Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Trailblazer #53201 üzenetére
Hátha, ha egyszer clubhouse-ra adtad a fejed CEO iroda helyett, akkor muszáj lesz valami factory-t venned. Kokó, meth vagy a pénzhamisító érik meg a legjobban, de a dokumentum hamisító pörög a legjobban (bár nem fizet túl jól), meg van akinek a fű a szimpatikus. Te még úgyis magadnak hordanád a supply-t kisszintesként, szóval nem vennéd bele a supply-t. Így veheted azt, ami szimpatikus. Kokó éri meg legjobban, de a pénzhamisító is kitermel kb. 6 óra alatt kb. 300-ezret (ha távolra adod el).
(#53200) Plata
Had lőjjenek hátulról, de ha leállsz velük harcolni, csak még többet kapsz. Sokat bír az még füstölve is, mire végleg megadja magát. Legrosszabb esetben meg eldobod és lekérsz valami mást. De így időt vesztegettél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
5 mc-s üzlet van:
-document mittudjaménmi
-gaz gyár
-pénzhamisító
-meth
-kólaezekből én csak az utolsó hármat vettem meg, de kocsilopós/eladós dlc után csak a kólát hagytam meg termelni, mert az éri meg a legjobban. meth-nek nagy az alapanyag igénye, a pénzhamisító nekem már keveset hozott, így zártam is be ezeket. az első kettőt véletlenül se vedd meg, mert kb mínuszos, ha veszed bele az alapanyagot. mivel a többiek tapasztalata alapján kihagytam az első kettőt, így sok infót nem tudok azokról mondani.
szóval spórolj a kólára, vagy ceo főépületet vegyél és egy hozzátartozó kocsi raktárat (vehicle warehouse), mert a kocsi elvileg jobb biznisz. szólóban határeset, mert csak 1 kocsit tudok eladni.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Elsőnek gyűjtögess kicsit és CSAK a Kokót vedd meg és rá az ÖSSSZES Upgradet.
Ez drágán eladva kb 3-4 óra alatt termel 420K hasznot ha lopod bele a cuccot.
Ha veszed bele akkor az 420K - 187,5K = 232.5K a haszon.Ettől mind csak kevesebbet hoz. A meth még lassú is annak 358K a max a pénzhamisítónak meg 298K a max.
A methbe és a Pénzhamba elég 2 Supply ha azt veszed akkor ezekből -150K.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest