Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Panelban használ valaki 5.1-es szettet? Mennyire durván hallatszik át a szomszédba?
PSN ID: RemiFungus
-
Remi1234
aktív tag
válasz MasterMark #978 üzenetére
Mindenképpen normális szettet szeretnék. De előtte jól körbe kell járnom, mert nem szeretnék feleslegesen több 100k-t kidobni az ablakon. Fölöttem nem lesz szomszéd csak az egyik oldalon, meg alattam
A válaszod alapján, akkor ezek szerint nem kell bömböltetni egy normális rendszert, hogy élvezhető 5.1 hatást nyújtson?
-
Remi1234
aktív tag
válasz #09634560 #994 üzenetére
Köszi a tippeket. Viszont a linket javitsd kérlek
Egyébként én is elkezdtem a 636 felé húzni. Rossz irányba kapirgálok?
Hangsugárzókból inkább a szatelitek körül keresgéljek, vagy a nagyobb álló ,,dobozosok" között? Azért is gondoltam egyébként az Onkyora, mert akkor lehet csinálnék egy álmennyezetet ahova besüllyesztenék még egy párat, és akkor ki lehetne próbálni ezt a csoda Atmost. Már ha van egyáltalán ilyen tartalom.Egyébként valami ilyesmi lenne a szoba elrendezése: [link]
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Van a témában beárazós topic? Első keresésre nem találtam. A következő darabok értékére lennék kiváncsi (amennyiért el is lehetne adni):
Erősítő:
- Yamaha RX-V361
- Technics SU570
Deck:
- Technics RS-BX727 + Technics SH-GE70 equalizer
Hangfalak:
- 1 pár Videoton DC3010a
- 1 pár Videoton DC2021a
Köszi a segítséget!
Üdv,
RemiPSN ID: RemiFungus
-
Remi1234
aktív tag
Adott egy Yamaha RX-V36. Egyelőre jelenleg csak 2 front van rákötve, az inputot a TV-ből kapja optikán. Tegnap megjött a JBL 250P mélynyomó. Bekötöttem, de meg sem szólal... Az erősítőn beállítottam, hogy nomja a frontokra és a subra is a basszust, illetve az alapbeállításokban beállítottam, h. van Sub. Itt a teszthangoknál hallani, bár ahhoz 0dB körülre kell venni.Ami érdekes lehet, hogy az erősítő kijezőn csak L és R felirat világít a bemeneti kijelző részen.
Van valakinek tippje?Aha... fel kellett volna hangosítani LOL
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
[Ezt] próbálta már valaki? Mennyire használható? 20nm-es nappalim van. Egyik ismerősöm 220k-ért árulja. Megérhet ez ennyit?PSN ID: RemiFungus
-
Remi1234
aktív tag
Hali!
A Mission MHT-DS dipol háttérsugárzó ajánlott? A szoba falán elég hülyén nézne ki egy szokványos doboz, viszont az ilyen megoldás tetszik. Esetleg tudtok még ajánlani szettet, amiben ilyen háttérsugárzók vannak?
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Kiderult, hogy a hangszorohoz amit vettem 1/4 - 20 UNC csavar kell a felfogatashoz. Van tippetek hol tudnek beszerezni ilyet Budapesten?
Koszi, elore is!PSN ID: RemiFungus
-
-
Remi1234
aktív tag
JBL 250 p subot mennyiert hirdessem meg? Kb 1 hetet volt hasznalva, azota konzol tartokent funkcionalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs