Hirdetés
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz joker55 #16178 üzenetére
Win7 system requirements, link.
Nalam a rendszer (win7 64bit) jelenleg 38.7GB-ot foglal + 20%, szoval nekem a 40GB keves.
Ebbol az Office (1GB), WinXP mod (1.3GB), Ubuntu (0.7GB), swap file (4GB), hibernacios fajl - mivel laptopom van (3GB) helyet foglal, jatek nincs fent.
Innen mar konnyen donthetsz, hogy neked mennyi hely kell, a hibernacios fajl kikapcsolhato, hogyha nem hasznalod es a swap fajl meretet is csokkentheted.ro_bert17
Mennyi iras tortent az SSD-re (host writes) es mennyi hibas szektor van rajta (reallocated sector count), kep?
[ Szerkesztve ]
-
cszn
őstag
válasz joker55 #21205 üzenetére
Az a helyzet, hogy az említett SSD-nek igazából csak 60 giga a használható területe és az formázva annyi amennyit írtál. Ebből kell gazdálkodni. Win7 mérete jelentősen lecsökkenthető, de azt majd másik topikban kérdezd inkább.
(#21206) atakats Az OCZ-k a legkevésbé megbízhatóak úgyhogy azt inkább nem ajánlanám. Az A-data is hasonszőrű a vezérlője miatt, úgyhogy én egy Crucial M4 128gb-ra vadásznék a helyedben.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- WD RED SA500 SATA 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs