Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz kisninja #37978 üzenetére
Az a durva, hogy volt olyan mostanság is, hogy egy, max két nappal később mentem edzeni, de már jó ideje sikerül mindig a heti limitet teljesítenem, nem hagyok ki, ami nálam meglepően jó eredmény (tudom másnál alap). Sőt, az utóbbi pár napban megemeltem a fehérjebevitelemet is a semmiről majdnem normális szintre, így elkezdthetek visszavenni a ch-ból, mert az eddigi diétám a nullával volt egyenlő (-4cm derékból, de ugye glikogénürülés stb. szóval szinte semmi).
+ "sörözés" meccs előtt, csak hogy úgy tűnjön, mintha innék én is [link]
Bunyóhoz meg:
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #37987 üzenetére
Semmit nem tagadok , de borzalmasan dagadt vagyok, persze ez így kevéssé látszik, de a fejem az már nem ígéret, hanem bizonyíték Fele ekkora fejjel már megelégednék
Bandus: a póló XXL-es, de úgy tűnik ilyen kicsi fajta, (most rendeltem nagyobbat), remélem két hónap múlva már jó lesz
-
Markgx10
őstag
Na, akkor nekem is mondja valami tanácsot, mert én is reggel, 6.45, legkésőbb 7-re járok edzeni és csak egy sima fehérjeturmixot iszok előtte, azt 6.15-kor. Igaz erőben ugyanott vagyok, mint ha délután már vagy 4-5 kaja után mennék, mert ehhez szoktam hozzá, de ezek szerinte ez mégsem jó. Várom az ötleteket, de olyanokat, amihez nem kell 5.45 előtt felkelnem, mert akkor inkább leszarom az egészet
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #38298 üzenetére
Uram!
Ma megvásárlom a glutamint, ahogy ajánlottad (végre van egy kis lóvém, amit azonnal el is baszok fehérjére meg glutaminra ) G-bomb-ot fogok venni, bár tudom, hogy van ilyen meg olyan hiperglutamin, de nekem ez pont jó lesz, én hiszek benne Köszi a tanácsot.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #38307 üzenetére
Megint felmerészkedtem az iwiw-re, majd elkezdek keresni és jelölni, de ha valaki megtalál (kurva nehéz a nevem alapján ), akkor jelöljön nyugodtan, ezúton is köszönöm
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #38312 üzenetére
Közben Boxert is megtaláltam, teljesen meg van komolyodva ez az idétlen Bibby urat meg most látom először, róla sincs jó véleményem Az a tipikus bícsregyúrt szépfiúfajta, szépségkirálynő barátnővel, neki is csak megszülteni lehetett nehéz Bandus még ilyen, de őt még nem találtam meg Tiszta óvoda, tudom
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #38377 üzenetére
Nekem az utóbbi egy évben nem is igazán nőtt a karom,max egy picit Az a váll-hát engem is jobban érdekelne, de természetesen nekem sem jön össze
Darkwood: Mekkora karod van most? Azért kérdem, mert mikor kezdtem, nekem is nagyon gyorsan nőtt, minden szartól (attack pl., amitől most semmit nem nőne ), aztán teljesen belassult. Remélem nem 50-es a tiéd és úgy nő 4cm-eket, mert akkor felkötöm magam
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #38388 üzenetére
Na, mondok már én is valami pozitív dolgot, mert az utóbbi másfél évben nem tudtam semmit Szóval ugye a diétára fokozatosan rendbetettem a kajálásom és ma azt vettem észre, hogy az utóbbi időben elég szabályosan kajáltam (persze nem úgy, mint egyszer régen, mikor még úgy csináltam, mintha az életem múlna rajta, de már csirke+rizs, abszolút semmi cukor (max ami a turmixban van, de abból meg elég jófajta van, eddig a legjobb amit ittam, még azért néha meg egy kis durumtészta , de túl nagy csalás nincs) , ami nálam nagy szó, sőt az utóbbi hónapokban magamhoz képest jobban is edzek (nem hagyok ki egyet sem, illetve másnap pótolom, ha kimarad), szóval kicsit beleerősítettem, persze eredmény még nincs , de majd jön gondolom idővel
-
Markgx10
őstag
Szerintem te mindenképp hiúbb vagy az átlagnál, ami nem gond, mert pont azért tartasz ott ahol (sokkal a topikátlag fölött), de azért egyáltalán nem álma mindenkinek, hogy fiatalabbnak tűnjön (nekem pl. semmiképp ). Főleg attól, hogy valaki izmosabb, még nem fogják fiatalnak nézni, max ha babaképű (adottság), több haja van az átlagnál (szintén adottság) esetleg úgy öltözik, mint egy tini (ez már az égő kategória ). Persze van még sok tényező és ez is csak egy vélemény, az én véleményem
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #38467 üzenetére
Rendőrigazolvány.
-
Markgx10
őstag
Jó napot, uraim!
Ma megjegyezte a teremben egy srác, aki 3 hete nem látott, hogy kezdek pucolódni, szóval jó kedvem van, még ha csak szánalomból hazudott is
Ma először vettem észre gyengülést (melleztem), 130-ba 6 helyett 4-et bírtam úgy nyomni, hogy nem kellett a rúdhoz érni (a segítőnek ), többi gyakorlatnál még nem vettem észre ilyet.
Kb ennyi
-
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #38726 üzenetére
Van egy öregebb (50 körüli) csóka a teremben, nagyon durva arc, kb 110kg, minden cm-en tetoválva, régen hírhedt volt a város kocsmáiban és szórakozóhelyein, ő még 50 évesen is 150-el szériázik, aztán lejött egy nagydarab pukkadt vagy 140kg-os őkorabeli haverja, aztán látta, hogy Géza bá' fekvenyom. Azt mondja: menj már onnan Gézám, nyomok bele én is egy párat Én már akkor nagyon röhögtem, természetesen meg sem bírta a villában mozdítani a súlyt, nemhogy kivenni belőle. Felállt körülnézett és gyorsan távozott
-
Markgx10
őstag
Szerintem tévedsz. Én nem vagyok nagydarab az XL-es dolgok szinte rám sem jönnek (bár márkafüggő), sőt ugye múltkor az XXL-es rövidujjú ingemre is azt mondták itt, hogy mint ha a gyereké lenne rajtam. Szóval aki igazán nagy darab (120-130kg) azokon a 3XL is feszül és úgy néz ki, mintha kicsi lenne
-
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #38781 üzenetére
Na, képzeld, túl vagyok az első kardiónak vagy mi a tökömnek csúfolt edzésén Szokásomhoz híven túl jóra nem sikerült , gyakorlatilag erőltetett séta volt, nem is futottam, csak emelkedőre állítottam meg kicsit gyorsra. Örülök neki, hogy így végigbírtam, mikor leszálltam így is megszédültem, le kellett ülnöm, valahogy a keringésem vagy mi szintje a 0-hoz közelít. Szeretném ezt legalább olyanra fejleszteni, hogy pár km-t tudjak futni közepes tempóban, ami nekem nagyon sok idő lesz, de hát egyszer el kell kezdeni, különben sosem érem el a célt
-
Markgx10
őstag
Ne legyetek már ilyenek Bár valóban meglepő, de legalább nem álszent szöveg, én értékelem az őszinteséget
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #38807 üzenetére
Jó reggelt, Uram!
Apró jó hír a diétámmal kapcsolatban, hogy már fixen megvan minden nap a fél kg hús (mell) és egy ideje már izolátumot iszok turmixként (tudom, nem a leglényegesebb, de azért ez is valami, meg főleg kurva jó áron jutottam hozzá ), estére párolt zöldség, napközben rizs jár a hús mellé Szóval, bár tudom, hogy ez azért még nem elégséges, lassan megtörténik az a csoda, amiben én sem hittem, azaz hogy kitisztul a kajálásom. Annyira el volt már baszva és annyira nem éreztem erőt magamban a rendbetételére, hogy azt hittem ez már sosem lesz jobb. Szerencsére tévedtem
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #38821 üzenetére
Szerintem nincs az 140, ahhoz ennek a 10x10-nek kb 100kg-ba kellene mennie, nem?
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #38864 üzenetére
Jó napot, uram!
Az Attackot még megjelenésekor, első szériából próbáltam pár éve, nekem nagyon bejött, bár utólag visszagondolva a kezdeti fejlődés viszonylagos gyorsasága (a maihoz képest) is belejátszhatott, mert akkor nagyot dobott.
Viszont amilyen tasakos Scitec kreatint próbáltam még és ez még az Attacknál is kicsit jobbnak tűnt, az a pezsgő formulás Trans-FX. Ettől erősebbnek éreztem magam (sőt, határozottan erősebb is voltam), de túl sokáig nem használtam, ezért komoly tömegnövekedésről nem tudok beszámolni.
Ha most kellene választanom, akkor Trans-FX-et vennék, bár arra emlékszem, hogy ez nem túl olcsó.Mod: [link] Erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Ja, de ne feledd, hogy kétféle van és kurva nagy különbség van közöttük.
Van Trans-X, amiről azért hallhattál rosszat mert kb 100gr cukorral és 1 liter vízzel együtt kellett bevenni és valóban elég hatástalan volt.
Meg van a Trans-FX, ami cukor és szénhidrátmentes, ráadásul pezsgőformula és most ezen van a lényeg, mert ez a leggyorsabb felszívódású kreatin és a pezsgő formulák gyorsasága miatt a gyomorsav sem basztatja annyira a kreatint és jobban hasznosul.Egészen biztos jobb, mint az Attack, nem véletlenül aranyárban mérik
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Igen, kell szedni, amennyiben kreatinkúra a bevitel célja.
Amennyiben edzés előtti formulának használod, akkor nem, de arra meg nem a legerősebb alternatíva.
Más: Viszont a Scitecnek szerintem egyre jobb dolgai vannak, a G-Bomb és a Hot Blood pl. nekem nagyon bejön, a Trans-FX szintén kurva jó volt. Volumass35 prof., Vitargo CRX szintén nagyon hatásos.
Amit előbb említettetek béltisztító dolgot, az meg a Scitecnek is van 2000ft-ért (Colon Cleanser néven), ez meg több mint 50k-ért kínálja Szóval a linkelt oldalt mindenképp parasztvakításnak, de legalábbis anyagilag mindenképp átverésnek tűnik.
-
Markgx10
őstag
Nekem a Hot Bloodnál jobban még nem nagyon jött be semmi, az tényleg hat, szerintem nagyon ott van.
Főleg akkor volt világbajnok, mikor egyszer kipróbáltam 2 adagot , na az tényleg durva volt, igaz otthon utána nem voltam annyira faszán , de megérte, mondjuk, azért gyakran semmiképp nem alkalmaznám (mármint a kettőt) -
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #38993 üzenetére
Én is a derekam mérem, meg a tükröt nézem (az pont olyan szar, mint volt ), a súllyal nem is idegesítem magam, max heti egyszer, hogy jobban vissza kell-e venni a ch-ból.
Én hozzád képest rengeteg ch-t eszek, mégis egy lassú fogyás tapasztalható nálam, majd amikor megáll, akkor csökkentek 20gr-ot, aztán ha kell még 20-at és így tovább. Én nem merném hirtelen levenni ilyen minimálisra a ch-t, ki is nyírnék mindenkit, olyan idegbeteg lennék
-
Markgx10
őstag
válasz whitezo88 #39007 üzenetére
Van egy történetem az Anapolonról, ami hülyeségnek tűnhet, mégis igaz. 10 évvel ezelőtt, egyik haverom elkezdte szedni, faszán bevizesedett, kb 10kg-ot nőtt 3 hét alatt, feje is durván felpuffadt, majd amikor abbahagyta, akkor lement a víz, viszont a feje megmaradt ugyanakkorának és még most 10 év múlva is nagy kerek feje van , pedig már edzeni sem edz vagy 5-6 éve. Nem tudom megmagyarázni tudományos tényekkel alátámasztva, hogyan nem ment le a víz onnan, de egy keskeny arcú gyerekből lett olyan kerekfejű 3 hét alatt, hogy hihetetlen és a leghihetetlenebb meg az, hogy azóta is "úgy maradt"
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #39015 üzenetére
Neked egyáltalán nem olyan a fejed, mint amire én gondolok. Egyébként nekem is felpuffadt az évek során kétszeresére (múltkor láttad a képen), de most a diéta alatt már onnan is ment le, bár azért még nem látszik ki a csontom
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #39055 üzenetére
Jó reggelt!
Ma melleztem, gyengülni nem gyengültem, mindent szabályosan megcsináltam stb. 3-ast adok az edzésre, de nem is erről akarok írni.
Egyszer élünk, azaz egyszer van tápkiegre pénzem elv alapján és amiatt, hogy amint írtam katasztrofálisan durrantam, pontosabban ugye egyáltalán nem durrantam be mostanság, vettem egy Gaspari PlasmaJet-et.
Uraim! Én már megettem 2 doboz Nitrix 360-asat az utóbbi 2 évben, de a PlasmaJet valami olyan szinten múlja felül, hogy az életben nem vennék mást, ha ilyen hülyeségre lenne pénzem a későbbiekben. Iszonyatosan durva, minden más NO-termék a lószar kategóriát erősíti ehhez képest, de komolyan. Én még életemben nem durrantam be semmitől ennyire, mint most, végre éreztem azt az érzést, hogy szét akar szakadni a bőröm, nagyon kemény volt -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #39058 üzenetére
Tudom, köszönöm, azért vettem , olvastam a másik fórumon is a témával kapcsolatos hozzászólásaidat, meg abban szoktam bízni, amiről te vagy BÁ jókat mondtatok, mert az eddig mindig úgy volt.
Sőt, még azt is meg tudom erősíteni, hogy lehet picit megemeli a vérnyomást, vagy nem tudom, de éreztem, hogy kicsit vörösödik a fejem , bár ha jól tudom, ezeknek pont csökkenteni kellene No, mindegy, az a lényeg, hogy ez elsőre tényleg durva -
Markgx10
őstag
válasz dunkel #39233 üzenetére
Esti kajálásról. Akciós volt a csirkemell most (eddig pulykát ettem, mert az volt ócsó ) és betáraztam egy keveset, most az megy folyamatosan, utolsó étkezésre 20dkg ment + egy kevés párolt zöldség. Annyira nem foglalkoztat, hogy van lassabban szívódó fehérje stb, szerintem sokat nem számít egy magamfajta féldiétában, hogy 1 órával tovább szívódik-e fel alvás közben.
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #39313 üzenetére
Ezen besírtam a röhögéstől
Jelentem eddig ezzel a hetemmel viszonylagosan meg vagyok elégedve. Az utóbbi másfél év legjobb kajálását tudtam magam mögött , edzések is megvoltak rendesen, becsületesen, a fogyásom viszont túl lassú (ami nem csoda, mert azért még rengeteg ch-t eszek). Jövő héttől újra csökkentek + remélem már lesz pénzem valami fasza zsírégetőre. Egyelőre mást nem tervezek, mert ezt hosszabb diétának tervezem és csak az utolsó 6 hétben, mikor már legalacsonyabb a ch, akkor tervezek csalást bevetni addig nem használom ki az adut , mert akkor pont a végére nem tudnék mit tenni és azzal elrontanám az egészet.
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #39315 üzenetére
BÁ ajánlott valami überdurvát (már nem tudom a nevét, majd megkérem Őt, hogy írja be), vagy ha azt nem lehet kapni, akkor Lipo6 v. Hydroxycut Hardcore.
Én is így próbálom egyébként felépíteni a "diétámat":
1. A kaja kitisztítása
2. ch fokozatos csökkentése
3. mellé egy zsírégető bevezetése
4. nagyon alacsony ch-nál meg egy kis kokszEz alatt a pár év alatt én is észrevettem magamon, hogy az akarat sajnos pár hét múlva alábbhagy (most érdekes módon még nem történt meg) és olyankor sokat dob egy kis kiegészítő, aminek nem kell koksznak lenni, már maga a tudat is, hogy szedek majd valamit , fellelkesít.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #39454 üzenetére
Én egyszer diétáztam csak eddig , de a helyzet pont ugyanaz, simán gyengülök, bár most azért annyira még nem (mondjuk most sokkal lassabban csökkentem a ch-t), viszont, mikor 130-ba nyomkodok a végén (ugye még két hétig ment a hat, rá következő héten 4, aztán megint 4) iszonyatosan megfájdulnak az ízületeim (könyök, váll, csukló), ami szar kajálással, pizzázással stb. sosem fordult elő. Így azon gondolkodom és valószínű így is fogom csinálni, hogy 120 lesz a maximum, amibe nyomkodok, mert ott még nem jelentkezik a fájdalom (meg nem annyira égő amúgy sem, hogy már 10kg-ot gyengültem, ha ráfogom erre )
-
Markgx10
őstag
Na, uraim, magyarázzátok meg, hogy ez miért van. Ugye megy a diéta, egyáltalán nem csalok, mondjuk még nem olyan alacsony a bevitt ch, de abszolút nem csináltam csalónapot. Tegnap este is a szokásos csirkemell + párolt zöldség volt, közvetlen lefekvés előtt meg még egy adag tejsavó. Semmi csalás. Reggel felkelek, megmérem a derekam és 2cm-rel több, mint legutóbb, a súlyom meg 0,5kg-mal Elmegyek edzeni, elkezdek fekvenyomni és erősebb vagyok, mint az utóbbi két hétben, simán lenyomtam 5-öt a végén 130-ba.
Egyetlen egy változás van, második hete nyomom a Gaspari PlasmaJet-et. Lehet ettől puffadni?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest