Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy milyen páraelszívót vegyek. Már minden megvan de ehhez totál nem értek. Az biztos hogy olyat szeretnék ami ventilátorral azonnal kinyomja a lakáson kívülre a főzés közben keletkezett illatokat, szagokat, párát. A lakás teljesen felújított, minden tekintetben.
Előre is köszönöm!
ÜdvMinek az?
-
Scooby
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Nem voltak illúzióim! Tudom mit tud egy elszívó, és azt is tudom, hogy ablakot kell nyitni mellé, ami nekem nem probléma.
Esetleg akkor tudok nekem ajánlani egy jó kis készüléket? Gorenje-ét és AEG gépeket néztem. Más márkát kéne nézegetni? Milyen kialakításút érdemes venni? Kúpos, lapos, vagy ez a dőlt dizájn? Mi legyen a minimum szívás m3/ó-ban? Ezek meghatározásában kérném a segítségeteket.Köszönöm!
ÜdvMinek az?
-
Scooby
aktív tag
válasz csemberlen #31060 üzenetére
Amekkora kell neki Jelenleg ott áll a felújítás, hogy le van bontva aminek le kell, most kezdődik a visszaépítés. Tehát a lakás jelenleg az eszközökhöz szabható.
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
válasz peppe79 #31063 üzenetére
15 m3 a konyha mérete és L alakú. Teljesen zárt a lakás többi részétől, tehát nem amerikai konyha. Az ár egy jó kérdés, mert nem szabtam árat, de a nagyon max akkor legyen 120.000ft. De ha egy jó készüléket lehet venni 80.000ft nekem az is jó. Ár érték arányt szoktam szem előtt tartani bármit is veszek, de azért még ezt figyelembe véve se megyek egy színvonal, minőség alá. Látom másnak már ajánlottál Cata és Teka készüléket. Megnézem ezeket is, számomra teljesen új márkák, gyártók.
Üdv
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
A Miele tényleg nagyon nagyon jó, de csillagászati árat kérnek érte, szóval az kiesik. A videón is csillagászati árú termék van. . Igen nagyon jót szeretnék megfizethető áron. Mint mindenki szerintem. Ezzel a szírszűrő dologgal nem tudok zöld ágra vergődni. Mindenhol alumíniumot írnak, de rozsdamentes acélt írtak, de olyat még nem találtam.
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
válasz Voice24 #31641 üzenetére
Szia!
A termék cimkéjét kell megnézni. A-E ig terjedő skálán jelzik hogy padlón és szőnyegen milyen teljesítménye van. Értelem szerűen az A a legjobb. Ami az MM-ben volt Electrolux gép 42ről leértékelve az azt hiszem 3 A-s készülék, és egy B értéke van. Az elég jó. a 4 A-s készülékek 80+-től indulnak.
Remélem tudtam segíteni.Üdv!
Minek az?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik