Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
-
tocsa
senior tag
válasz Boxer001 #191 üzenetére
Azért gáz mert besasolhatnak? Engem nem érdekel. Amúgy tényleg király nézni a bulákat kintről. És azért is jó az A1, mert bentről még közelebbről szemügyre veheted őket, és mindig van sok nagyon jó csaj! Jót tesz az embernek a látvány, ha jó ciciket és popsikat lát bármerre néz!
Amúgy mostanában nem futok, aerobozni heti 2*2 spint szoktam tolni Spikinél, nála meg ált leoltjuka villanyt és sötétben tekerünk, nagyon hangulatos, és ász! És oda nem látnak be. És Spiki a legjobb instruktor!
Amúgy meg nem kell se a tusfürdővel se a törölközővel szarakodni az A1-be, mert mindent kapsz ott! Jár egy kis türi meg egy nagy türi, és a tusolóban tele vannak nyomva Sanex-el a tárolók. Szerintem ez nagyon ász!
Ha pedig nagyon zavar, hoyg belátnak: ott az A1 Material, az az 5. emelen van!
De nem akarom reklámozni. Amúgy azért járok oda, mert a cég fizeti.Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
Nekem az a tervem, hogy átállok reggeli edzésre. Ez azért jó, mert a mostani este 8-9 körüli edzések után farkas éhes vagyok, és eszek. Alvás előtt az meg nem jó. Azt rmélem, hogy ugyanolyan kaja mellett (de este már nem eszek, mert napközben eszek annyit, hogy csillapítsam az éhségem) kicsit lepucolom magam.
Már csak elhatározás kéne. Reggeli edzés....Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
Eeee ööööö
A napcsi itt most akkor jól értem, hogy napo?
Egészségére! A vajas kenyér jól fedezi a megnövekedett fehérje igényt. Vagy ez valami nagyon durva koksz?
Nyomtok itten dekát, szuszit, napcsit, ilyeneket?
[Szerkesztve]Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
A deka meg egy súly mértékegység. A szusztára nemtok mit mondani.
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
válasz Moddingfan #2845 üzenetére
Mi az, hogy ''rendberakja a glettelést''? Miben segítette?
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest