csak akkor fog leszokni, amikor ez szégyen lesz neki. És ezt neki kell átélnie. Egyébként mindegyik ismerős iskolás korban szokott le az ujjszopásról.
Lesaux: Mennyi idő, amíg teljesen megszokja a gyerek az óvodát? Kérdésedre válaszolva...Nagyon változó, hogy egy gyerek mikor szokik be az oviba. Volt olyan ovisom, akinél ez egyik napról a másikra történt, volt amelyik fél év után sem szokott be. A nagy többségnél azonban kell 3-4 hét, mire teljesen elfogad mindent (az új környezetet, új elvárásokat, új napirendet) és mindenkit (csoporttársait, óvónőt, dadát). Ha okosan terelgetitek - elmagyarázzátok, hogy az oviba járás miért jó neki -, akkor nem lesz gond.
Az ottalvást ne sürgessétek, ha nem feltétlen fontos. A gyerekek többsége az óvodában alvás miatt utálja meg az óvodába menést. Ha túl korán ott alszik, akkor dühös lesz a szülőre, és emiatt ingerült lesz az óvónővel is.
Az óvónőnek is sokat kell tennie azért, hogy a gyerek megszeresse az ovit, és a reggeli elszakadás a szülőktől és az ottalvás szokta a legnagyobb kihívást jelenteni.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest