Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Egy ideje a kondi mellé beiktattam a calisthenics-et, mint kiegészítő gyakorlatot, de jött a nyár, suli off, így maradt a cal., mint egyetlen megoldás.
Kétnaponta edzek, leginkább most csak a fekvőtámasz és húzódzkodás variálásával megy el az edzés, meg persze has és láb (haverom 80 kiló, vele guggolok 5x15-öt, majd ha marad erő, akkor egylábasok levezetésnek).
Így most a húzódzkodásokat 6x8-as szériában csinálom(mind más fogásszélesség és fajta, illetve kezdetben 2 ujjas fogással), hamarosan kész a 20 kilós súlymellény, hogy nehezítsek kicsit, fekvőtámasz meg 6x15, egyre nehezedő lépésekben.
Sajnos a hasamról nehezen megy le az a kicsi felesleg, az az egyetlen hely, amivel nem bírok...pedig alatta ott a beach-forma.Vállra kellene valamit kitalálnom...mit ajánlotok?
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Nos a futással úgy állok, hogy megyei bajnok vagyok 3000-en és református országoson 6. 1500-on, szal van edzés, de mégse akar lemenni...jó bevallom enni is szeretek és nemrég még kétszer ekkora belem volt, a rengeteg sport ellenére is. (csak kezdek türelmetlen lenni )
Vállra én is erre gondoltam, meg a dive bomberre.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz tatabánya #955 üzenetére
Nem tudom voltál-e kollégista, én most végeztem, a 4 év alatt megtanulta a szervezetem, hogy ami eléd kerül azt el kell pusztítani. De próbálok főleg itthon egészségesen étkezni, nasit és előre csomagolt kajákat pl. nem is eszek.
Most csak kétnaponta 15-20 perc futást csinálok, közel sem annyit, mint amikor edzés volt, inkább a kaját állítom be és leszalad ez a kicsi is, mint ezelőtt a többi. Vagyis rajta leszek.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest