Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Most nézem ez a tré monitor 1280x1024-ben is nyomja a 85Hzet
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #3254 üzenetére
Na nyugodj meg Balinov, az általam kínált monitorocska is 107B, csak egy kasznival régebbi a külseje, meg némi kis ficsör hiányzik ahhoz hogy be lehessen állítani azt a fránya 85Hz-et 1024x768-on...
Na de ez a kis ficsör pusztán 4K felárért?
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a papék kecskéje........ -
-
Balinov
titán
[link]Csabi,csekk disz!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cortez25
senior tag
na skacok dilemmázok, az audi az megbízható? valakinek van tapasztalata?
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
Balinov
titán
válasz cortez25 #3275 üzenetére
tegnap írtam,csak kib(l)ökte a szemedet biztos. ilyen 80-as audiból volt a putyilovba 3db amit 2 sofőr,ill. akinek ügyes-bajos céges dolga akadt hajtott. mondjuk rendszeresbe szervizelve voltak,meg 1,9TDI-k,de mindegyikbe jóval félmilla km fölött volt,mikor én eljöttem 2004-be.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Thunder78
őstag
[link]
Ha valakit érdekel''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
LKW
aktív tag
válasz #35685120 #3283 üzenetére
Drága egyetlen, arany Lacusom. Én jelenleg itt lesek kifelé a fejemből a szobába. (Szar idő van, nem tudok horgászni.) A telefonom meg az autóban árválkodik. Durván van közöttünk egy 50 méter. De esetleg ha az időd engedi, akkor kb fél óra múlva, telóval felfegyverkezve, mindenre készen várom nagybecsű hívásodat.
Minden hepe után jön egy hupa
-
Jazzos
őstag
Daler a tinta is megjött!
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs