Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Keresem azon fórumtársakat akiket a fent nevezett illető megkárosított!
Nickjei:
swenn 2009-09-29 00:05
dave122 2009-09-22 22:26
smokiii 2009-09-21 11:05
Aviszti 2009-09-20 20:51
dave12 2009-09-20 19:37
fanzi 2009-09-19 13:43
Tintás BárnsŐ úgy gondolja megússza felelősségrevonás nélkül a stiklijeit, én meg úgy gondolom nem! Mivel egységben az erő kollektív feljelentést szándékozok tenni, ehhez kérem a károsultakat csatlakozzanak hozzám. Már beszéltem más károsultakkal is, tőlük jött az ötlet is hogy nyíssunk ennek a jómadárnak egy topicot.
Szeretném megtenni a feljelentés mihamarabb, ezért kérem akit becsapott itt vagy a privimen keressen meg!
Tudom, hogy macerás lesz az ügy, de ne engedjük, hogy megússza, és másokat is megkárosítson!!
Füge
-
Füge007
senior tag
Jönnek az információk privátban, természetesen ne említek meg senkit az engedélye nélkül, azomban szeretném ha itt is megjelennének. Azt gondolom nem nekünk kell bujkálni.
Köszönettel tartozom a MODERÁTOROK-nak akik ennek a topicnak a működtetésével segítenek nekünk
Füge
-
Füge007
senior tag
válasz philoxenia #15 üzenetére
Köszönjük az információt
Jó látni, hogy segít mindenki az ügyben. Remélem ez a topic eléri a célját, és a jövőbeli csalókat eltántorítja erről az oldalról!
Füge
-
Füge007
senior tag
Sokakban felmerülhet az, hogy engem csak pár ezerrel csapott be, így feljelenteni bíróságra járni macerás az űgy nem ér annyit! De mindenki gondolkozzon el azon, ha hagyjuk futni hány embert csaphat még be! A másik mivel mindenki megdolgozik a pénzért akármilyen összegel is csapott be az a te pénzed, nem pedig az övé. Azon is elgondolkodtam, mi van ha egy kisfiú aki hónapok óta gyűjt egy HW-ra és azt csapja be?!
Igen kellemetlen arról beszélni, hogy becsapott, de attól még senki nem lúzer, csak ez épp így jött ki. Én is elgondolkoztam, felválaljam, végülis nem rokkanok bele, hogy 11000.- ezerrel megrövidett, de az elveim akkor hol maradnak?!
Füge
-
Füge007
senior tag
Szépen jönnek az információk, 24 óra alatt utólértük teljesen!
Egységben az erő
[ Szerkesztve ]
Füge
-
Füge007
senior tag
Ezen dolgozom kedves kolléga! Szedem össze az infókat, már rég nem tízezres tételről beszélünk, sajnos! Eddigi információim szerint már most meghaladta a 300000.-
És ha az emberünk több médiumot is használt akár milliós nagyságrendről is beszélhetünk!
[ Szerkesztve ]
Füge
-
Füge007
senior tag
válasz RoyalFlush #40 üzenetére
Nem tudok konkrét számot, mivel szerintem még mindíg vannak olyanok akik nem tudnak erről a topicról, vagy nem akar lépni az ügybe, inkább benyeli de nem terigeti ki a szennyest. Vagy még mindíg reménykedik, hogy megkapja amiért fizetett. Az ügy bonyolultságát a sok nick hordozza magában.
Nem tudom biztosra, de van egy megérzésem, ő nem csak itt tevékenykedett.
Füge
-
Füge007
senior tag
Szia!
Volt aki vacilált még az ügyben, próbáltam elmagyarázni neki, ha főbekólintjuk attól nem lesz jobb! Volt aki még mellékelt nekem befizetési bizonylatokat. Meg mellette dolgoznom is kellett, Feri nem tart el
Pontos ifókat természetesen csak a hatóságnak adok ki, ezt remélem mindenki megérti!
Úri becsület szavam adtam mindenkinek, hogy tőlem adata nem kerül ki (kivétel hatósági eljárás), és ehhez maximálisan tartom magam!
Füge
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Ma voltam kihallgatáson, az emberünk nektek, meg mindenkinek aki segített hála az égnek beazonosítva! Az ügymenet sajna nem túl gyors, de sajnos a rendőrség nem kicsit túlterhelt. Arra kérek mindenkit, ha majd kell segítse tovább is a hatóság munkáját.
Továbbra is kérem majd a támogatását minden károsultnak. Felajánlottam a segítségem összekötöként a nyomozás alatt is a hatóság felé. Biztos menni kell majd tanúskodni minden károsultnak. Aki az ezügyben létrehozott mailcímen már jelentkezett annak az adatait leadtam a hatóság felé.
Mindenkitől elnézést kérek, hogy eddig hallgattam, de amíg nem tudok információkat nem tudok mit írni! Nem felejtettem el, ez az én keresztem is sajnos.
Ha közben még további károsultak jöttek rá, hogy átcseszték őket, azok keressenek meg priviben, amilyen gyorsan tudok válaszolni fogok neki!
Füge
-
Füge007
senior tag
Üzletszerüen elkövettet csalássorozatról van szó! Természetesn tudjuk, és úgy is lett megtéve a feljelentés. Nem szeretem, ha azt mondjuk, hogy az újoncok nem becsületesek, elvégre mindenki volt itt újonc. Ez inkorret az irányukban, én újonc koromban is becsületesen üzleteltem, és most is. Ha senkiben sem bízunk meg oda a világ, lehet most sokan nagyot csalódtunk de akkor sem hagyjuk magunkat, megtesszük a megfelelő lépéseket. És remélem azok is olvassák ezeket a sorokat akik esetleg játszottak a gondolattal, hogy ilyesmibe vágnak bele, azok legyenek tisztába, hogy lebuknak és előbb vagy utóbb el kell számolni a tetteikkel!
Füge
-
Füge007
senior tag
válasz fenergie84 #325 üzenetére
Sajnos semmi, mondjuk mondták bent a rendőrségen, hogy túlterheltek, rengeteg ügyük van. Egyenlőre várunk, ha vége a vizsgaidőszaknak bemegyek személyesen és érdeklődöm majd. Ha van valami fejlemény itt jelezni fogom!
Füge
-
Füge007
senior tag
Egyelőre semmi hír! Majd írok már mailt a VIII. ker. rendőrkapitányságnak mi van?! Mondjuk a tag a VIII. ker.-ben lakik ahol egy rendőrre 1000 büncselekmény jut. Ezt mondta aki felvette a jegyzőkönyvet, amikor ott voltam akkor is teli volt a váró. Meg jött egy fiatal férfi, ellopták a kocsiját totál kész volt, mondjuk nem is csodálom.
Viszont a jó hír, azóta újabb károsított a megadott számlaszámokkal nem jelentkezett, valami csak történt a mi Ferinkkel. Tudom ez sovány vigasz, de komolyan mondom már ennek is örülök! Legalább már mást ne húzzon le!
Füge
-
Füge007
senior tag
Megkérek mindenkit, hogy csak az üggyel kapcsolatban írjon, egyéb más témát még off topic-ban sem kérek ide!
Tiszteljetek meg ezzel legyetek szívesek, nem kevés időm pénzem van abban, hogy ezt a senkiházit megbüntessék.
Füge
-
Füge007
senior tag
Nem hiszem el, hogy nem tesznek semmit ebben az ügyben! Koplett nyomozati anyaggal mentem. Utalások, bankszámlaszámok, Kimásolt privát beszélgetések, hirdetések, időpontok. Ferncünk lakcíme, személyigazolvány száma. Már nyomozni sem kellene, csak le kéne sittelni. Ha lesz időm ujra elautókázom Bp.-re, és bemegyek a rendőrségre mert ez nem állapot.
Komolyan mondom, nagyon csalódott vagyok
Mikor felvállaltam ezt az ügyet, úgy gondoltam, ez sima ügy lesz, bizonyítékok vannak, amik megdönthetetlenek. Erre szabadon garázdálkodik ez a féreg!!!!
Füge
-
Füge007
senior tag
Milyen szenvesítésről beszélsz, hiszen élőben nem találkoztunk vele. Így szenvesítésnek semmi értelelme. Soknak ígérgetett, köztük nekem is. Küldi vissza a pénzt, de most nem kapott fizut, beteg az anyja, telket vett a marson, stb....... Nyugodj meg nem kell visszavonni a negatívat a vaterán!
Hamarabb szavazok bizalmat Repülős Gizinek mint ennek !
Füge
-
Füge007
senior tag
válasz Imperator999 #425 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ennyire ragaszkodik a nevéhez. Igen ez rá vall, a felét utald el előre, nálam is, és másoknál is ez volt a szitu!
Ha tudsz számot, esetleg ad bankszámlaszámot azt küldd már el nekem!
THX
Füge
-
Füge007
senior tag
Igen kaptam, de mivel zagyvaság volt töröltem! Amit leírtál az megint csak zagyvaság, mi az hogy nincs ellene bizonyíték , ne viccelj már. Előbb vagy utóbb elítélik, erre mérget vehetsz! Lassú víz partot mos. A magasröptő eszmefuttatásaid tartsd meg, vagy írkálj egy kockás füzetbe magadnak. Ja és a hozzászólásod nem törlöm, hátha mivel most megírtad a tutit és megvilágosodunk
Ja és félünk az igazságtól, én pl most összecsináltam magam
Megyek is gyorsan a fürdőbe pelust cserélniFüge
-
Füge007
senior tag
Nem bármit, vagy te úgy látod, bármit írkálok ide? Én tettem az ügyben, illetve én nyitottam a topicot, ergo hagy legyen már némi vétójogom itt, amivel eddig nem kellett élnem, idáig, senkivel nem volt probléma, kivétel te! Olvasd végig a topicot, nem volt törölve senki. Nem szervesen ide tartozik amit írsz, ergó nem is ide való.
Igen érzékeny lélek vagyok, főleg ha engem és kedves fórumtársaimat becsapják!
Füge
-
Füge007
senior tag
válasz tojasoslecso #468 üzenetére
Az év üzletét csináltad meg, hogy nem utaltál.
Örülök, hogy csak van haszna ennek a topicnak, legalább van aki elkerülte a csőbehúzást ezáltal
Füge
-
Füge007
senior tag
Roppant gyanús hirdetés, csak nem Feri van mögötte
A helyesírási förmedvénye nekem roppant ismerős.
Füge
-
Füge007
senior tag
Nos új fejlemény!
Akit mostanában vert át Feri kérem vegye fel a kapcsolatot:
Gyulai Rendőrfőkapitányság
Bagosi Tamás 66-361-644
Lényeges lenne minnél több feljelentő, hagy kerüljön már be a megfelelő helyre!
Füge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest