Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Dzsano89 #55509 üzenetére
Fordítsd el a rendszert 180 fokkal és a háttérsugárzókat helyezd a bútorra. Azoknak is rontani fogja a hangját, de elfogadhatóbb, mint a frontsugárzók esetében. Sajnos átvettük az angolból a polcsugárzó (bookshelf) nevet, ami durván megtévesztő, ugyanis hozzájuk illő állványra helyezve szólnak igazán jól és polcon a legvacakabbul.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Rp526
aktív tag
Az oberonok is ott vannak csak drágák picit. Ebből 4 db + egy center. De a jófogás tele van Dalikkal. Zensorok, spektorok, oberonok.. Nagyon sok polcsugárzó van. Több még garis is, szal ha nem gond, hogy használt.. akkor rengeteg van belőlük és akár színazonosan is össze tudod válogatni. + van most Dali SUB is eladó.
(#55518) -KP-
Én ezt megkérdeztem anno az extremeaudiónál és azt a választ kaptam, h nem bontják.. sajnos így kell eladniuk. Én surround-okat akartam a szettben nagyobbra cserélni és nem engedték. Lehet ez egyedi eset, de nem hinném. Szintem parancsba van adva nekik..[ Szerkesztve ]
-
Rp526
aktív tag
Pl. ez elég jó kis szett lenne szerintem: Front, Center, Surround + kell még egy SUB. Nem kampányolás, csak átfutottam a hirdetéseket.. én így csinálnám most ha nem lehetne álló front. Ráadásul a center és a front ugyan az az eladó, még lehet enged is picit.
Van am itt vkinek Oberon 3? Régen gondolkoztam rajta, mert én zenét is hallgatok néha és nagyon jó dolgokat hallottam róla.
(#55529) Dzsano89
Közben látom amit írtál.. így már nem akkora deal a használt.
Milyen vállalkozásban lehet házimozit és hangfalakat elszámolni?? Én is csinálom azt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest