Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy a Forza kiadások, hogyan is vannak? Mintha régebben olvastam volna olyanról, hogy ha valamelyiket megveszi az ember akkor azt xboxon is és PC-n is tudja használni. Most nem igazán világos a dolog nekem.
-
myckie2
őstag
Refundoltam a játékot... Majd ha javítják a teljesítmény problémákat, akkor újra megveszem...
-
myckie2
őstag
válasz ForRedGlory #679 üzenetére
Semmi, egyszerűen felvettem a supportal a kapcsolatot és 3mp alatt kész is voltam. Konkrétan belejentkezel a microsoft fiókodba a microsoft oldalán -> nevedre rákattintasz -> view account -> Recent purchases - Se All-ra kattintasz -> megvásárolt játéknál Get order help -> csevegés/chat. Mondod szépen, hogy szeretnél refundot és ennyi. Már tudnak a problémáról, mert sok ember refundolja és így símán megy a dolog. (bár láttam olyat, hogy a csávó fél órán keresztül magyarázta a supportnak, hogy a PC-s Forzához nem kell Xbox live gold, mert a support nem akarta refundolni emiatt a játékot )
P.S. ha jól tudom 7 napon belül lehet csak vissza kérni a pénzt, de nem néztem ez után.
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz ricshard444 #717 üzenetére
Milyen procid van?
-
myckie2
őstag
FH3 Update lehet írtátok már. Reméljük hoz valami performance fixet és kiszedik a szutyok másolás védelmüket.
-
myckie2
őstag
válasz ForRedGlory #998 üzenetére
In addition to the fixes above arriving with today’s update, the teams at Playground and Turn 10 are working on addressing further known issues in Forza Horizon 3 including force feedback and wheel support, general stability and performance, and more.
Tehát elvileg később is lesz még performance javító patch. De azért kicsit szomorú, hogy alpha verziót adtak ki...
-
myckie2
őstag
válasz ForRedGlory #1044 üzenetére
Neked. Másnak ugyan úgy fos. CPU utilization teljesen változatlan, Core 0 100%. Ez a csapat teljesen inkompetens, valószínűleg a játék már nem javítható.
-
myckie2
őstag
Valaki el tudja nekem mondani, hogy a featured hirdetés mit tud? Teljesen egyedi design?
-
myckie2
őstag
Most ez a cég direkt szívat? Sikerült az új update-tel a fix 60fps-ből 30-50-t csinálni. Remek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest