Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
A nagylányunkkal mostanában sok összezörrenésünk van. Az utóbbi időben már nem veszekszem vele, nem emelem fel a hangom, mert már beleluntam az örökös figyelmeztetsre, helyreigazításra.
Tegnap este is volt egy afférunk, de én higgadt hangon elmondtam a véleményem. Pár perc múlva szól, hogy beszélni szeretne velem. A következőket mondta:
''Anya, én nem tudom, miért csinálom, amit csinálok. Egyszerűen tudom, hogy nem szabad, mégis megteszem. Nem akarlak megbántani, mert szeretlek, de vmiért sok rosszat teszek mostanában.''
Ezen nagyon meghatódtam, mert én is így éreztem. Mintha a kisördög bújkálna benne, és néha előtörne. A kamaszkor jutott eszembe, mert hasonló érzéseik vannak nekik is, és hasonló okoból cselekednek úgy, ahogy.
Nyár elején hallgattam a rádióban egy beszélgetést egy pszichológussal, aki a kamaszkorról, történetesen a fiáról beszélt, hogy kamaszkorában hogy viselkedett. Sokadik vitájuk után ezt kérdezte a fiától, aki szinte minden nap lefitymálta vmiért. -Fiam, mi bajod van?
Mire a válasz ez volt: -Ha tudnám, mi a bajom, akkor nem lenne semmi bajom. De nem tudom, mi bajom van?
Ez annyira tipikus kamaszkor...És vhogy most úgy érzem Borka is ebben a helyzetben van. Ez lenne az előkamaszkor? Hiszen még csak 5 éves.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest