Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz Moleman #24406 üzenetére
Videók alapján nagyon szépen szól, ezért is mertem megvenni. Kezdő akusztikusnak tökéletes lesz.
Na meg itthon van egy Peerless valami 1000 éves klasszikus amit rendbe kéne tenni, de szerintem nincs nyakpálca, jobb esetben ki kéne szedni a nyakat, beállítani, lecsiszolni a bundokat, rosszabb esetben egy új nyak kéne bele, annyit meg nem ér.Stratok nekem is nagyon bejönnek, kezdő gitárom is az, csak sajnos noname (Dimavery). Bár az árához képest nem rossz a hangja, mikor kipróbálhattam egy American Standard Stratot, hát igen...ég és föld.
Most már csak játszani kéne tudni, Rocksmith nélkül is. Szerencsére már egész jól pozicionálom az ujjaim a 3-4 ujjas akkordoknál is, bár inkább a Lead szerep az ami nekem fekszik (végülis ő a menőbb arc ).
Basszuson még nem nagyon gondolkodtam, viszont az Ukulelék/Guitarlele-k világa kezd vonzani, asszony húga nemrég vett valami nagyon alsó kategóriás ukulelét, és jól el lehet vele bohóckodni. Sajnos, ő meg grafikus, szóval nem telt el 2 hét, lehúrozta, lecsiszolta és tegnap újra festette valami baromi jó mintával, már csak a lakkozás hiányzik. Akryl festékkel festette le, de milyen lakkal lenne érdemes hogy maradandó is legyen?
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Milyen processzort vegyek?
- Google Maps
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest