Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ucli
senior tag
válasz Wiz Khalifa #405 üzenetére
-
Anulu79
addikt
Az OFF topikban is lehet off a téma? Amúgy csak azért írok, hogy ide találjak.
-
Anulu79
addikt
Jó világ van. Mindenki gazdag?
-
ucli
senior tag
válasz Wiz Khalifa #419 üzenetére
Az E-gyik (finom utalás a ház alakjára) belvárosi társasház körzetében van.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz #81556480 #420 üzenetére
Irigyelni tudlak csak. Én is nagyon kinéznék ezekre a helyekre. Sőt... akár inkább ki is költöznék. Jó nem pont New York-ba de ha más nem lenne az is jó lenne.
Arra kérlek hogy ha nem probléma hogy minél több fotókat csinálj már lehetőleg fasza minőségben és azt valahova tedd már fel hogy leszedhessem. Hogy ha élőben nem is tehetem meg de legalább fotókból lássam milyen is ott az élet most.
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #423 üzenetére
OKé, csinálok, de csak egy Lumia 735-van nálam. amugy én se New Yorkba vagyok hanem vidéken, csak minden nap bejárunk Manhattanbe, mert ott dolgozik rokonom.
-
Anulu79
addikt
válasz Wiz Khalifa #425 üzenetére
Ezt a helyet kell megkeresni a játékban?
-
törölt tag
this is important
-
ucli
senior tag
Semmi? Pedig az előző képem közelében van.
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #436 üzenetére
Nem vágom én sem pontosan, de van egy másik érdekesség (íldekes):
Immáron 3. platformra is megérkeztem, és megkaptam a visszatérő játékos kedvezményeket.
Azthiszem ezek között van az is hogy az online karakterem választható szülei között ilyenek vannak min John Marston a RDR-ből, Nico Bellic IV, Claude speed III Misty, Maria a gta 3-ből- Na én összeadtam Claudet ( nagy fan vagyok, az itteni avatarom is ő) meg Mariat, akit elvileg a 3. rész végén Claude lelő. Na ebből egy olyan ocsmány bevándorlófejű katyvasz karakterem lett hogy igazán illik Los Santosba a bűnözők közé Ennél már csak Niconak volt ocsmányabb fattya, de őt inkább kihagytamEgy rosszul elkapott pillanat:
Majd következo belepeskor megint felajanlotta hogy zerkeszthetem, így kicsit génmanipuláltam szegény csókát kicsit csücsörít de az az arckifejezések között még korrigálható az inventroyban, meg a szakállt is le fogom csapatni
Há ezek vannak na. Tök furcsa retro érzés nulláról inditani megint a karaktert. Jó hogy van pár ingyen kocsim elegy meg khameleon, hotknife.. jól jön még hogy 200.000$ járt a játékhoz, plusz most kapok majd 400.000-at az évforduló miatt, így házra már nem kell kolteni.
-
törölt tag
Ingyen van a watch dogs uplayen
-
törölt tag
Ma megnéztem a METLIFE buildinget ami GETALIFE a GTA IV-ben. Mennyit ugráltam erről
na meg ez a templom is emlékezetes a IV-ből. (Colombus Cathedral a játékban amúgy St.Patric) Mr. & Mrs. Bellic mission. ha rákattintasz nincs elforgatva
be is mentem. meg voltam times squaren, meg itt ott Rockefeller center, meg mittomén
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #447 üzenetére
az is igaz. ott jöttem be vonattal. tiszta Miskolci Tiszai PU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest