Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAKEEE
tag
Helló! Szeretném kideríteni amikor ti gyerekek voltatok. Akkor mit hallgattatok? Meik volt a ''best music'' mondujuk 80ban - 90ben.
-
ftc
nagyúr
nem kiröhögni:
The Shadows volt a kedvencem -
Agostino
addikt
Üdv.
Modern Talking kivételével eddig nem nagyon mondtál zenét.
Nekem régen a 100 Folk Celsius volt nagyon nagy kedvencem, ronggyá hallgattam a kazettáikat. Zizi Labor lett a bejövős kicsit késöbb, aztan ahogy növögettem DJ Bobo volt a divat - kicsit mintha eltünt volna. Jött persze utána a gitáros korszak, Limp Bizkit, SOAD, most pedig 20 éves fejjel akármit meghallgatok, ha jó a szám, stílustol teljesen függetlenül.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
(Kolombusz)
veterán
Nekem a BoneyM.
-
AAAKEEE
tag
válasz (Kolombusz) #7 üzenetére
Boney m. Az a király! Ja és bob marley is az volt.
-
Alvin_ti4200
félisten
Attól függ hány éves kor számít gyerekkornak Ha a 10-14 közötti korosztályt értjük, akkor minden, ami Dance, Rave és Happy Hardcore Ja hozzá teszem az 1994-98-as időszakról van szó Culture Beat, Masterboy, Music Instructor, Scooter (az akkori, nem a mostani trágya), Fun Factory, Captain Jack, Blümchen és társai, sorolhatnám a végtelenségig
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Jah a scooter nagyon gyenge lett az utóbbi években. Captain Jack is laza, bár én csak a captain jack cimű számukat ismrem...
Mást nem találtam a limewire-n.
Amúgy volt a hupikék törpikéknek 3 hires számuk: az egyik a coco jambo volt, a másik a captain jack , a haramadikat pedig nem tom.
Pedig az volt a legjobb...
Mostanában is adják angolul a rádiókban.
[Szerkesztve] -
AAAKEEE
tag
Alvin_ti4200 itt mind1 ki mennyi idős csak ki mikor mit hallgatott?
-
(Kolombusz)
veterán
Jah volt egy szám: egy faszi énekelte (magyarul), az egyetlen ami megmaradt belőle, hogy lemerült a szivében az elem. Semmi más, ez megmaradt. Mi lehetett ez?
-
AAAKEEE
tag
Alvin te aztán jártas vagy a jó zenékben.
És te miket hallgattál főként? -
AAAKEEE
tag
válasz (Kolombusz) #15 üzenetére
Húhhh ez jó kérdés... Nemtudom nagyon ismerős ez a mondat (rím)
-
Palkó
tag
80-as évek?
C.C.Catch, Fancy, Bonanza Banzáj, Joy, Kim Wilde, A-ha, Falco, Depeche Mode,
Scotch, Laura Branigan, Europe, Neoton Família, Zoltán Erika, Rod Stewart,
Bruce and Bongo, Baltimora,.............stb.
Lehetne még folytatni, kezdetnek talán elég lesz.
Hallgasd meg őket, és ne csodálkozz, ha néhány mai sláger ismerősnek tűnik.....Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
VladimirR
nagyúr
válasz (Kolombusz) #15 üzenetére
rapulok bakker - nem tudni geszti szovegeit fejbol (legalabb minimalis szinten)...bahhh
Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Az Első Emeletet még senki sem írta.
Mod: A cím...Kikre is gondoltál itt? Melyik korosztály kedvenc zenéire? Mert ez sem mindegy. Hisz itt a PH-n 12 évestől a 70 évesig mindegyik korosztály jelen van.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Drizzt
nagyúr
Valami szórakozóhelyen nem szoktak menni ilyen 80-90-es slágerek?
Pl.: Haddawy - waht is love, rednex - cotton eye joe, east 17, modern talking, mister president, bobo, stb...
Szóval van valami ilyen hely?I am having fun staying poor.
-
rien
senior tag
Még egy-kettő: 2 Unlimited, Dr.Alban, Ice Mc, Pharao, Captain Hollywood Project, Snap, Maxx, Loft, East 17, Marky Mark... Nekem ebből az időből a kedvencem: a BG The Prince of Rap - The Colour of my Dreams.
Egy picit visszább Vanilla Ice - Ice Ice Baby feldolgozása meg McHammer - U Can'T touch This c. száma se volt rossz. Nálam anno az első lépcső a popzenében a New Kids On The Block volt
[Szerkesztve]----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Safranek
aktív tag
Metallica ,Helloween , Mötley Crue, GN'R , Saigon kick ; magyarok : Pokolgép , Ossián, Rice ... Leginkább rock zene.
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
Botee17
tag
Nekem a Romantikus Erőszaktól a Büszke Botond volt és még mindig az a kevencem
-
AAAKEEE
tag
Jaj most letöltöttem a zizi labortól a honky tonk woman c. számot.
Jó volt újra meghallgatni. -
ithomas
őstag
Ált iskolás koromban : Ossian Edda,Sing-Sing,Karthago,Lord,Missio,Europe
[Szerkesztve]Real eyes realize real lies!
-
birka1337
tag
bár nem vagyok egy vénph!asz de nekem volt hupikék törpikéktől kezdve (hú az nagyon ment akkoriban) pokolgépen át rapülők, scatman joe (remélem jól írom) volt ez zenéje az a ''Pí páppá párp po pá pá páráppo'' na az nagyon nagy kedvenc volt
-
-
trassher
addikt
Mi számít gyerekkornak? Én 16 vagyok és disco, dance, trance meg hasonló elektronyos zenéket hallgatok.
Redmi Note 7
-
AAAKEEE
tag
Lenne egyx szám aminek nem tudom a címét. Egy régi scooterről van szó. valami skót duda volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest