Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [cappa72:] Milyen 7 személyes autót családi támogatással?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Kisfogyasztású számítógépek nyomában
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Zoleee83
(senior tag)
Grosjean never go full Retard!
És még Ericcsonra kenné....
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Ha Vettel nem megy ki kerékcserére akkor gyözött volna
Grosjean te birka,miattag sc-s befutó lesz
-----------------------------------Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!-----------------------------------Technikai okok miatt privát üzikre sajnos nem tudok válaszolni, ha kérdésed van azt a fórumba tedd fel!!!
Sokkal melyebbet tudott volna fekezni. Es ahogy tobben irtak, Max ketszer valtott iranyt. Nekem ez eltiltas-gyanus...
"Armour... is part of a state of mind... in which you admit the possibility... of being hit."

Blackmirror
(senior tag)
A cikázó villám újra lecsapott
S9+

qdak
(addikt)
hat ha ezt beirtam volna magyarul, en tuti fel ora pihit kapnek...
veget nem ertem
gro meg megcsinalta mint anno monacoba schumacher
Asus P6T, Xeon X5675@4.0GHz, 7870 Tahiti LE@1.0/1.4GHz, 20GB DDR3, FSP 600W ® MSI G41M-P26, Xeon E5450, 560Ti, 8GB DDR3, Thermaltake 630W ® OMV: Gigabyte G41MT-S2P, E8400, 2GB DDR3, FSP 400W ® Huawei G8 32GB

Csapoati
(Topikgazda)
Ha ez így volt, akkor valóban és ez esetben el is kell most már tiltani.
Visszanézve szerintem kicsit Ricci túlgondolta, főleg hogy egyértelműen megelőzte volna hamarosan. Szerintem ő is hibás valamennyire. Nagyon kíváncsi leszek az ítéletre, benne van az eltiltás is.
[ Szerkesztve ]
Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

quailstorm
(nagyúr)
Gumikülönbség, megette volna Bottas azonnal, de valószínűleg még Hamilton is.

Csepy
(senior tag)
Jó napot kívánok! Hát itt mi történt?
Regards: Csepy

Peat;)
(veterán)
Ez van, ha Hamilton nem fékezgeti el akkor ő húzza be és Vettel 3. Nem az autóval van baj.

Patrick
(addikt)
Hát hol van Damon Hill.
Fino alla fine!

lenox
(addikt)
Azt mondjak, hogy mar nincs olyan szabaly, hogy nem lehet ketszer iranyt valtani. Viszont Ric helyeben nem maradnak ennel a looser csapatnal, ha nem teszik helyre Verstappent.

snorbi82
(senior tag)
Mercinek megnyerik a futamot! Vaaaa! Vettel nem cserél gumit.... Ő nyer.... Hihetetlen....
HTC Desire S -> Lg Optimus G -> LG G2 -> LG G4 -> Huawei Mate 9

qdak
(addikt)
személyeskedés...
az aztan nagyon vicces
[ Szerkesztve ]
Asus P6T, Xeon X5675@4.0GHz, 7870 Tahiti LE@1.0/1.4GHz, 20GB DDR3, FSP 600W ® MSI G41M-P26, Xeon E5450, 560Ti, 8GB DDR3, Thermaltake 630W ® OMV: Gigabyte G41MT-S2P, E8400, 2GB DDR3, FSP 400W ® Huawei G8 32GB

Malibutomi
(nagyúr)
Szo sem volt autorol, csak artol hogy az fog nyerni aki semmit nem tett erte, lassu es sotlan volt vegig, cdak bemakolja hogy akkor jon SC mikor a tobbiek kialltak.
Meg Sainz is inkabb erdemelne gyozelmet ma mint Bottas

szebe
(őstag)
Csak itt nem volt senki, aki megkoccolja
Csepy meg a vonatkozó eset Palik idézetét írta be, ne izguld túl.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

arn
(nagyúr)
Mar nagyon regota mondom... ahol ves van kielezett helyzetben, ko kovon nem marad. Total mindegy ki van a masik oldalon. Ra lehet meg kenni sokaig masra, de egyre nyilvanvalobb mindenkinek.
Grosjean szetcseszte a szorakozasunkat.
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/mylittleretrocomputerworld

quailstorm
(nagyúr)
nem rád gondolt
ez egy olyan idézet amit tudni illik
a kívülről belülről kívülről
az öböááá
meg a nem versenyszemélygépjárműközlekedik többé mellett
[ Szerkesztve ]

Peat;)
(veterán)
Ez van, úgyis azonnal baleset ha elengedik őket, kódolva van. Ezt már megnyeri.
[ Szerkesztve ]

Samott
(senior tag)
Hamilton nevezte igy eloszor, talalo nev, miert ne hasznalnak?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

cyberkind
(nagyúr)
Igazából én azon csodálkozom, hogy nem félnek mellette/mögötte és rendszeresen próbálkoznak a támadásával, persze a vége ugyanaz mindig.
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Csapoati
(Topikgazda)
Vettel szerintem megfogja Bottast, sokkal hamarabb felmelegíti a Ferrari az ultrákat.
Hamilton meg LOL.

arn
(nagyúr)
Remelem vettel esznel lesz, a lenyeg, hogy ham elott maradjon.
A hulye!
[ Szerkesztve ]

qdak
(addikt)
anno schumit sem koccoltak meg ha jol remlik
meg az alagutba ugyanigy tette falnak monacoba, de lehet rosszul emlekszek
Samott talan mert "eleg csunya" ?
[ Szerkesztve ]
Ilyenkor miért nem állítják meg a versenyt? Abban a sorrendben amiben vannak felállnak a rajtra és kész, amíg el nem takarítják a romokat, aztán álló rajttal folytatnák. Ennek így mi értelme, hogy 10 kör óta kerülgetik a platós ifát, és szép lassan bekocognak?!
[ Szerkesztve ]
We were here
Pont ez az, hogy +1 kor mulva mar Max gumijai is jok, itt kellett megprobalni.
@lenox: lehet tenyleg, de a dangerous driving tovabbra is van. nagy beszelgetes kell itt aloban.
"Armour... is part of a state of mind... in which you admit the possibility... of being hit."

b-type
(nagyúr)
Sztem Verstappen hiba, az ő gumija még hideg volt, Ricciardo már jóval mélyebbet tudott (volna) fékezni, ezt nem szabadott volna, ilyen tempókülönbséggel, még hideg gumin behúzni az autót Ricciardo elé.
..ha csak azt nézed Ricciardo milyet bukott a hidegebb ultrákon, nagyon nagy különbség volt a két féktáv között.
https://youtu.be/Kr4SwcJy0wU?t=1255

szebe
(őstag)
A fent linkelt videón jól látszik 1.07-8 környékén ahogy Montoya "megugrasztja" a Ferrarit
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

cyberkind
(nagyúr)
Oké, ezt is a lehető legszarabbul sikerült.
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Csapoati
(Topikgazda)
Vettel

Tsa-bika
(senior tag)
IGEN IGEN IGEN! Bottas egy zseni, Vettelt nem csípem de megmutatta milyen pucuja van szoval le a kalappal. Kimi pódium sansz^^
Van amit személyesen kell átélni, minden másra ott a darkweb.

Misi 007
(Közösségépítő)
Gratulálok Vettel, te is egy bamba .... vagy...

atok666
(őstag)
Miert is?
Atok

cyberkind
(nagyúr)
Mert hova sietett?

Tsa-bika
(senior tag)
: Mindegy, Pérez 3.

quailstorm
(nagyúr)
Bottas ráment a törmelékre.

Blackmirror
(senior tag)
Hamilton kutyaszarba lépett a verseny előtt
S9+

7etape
(addikt)
Kurva életbe.... Isten b@rma Vettel.
Ha ne púposkodik nyert volna...2x is elbukta a futamot
-----------------------------------Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!-----------------------------------Technikai okok miatt privát üzikre sajnos nem tudok válaszolni, ha kérdésed van azt a fórumba tedd fel!!!

snorbi82
(senior tag)
Ez a Vettel mekkora....
HTC Desire S -> Lg Optimus G -> LG G2 -> LG G4 -> Huawei Mate 9

Csapoati
(Topikgazda)
Az igen, mi futam lett ez a végére!

Patrick
(addikt)
Bottas átment a törmeléken, bumm deffekt.
Fino alla fine!

Misi 007
(Közösségépítő)
Majd meglátod, ha leintik a futamot...

Tsa-bika
(senior tag)
Hát öregem, a sótlansága miatt nem vagyok egy Bottas fan, de most a szívem megszakad a srácért.

JColee
(őstag)
Wéberék mikor veszik észre?

Peat;)
(veterán)
Hamiltont a sors vb-nek teremtette, jó szakmát választott.

arn
(nagyúr)
Errol beszeltem bazze... ham elott maradni. Vettel megnyerte volna. Hamnak koze nem volt ma ehhez a versenyhez, ennyit, hogy nincs szerencseje.
Mennyi ideig takaritottak ezt a palyat, es igy sikerult?
[ Szerkesztve ]

Patrick
(addikt)
Én nem tudom mit néznek, tisztán láttam, hogy az egyiket kikerülte a másikon átment, pont gondoltam is arra, huh, ez tuti kiszúrta a kereket...
Fino alla fine!

arn
(nagyúr)
Perez vegen meg nekimegy vettelnek... megerte elfekezni a kereket. Vettelnek nem jo omen elorol indulni, bena voltal.
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- HP Pavilion Gaming 15-cx0032nt - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i7, 16GB, SSD+HDD, GTX 1050Ti
- Acer Aspire 3 15.6" Pentium 4GB/1TB Office365
- HP ENVY x360 13-ag0000ne Convertible - 13,3" ÚJ FullHD IPS ultrabook - Ryzen 5, 8GB, 256SSD
- Amazfit Bip
- Új Zsír Lenovo 520S-14IKB Ultrabook -35%” Bivaly i7-8550U 8Gb DDR4 512GB SSD FULLHD IPS HARMAN