Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz Balu972 #16706 üzenetére
Szerintem amit a gyártók írnak (légyszállítás, nyomás, zaj stb) azt nem kell komolyan venni... Azt írnak rá amit akarnak, az userek 99%-a pedig úgysem tudja leelenőrízni hogy tényleg igaz e.
Én is most megvettem a szuper Bitfenix ventit amiben FDB csapágy van:
FDB technology keeps things running smoothly by reducing friction for long life and silent operation
Jól hangzik nagyon, ahhoz képest dobozból kivéve kerreg...
[ Szerkesztve ]
-
-
csakdzsó
tag
válasz Balu972 #16706 üzenetére
"Én 2db Nanoxia Deep Silence 140 - 1100-t rendeltem a Merlintől, remélem tényleg halk."
aztán kérjük a beszámolót a ventikről.
Hasonlót szeretnék,esetleg Be quiet vagy Tr silentet.
Tulajdonképpen egy Noctua nf-s 12 ventit (jó pár éves) váltanék az új 14-es ventivel.
Üdv minden prohardveresnek.
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
Grózi
Topikgazda
válasz Balu972 #16755 üzenetére
Nem találkoztam olyannal(amit nem valaki fizetett),Shellkreator tesztelt korábban házban és bordán is ventiket,de abban az új típusok nincsenek bent.
HenkElméletileg ugyanaz van az Enthoo elejében-teszteld le neki!(ha PH F200SP van ráírva,akkor az)
PardiseDugd simán a lap 3 pin-s Chassis fan csatijára és majd kiderül hogy tudja-e szabályozni a lapod.
sten1990 Ai Suite III-Fan expert[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
dave118
senior tag
válasz Balu972 #16850 üzenetére
Ez a hőmérséklet érzékelős téma elég jó! Bár az eredeti ötletem az volt, hogy az alaplapra kötöm és szabályozom 500rpm környékére, az elég kell hogy legyen. Passzívan egyébként játék alatt 60-65 ig viszi most (7790) , nyáron nyilván gázosabb lesz a szitu.
... Ami ami, az az.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Balu972 #16855 üzenetére
& Grózi:
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Grózi
Topikgazda
válasz Balu972 #17013 üzenetére
A Scythe Kaze Master II nagyon jó és bepattintható a pot méter.Érintőkijelzőst inkább nem ajánlanék,mert az összes(3 db különböző márka) meghalt nálam egy idő után.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Balu972 #17015 üzenetére
Igen,benyomható!Nyugodtan ajánlom,jó kis vezérlő!
Burki
A lapon bőven van 3 pin csatlakozó az nem gond.Oldalra nincs értelme tenni,elöl kettő-hátul 1 és felül 1 vagy 2 darab bőven elég.3 pinben a Nanoxia Deep Silence és a BQ Pure Wings 2 a két legjobb választás házhűtésre.
dave118
Volt ilyenem bordán.Kellő légszállítása van és a statikus nyomása is jó,viszont 1000 rpm felett elég rendesen van hangja.Ha halkabbat keresel akkor a Ty-147-t ajánlom,120mm-s furatok vannak rajta,de 140*152mm a méretei.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Balu972 #17104 üzenetére
Valószínűleg elmozdult.Figyelj a felrakásnál hogy síkban legyen a procival a hűtő talpa.És pasztából se kell fél kíló,egyenletesen legyen rajta egy vékony réteg.Az a proci még terhelés alatt se (kívéve szintetikus tesztek) mehet 60 fok fölé ha jól van rajta a hűtő!
[ Szerkesztve ]
-
csakdzsó
tag
válasz Balu972 #17498 üzenetére
Szia!
Ma vettem át én is a Nanoxia Deep Silence 140 - 1100 ventimet.Igényes csomagolás,körítés.Valószínű hogy a leglassabb fokozaton használom majd frontventilátorként egy ilyenben:CM 690 II Advanced (USB 3) .Szóval halk ugye?
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest