Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eM'82
addikt
Végre egy igazán jó Barca meccs! Nem tudom mikor volt utoljára ilyen.. Dani Alves IF incoming!
-
eM'82
addikt
válasz Digestive #12413 üzenetére
én a Cancelo és Acuna HL lapjainak buktája után ezt már tuti nem mertem volna bevállalni .
a héten akkor kiderül, hogy Benzo bukta, vagy profit.
Az mondjuk parádés hogy a 91-es lapja 6k-val többet ér a 92-esnél... emberek tényleg nem tudnak SBC-t kirakni[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Én azt nem értem, hogy hogyan nyomja el az én gólörömömet? Egyből középkezdés. Én meg fordított helyzetben mint a hülye nyomkodom az LB+RB kombót, de mégis meg kell várjam ameddig valameddig eljut az örömködése? (Természetesen már az én játélosaimat mutatja, nem az övéit ilyenkor, de akkor se tudom minden esetben skippelni)
-
eM'82
addikt
Miért zuhantak be ennyire a játékos árak? A leakek ennyire mozgatják a piacot? Ginola, Mbappé, TOTY Cancelo, Messi stb... Durva.
-
eM'82
addikt
Milyen Pedri.
Én is elmegyek inkább Barca vonalra. Cruyff mokás lenne de veszett drága. Max F. De Jonggal jöhet egyszerre, és akkor nincs Pedri.
Vagy Cancelo + Pedri + De Jong spec lapja.
Tök más:
Igaz fifában nincs akkora szerencsém, de az életben talán. Ma előléptettek!😎 Öröm és bódottá![ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Digestive #12975 üzenetére
Hát erről lemaradtam.
A Benzema story kb 120k profittal zárul. Nem valami sok, de több mint a semmi. (1 heti reward kb). 84-esekből kellett volna bevásárolni.
Ott baxtam el, hogy mindent 1 lóra tettem fel. Na majd figyelem a híreidWildcard Ibra milyen ingame?
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #13006 üzenetére
én megvettem MID Cruyff-ot tegnap. (azóta persze tovább esett az ára, de sebaj)
Öröm és boldogság. Legalább olyannal játszom akivel élvezet a játék. Ha másnak az okoz örömöt, hogy rare gold Dembelével futkorászik még ilyenkor is, hát lelke rajta.
Cruyff-hoz tapad a lapda, egy cheat. Tegnap is sétából ellőttem egy laza finesse-t, de olyan erő volt benne, hogy Maignan csak az árnyékára tudott vetődni.Elől most megvagyok: FB Neymar, POTM VIni, NumbersUp J.Felix + MID Cruyff
Középpályára akarok egy "tankot", de Cancelo most nem fér bele a büdzsébe (1-2 hét).Gondolkoztam, hogy kirakom a mid ikon pick-et... de sok foddert emésztene fel egy Nakata + Owen + Campos hármas.
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Ez a Wilcard Delaine csak a linkek miatt jó. Ennyiért túl van árazva. De lehet csak többet kellene játszatnom.
-
eM'82
addikt
Party Bag: Hazard W.Wildcard lapja.
FB neymar / POTM Vini, HL F.Anderson szerint padozni fog ..Banyek, kicsit bátrabb lettem volna, akkor vettem volna 20ért is Chiello-t. Döbbenet mit mennek most a fodderek. 300k plusz eddig csak klubból. 88as lapok 40k-ért mennek!
-
eM'82
addikt
nem bánom, mert be is jöhetett volna a dolog, mint Paquetta-nál, de ez a Neymar lap nem annyira kihagyhatatlan. Persze ha valaki csak rá játszik, akkor lehetnek egetverő statjai, de egy jobb csatár többet értékesít.
44meccsből/16gól (+20 alatti gólpassz). Szélen ez nem annyira rossz, de amiket kihagyott... azért anno Tesco Vardy-t küldtem SBC-be azonnal.FB valójában Fake Bullshit
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Digestive #13205 üzenetére
Most nézem csak. Ott virít egy Mahrez... Nem lehet hogy a TOTY Cancelo/Ruben Dias árait az mégis vissza fogja tornázni 1900 után?
Elég alacsonyan vannak már, ahhoz képest hogy pár napja mennyibe kerültek.sz_abika: átérzem. Sajnos a D-pad-os pressing ilyenkor szart sem ér, csal egy custom tactic az ilyen helyzetekre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest