Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Nagyon úgy tűnik, hogy a kisfiam is kijön a Superbodyra velem, legalább a délelőtti témára, mert nagyon nyaggat, hogy jönni akar. Már most szólok, hogy szín izom a kis Márk és simán megvan 20-22 a karja, kb 5% testzsír mellett, tehát nagyon vigyázzatok!
Ha már a konkrét dolgoknál tartunk, látom 8.30-kor kezdődnek a dolgok, ahogy írtátok, a Márk brigád ott lesz 8.30-ra, Godéknak megvan a számom, de akinek még kell, annak elküldöm privátban és akkor tudunk konkrét találkozóhelyet egyeztetni.
-
Markgx10
őstag
Rendben, én ott leszek 8.25-re (addig privátban cserélünk telefonszámot és ha forgalomba kerülök vagy valami van, akkor megcsörgetlek, de mindenképp ott leszek reggel valamikor)
God: Te mikor jössz?
Bandus: Szégyen, hogy csak délután jöttök
ON: Sérülésem óta, ma két hete, hogy edzek, tehát ma reggel volt a 3-ik melledzésem. Nem akartam még erőltetni, de mivel múlt héten már jól ment a 60 Ezért ma megpróbáltam szép lassan a 100-at és nem fájt, sőt azóta sem fáj, ami eddig jó hír. 10-eket nyomtam bele 4x, jövő héten már lehet, hogy normálisan fogok edzeni, majd még meglátjuk
-
Markgx10
őstag
válasz Foglalt név #25537 üzenetére
Ez a harmadik melledzésem volt és ha találkozunk, akkor meglátod, hogy nekem eredeti zsírból van a tömegem , tehát az erő nem nagyon megy el, szerintem kb 20%-a mehetett el, amikor abbahagytam az edzést augusztus végén 130-ba 6 ment, ez ma 110-be ment volna biztosan.
Aki látott a régebbi találkozókon az is biztos meg fog lepődni, mert nagyon rossz irányba ment el a testösszetételem, amit azóta magamra szedtem, szinte minden zsír és bár nagyobb és erősebb vagyok még így is, hogy nem edzettem másfél hónapig, de borzalmas szarul nézek ki. (mondjuk érdekes módon ez nem foglalkoztat mostanság, két éve belenéztem volna egy ilyen alkattal a tükörbe és sírva fakadtam volna, most meg semmi hatást nem vált ki )
-
Markgx10
őstag
válasz (Darkwood) #25547 üzenetére
Kapott egy kis lóvét a BSN-től, hogy ilyen hülyeségeket írjon be, egyértelmű, hogy semmi valós alapja nincs
-
Markgx10
őstag
válasz (Darkwood) #25552 üzenetére
Igaz, ha jobban belegondolok, szerintem azt mondták neki, hogy nem kapsz két, nagy pofont, ha reklámozod a termékeinket és ő azonnal aláírt egy 10 éves szerződést
-
Markgx10
őstag
Eszembe jutott a 3 évvel ezelőtti Superbody és az első ilyen jellegű topiktalálkozó. Godon, meg Janeszen kívül, akkor azért mindenki elég csíra volt, már bocs Akkor még figyeltem, mit eszek és előtte egész héten azon aggódtam, hogy miként fogom megoldani a fehérjebevitelt, vettem fehérjecsokikat stb. Aztán amikor bementünk, volt egy asztal, ahol az ilyen csokikat, meg a turmixot kínálták és amit ott megettünk, utólag kiszámolva, volt vagy 500gr fehérje , most ez több napi adagomnak felel meg Akkor még ott volt I am, Boxer, Agyzúzó és Mr. Csemegbajusz is No, mindegy, csak eszembe jutott
-
Markgx10
őstag
Ma reggel egy rövid edzést produkáltam, váll nap volt, oldalemelés, döntött törzsű oldalemelés, nyakból nyomás és állig húzás volt a sorrend, aztán húztam be dolgozni. Egyik gyakorlatnál sem fájt a vállam, úgy érzem ez az egy problémám már lassan tényleg a múlté.
A kérdésem pedig az lenne, hogy szombat délelőtt ki is lesz ott? God (11), Foglalt név, Pooby, Csudri és még kik?
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Bazzeg, én nem is tudom mióta nem mertem leírni, hogy mit eszek, annyira nem tartom, hogy hihetetlen. Arra próbálok figyelni, hogy valamennyi fehérje azért meglegyen, meg egy héten max kétszer legyen pizza. Ma pl. így nézett ki.
6.00 1 mérő ON turmix (6.30-tól edzés)
8.00 1,5 mérő ON + fél csomag mazsola (ha jól olvastam 100gr mazsolában van 60gr szőlőcukor, tehát ennek a feléről beszélek, bár ez nem biztos, netes infó + saját spekuláció )
9.00 meg 12.00 körül ettem rizseshúst (amit vittem a munkahelyre nagy tállal, azt kettéosztottam és úgy ettem meg )
16.00 csirkecombfilé + burgonya
21.00 azaz most írás közben meg 10 tojásnak a fehérjét próbálom éppen leküzdeni.És ez még egy jobbfajta napom, most nem ettem pizzát A másik, még szarabb napom, az az mikor meccsre megyek, akkor mindig kimarad 1-2 kajálást, ezt azzal a szemes aminotablettával próbálom valamennyire pótolni, amit már korábban írtam, de az sosem az igazi.
Vízből úgy szoktam, hogy van egy másfél literes üvegem, azt töltöm fel és arra ügyelek, hogy az 3-szor (4,5l) mindig meglegyen.
Mondjuk nem is tartom magam sem testépítőnek, semminek, csak szeretek súlyzózni, semmi több
-
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #25661 üzenetére
Te most tényleg azt hiszed, hogy Kolombusz Kristóffal beszélgetsz?
ON:Ma hátaztam, közepesre értékelem, minden gyakorlatot elvégeztem amit akartam, erővel sem volt igazán gond, de azért lehettem volna lelkesebb meg fanatikusabb
Kajára visszatérve: azt az egyet tartom szem előtt jelenleg, hogy legalább 5-ször kajáljak és min. 30-40gr fehérje meglegyen (ON, tojásfehérje, csirke vagy marhahús). Ha lezajlik az életemnek ez a katasztrofális időszaka (6 héten belül készül el az új lakás ahová megyek, annak a dolgait intézni, hitel, berendezés, szerelők stb. millió dolog + munka + gyerek + minden ), akkor majd megpróbálok a ch és zsírbevitelre figyelni, addig esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
Tegnap este már nem tudtunk visszamenni, mert meccs után elaludta gyerek és inkább hazavittük. A délelőttről:
Nagyon örülök, hogy találkoztunk, mindenki rendkívül szimpatikus akivel találkoztam , örülök, hogy ott lehettem, Foglalt név kollégának külön örültem, hogy megismerhettem God papáról meg annyit, hogy lehet most is 100kg, de ilyen minőségi változást, ami nála történt az elmúlt 2 évben, mióta nem találkoztunk, még keveset láttam, kurva jó formában van, ezúttal is őszinte elismerésem, hihetetlen Pooby-nak is külön köszönet jár a szervezésért, következőnek már magamban megyek, mert szerencsére a gyerek unalmasnak találta a meccshez képest, így nem leszek senkihez kötve -
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #25884 üzenetére
Jó reggelt!
Ma érdekes melledzésen vagyok túl. 120-ba 6-ot tudtam nyomni és innentől kezdve nem lett volna értelme feljebb tenni, mert elfogyott az erő. Ez volt a negyedik melledzésem a sérülés utáni újrakezdés óta és eddig fokozatosan emeltem, nehogy kijöjjön újra és csak ez tartott vissza a nagyobb súlytól, ma viszont ennyi futotta erőből. Ez azt jelenti, hogy minimum 10 kilót gyengültem a kihagyás alatt, ami valljuk be nagyon elrontotta a kedvem, azt hittem ez a negyedik hétre már visszajön, úgy tűnik lassabb lesz, mint gondoltam. No, mindegy.
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #26086 üzenetére
Szevasz, főnök!
Kis on: ma hátaztam és azt hiszem elég jól sikerült. Holnapra maradt még egy lájtos lábazás (mindenképp lájtos, mert hétfőn "olyan" meccs lesz és nem szeretnék ott totyogni, mint aki beszart ) a heti edzésmunkámmal kivételesen nagyjából elégedett vagyok, bár az erőszintem nincs a csúcson. A kajálásról most nem beszélek, mert az történelmi mélyponton van
-
Markgx10
őstag
válasz Foglalt név #26095 üzenetére
Mi baj van, tesó? Tudok segíteni valamiben?
-
Markgx10
őstag
válasz Foglalt név #26099 üzenetére
Jobbulást, sőt, teljes gyógyulást!
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt, Uraim!
Ma olyat lábaztam, amilyet nem is terveztem. Megittam előtte egy 100ft-os energiaitalt és mivel nagyon régen ittam, valamennyire tényleg energizált, mindent beleadtam és egész jól sikerült. 3/4-et simán megért
-
Markgx10
őstag
válasz Foglalt név #26178 üzenetére
Lélekben veled vagyok, bár tudom, ez nem sokat ér. Ha bármiben tudok segíteni, szólj. Gyógyulást!
-
Markgx10
őstag
Megittam az egyik SB-n kapott Hot Blood-ot és ebben a pillanatban indulok mellezni, már most érzem, hogy jó lesz
-
Markgx10
őstag
Hát megmondom őszintén nem ment jobban tőle az edzés, 120-ba ugyanúgy 6-ot toltam, de feltettem 130-ra, amibe csak 4-et toltam, ráadásul a negyedikben segíteni kellett (ez múlt héten is így ment volna). No, mindegy, majd jövő héten ha már nem iszok ilyet, hátha jobban megy
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #26265 üzenetére
Nálam sem, csak ha manuálisan beütöm.
-
Markgx10
őstag
válasz (Darkwood) #26268 üzenetére
Én IE alól netezem és nálam nem megy, csak, ha beírom a betűkódját.
Boxi: De téged nem kérdezett senki. Viszlát
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #26480 üzenetére
Én is kérném. Köszönöm szépen
Na, egy kis on: eheti edzésmunkám összességét tekintve szerintem a legjobb volt idén. még a hétfői nap átlagos volt, a kedd, csütörtök és péntek magamhoz képest nagyon jó, szóval örülök, mint majom a farkának Főleg a hát és a mai lábedzés volt amit különösen jól sikerültnek érzek. Persze még mindig nem volt meg a megfelelő fanatizmus, erő és a pihenőidők is lehet hosszúak voltak , de a gyakorlatok kivitelezése, szabályossága, magamhoz viszonyítva (csakis magamhoz) krva jó volt
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #26801 üzenetére
Volt mostanában egy "apró" gondom, ügyem, nem szerencsés szerepelnem az ilyen oldalon
ON: Hétfő helyett mára tettem a mellnapot, de két napja semmi étvágyam, kicsit érződött is ez erőben, de ha nehezen is végre tudtam a múlt heti súlyokkal hajtani a feladatokat.2/3-ra értékelem.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #26805 üzenetére
Ez igen! További sikeres gyógyulást és mielőbbi teljes felépülést az asszonyak!
BÁ: Bazzeg, engem nem köröznek, ne szórakozz már
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz Janesz #26849 üzenetére
Szevasz, főnök! Ma is jobbulást kívánok!
Kis on: a héten eddig elvégzett edzésmunkám, már nem sikerült olyan jól, mint múlt héten a mellezés nem volt az igazi, lehúzta az egész heti program átlagát, viszont ma olyan jót vállaztam megint, hogy ihaj Holnapra maradt még a hát, remélem lesz elég lelki erőm, a mai elszántsággal kiegyeznék holnap is
-
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #26855 üzenetére
Azért az az 50 kilóval nyomsz fekve mindenképp erősnek tűnik annak fényében, hogy korábban 165-öt is nyomtál
Én ahogy megyek fel 100 kilóig szoktam azt csinálni, hogy nagyon lassan leengedem, leteszem a mellemre és rövid várakozás után lassan ki is nyomom. Azután, ha feljebb megyek, már a szokásos módon csinálom. Mondjuk nekem nem is cél az ami neked, inkább abbahagynám az edzést, ha csak úgy lenne értelme, hogy a rúddal dolgozzak Mondjuk nincs is mellizmom, ez tény, de inkább nyomjak mellizom nélkül 150 felett, mint kurva jó mellizommal 50 kilót. Ez nem kritika, csak egyszerűen más a cél -
Markgx10
őstag
válasz Janesz #26903 üzenetére
Erről beszélek, ezt nekem még mondtad régen és én azóta ebben hiszek, mert ezt tapasztaltam én is, ezért úgy csinálom, amit írtam, hogy 100-ig nagyon lassan, még le is teszem, nehogy bármi lendület legyen, aztán 110, 120-nál már sima leengedés, kinyomás, közepes tempóval, persze nem homorítva, meg szabálytalanul, de ahhoz már kevés az erőm, hogy ott is lassítsak. Emlékszem te még a 150-eket is olyan lassan engedted le minden alkalommal, mint a lassított felvétel, na én attól még kurva messze vagyok, az mondom, a 100-al megy
-
Markgx10
őstag
válasz hummerdikk #26907 üzenetére
44-es comb az már nem rossz, mert hogy karban nem lesz 44 neked az fix
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #26912 üzenetére
-
Markgx10
őstag
válasz hummerdikk #26920 üzenetére
Csak légyszíves ez alkalommal ne olyan képet tegyél be, amin egy másik férfit ölelgetsz, mint legutóbb, mert az nem ebbe a topikba való
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #26923 üzenetére
Ehhez jönnek még az alap gyúrós dolgok:
- a teremben mindig te legyél a legokosabb, nem baj, ha 32-es karod van, nyugodtan javítsd ki Vörös Zoli bicepszgyakorlatát, hisz te jobban tudod.
- nyugodtan szólj rá hangosan a legnagyobb darabokra, hogy ti már gusztustalanul izmosak vagytok, na ilyen nem akarok lenni
- vegyél valami márkás kesztyűt, mert az krva fontos, tudod a jó fogás stb.
- végezd a gyakorlatokat kis súllyal szabálytalanul, rángatva és ordítva, hörögve, ettől keményebbnek fogsz látszani
- ha 50-el tudsz fekvenyomni, akkor pakolj fel 200 kilót, de ne dolgozz vele, hanem a rúdra támaszkodva mesélj hangosan kitalált történeteket utcai verekedésekről, közben néha igazítsd meg a súlyokat és hangosan számold át, mennyi is van fenn
- igyál közben valami divatos kiegészítőt attól menő leszel
- mindig a legdrágább cuccban menj le edzeni, ez különösen fontos, csak a bénák járnak olcsó cuccban
- vigyorogj idétlenül minden csajra, hisz mint a legjobb arc a teremben, tuti bejössz náluk
- tölts a teremben minimum 3 órát, gyakorlatok között legalább 10 perc pihenőidővel, mert a pihenés nagyon fontosMost nem jut eszembe több tanács, de össze lehetne szedni még jópárat
-
Markgx10
őstag
válasz glutamin #26935 üzenetére
Ez a mérés érdekes kérdés, egyik haverom mondta, hogy 46-os a karja, de akárhogy néztem több mint 1cm-rel tűnt kisebbnek az enyémnél, ő is így látta, de esküdött a 46-ra, ezért mondta, hogy mérjük le. Ott derült ki, hogy ő úgy mérte, hogy ahol alul a legnagyobb, meg ahol felül, de úgy kicsit átlósan van a cm, nálam is rögtön 1,5cm-re többet mutatott, persze ez így nem valós, képzeljétek azt az arcot, amikor kiderült, hogy nem 46-os a karja, hanem 44,5
-
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest