Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz WiZARD #84042 üzenetére
Á, kár kommenteket olvasni. Az egyik felénél nem értem az elmebaj és csőlátás okát, a másik felénél tisztán, mert tudom, hogy még fizetést is kap érte. Mindenesetre emlékeztet a Breaking Badre, ahol egyre keményebben belekavarodva egyre durvább túlvállalással felkényszerülnek a durvábbnál durvább szituációkba, és akármilyen kemény helyzetről is van szó, lesz még rosszabb is a végkifejletig.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
Jó, de engem szokás szerint kihagynak a következmények nélküli körből, aztán már kérnék én is valami apróságot. Pár milliárdos akármi, 30% zsebre, nem vagyok kapzsi, és ha kell, lehet az ellenzéki bulvárnak a fórumos postjaimból kikapkodni félmondatokat és generálni a feszültséget, teljesen kész ideális portfólió.
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #84065 üzenetére
Tudomisén, nekem bármi megfelel, ami után viszonylag hamar egy küldöttség kopog az Osztrákoknál egy nyilatkozattal, hogy újraegyesülnénk, és átadjuk a kormányt, vagy leigáztatjuk magunkat mondjuk Máltával, és lebetonozzuk az Alföldet, beleörökítve a jelenlegi politikai elitet. Végülis ugyebár ha az eredeti alkura visszakanyarodunk, akkor mi, mint nép, megbíztuk őket, mint szolgák, hogy némi magasabb pénzügyi és külsőségi jutalmakért cserébe páváskodjanak meg fontoskodjanak, és intézzék el a ház körüli macerás napi ügyeket meg úgy általában a tágabb gazdaságot. Aztán tessék, nyitva a fészer, szétlopják a nyájat, omlik a vakolat, és most még az ablakpárkány is be van kenve szarral. Rendesebb cégnél ilyenkor azért van dolga a HR-nek.
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #84073 üzenetére
Nálunk mondjuk nem zaklattunk az utóbbi időben senkit, úgyhogy a pingpongasztalt esélyesen bukjuk. A csocsó még bizonytalan. De kaptunk már kollektív lebaszást pincérnő megpofozásáért céges bulin. Azért mi kaptuk, mert mi még nem voltunk kirúgva, aki csinálta, az meg már igen, így csak mi voltunk ott, hogy a céges jogásznő elmondhassa, hogy mennyire illetlen dolog ez, és nem professzionális.
Ok, a pingpongasztalt azért bukjuk, mert nem fog elférni az új irodaházban, egyelőre úgy néz ki. De lehet, hogy megtarthatnánk, ha valamelyik kolléganő mondjuk megverne egy séfet.
-
-
-NoVa-
addikt
Érdemes az embeddált M1 híradós betétet meghallgatni, csodajó. Este gondolom majd kicsit nehezebben alszik el a hírolvasó, esetleg iszik rá valamit, majd kialussza...
link -
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
Önérdekű információ
Ég az AKM gyára, aki az egyik nagy neves DAC chipeket gyártó cég. Ez instant azt jelenti, hogy minden újabb generációs AKM DAC-ra építő cucc delayed beláthatatlan időre, viszont a másik végén az alkatrészbeszállítóknál a maradék készlet darabára is felugrott már a 20x-osára, és még várható lesz az emelkedés, ha elfogy a raktárból minden.
Úgyhogy ezúton is jelzem, hogy habár szeretem a bal oldalon lévő FiiO Q3 AKM DAC + THX erősítőm hangját, meg jó tekergetni, de a Carrera RS 2.7 hangját is szeretem, és hajlandó vagyok cserélni. -
-NoVa-
addikt
Ovisokhoz véletlenszerűen, de jártak tesztelni. Mármint a csoporttársakhoz, szerencsére a fiam kimaradt a szórásból hiányzóként, nem lett automatikusan kontakt. Szóval van gyerek, akit 3x is leteszteltek, mást egyszer sem, ugyanúgy rendőr is némelyikre rendszeresen ránéz, másra egy hét alatt sem.
Mai ovis és iskolai teljes pedagógustesztelésen nem volt pozitív, úgyhogy egyelőre ez a fele tiszta, viszont azért kicsicsaj osztályában most már hordják azt a gyereket, ahol az apánál letelt a 10 nap az utolsó pozitív teszt után, az anya meg lebetegedett, de nem vizsgálták. Lesz még ebből bármi.
Körzeti orvos aktuál profilupdate szövegéből meg egy részlet:
"Nagyon fáradtak vagyunk mi is, napi 100-120 megkeresésénél tartunk. Rengeteg a pozitív eset száma, ezek követése, adminisztrációja ránk hárul. Minket keresnek a családban, munkahelyen, iskolában előforduló esetek miatt. Feladjuk a kéréseket, majd a levétel után naponta többször, éjjel is, hétvégén is ránézünk, hogy van-e eredmény...."Szóval IV - XV kerületi régióval óvatosan.
-
-NoVa-
addikt
válasz Samott #84293 üzenetére
Részemről a szabályok be nem tartása egy politikustól, az már gond. A Belgáknak is ezzel volt a bajuk, hogy 10-nél több fős vonatozásba keveredett. Meg a menekülés utáni őszinte meglepődése a droggal teli hátizsákon diplomáciai védettséggel leplezve. A nemi irányultságot pont leszarom, asszem nem vagyok KDNP szavazó.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
Az a vicces, hogy családi távoli ágon tudottan Fidesz kampánystábban dolgozó bérkommentátor csajt rendszeresen látom az ő FB postjaihoz kommentelni, meg likeolgatni, aztán kettőjük között végképp semmilyen összekötőelemről nem tudok. Mert ugye ott így egyszerű a helyzet, abból jön a bevétel, hogy egyetért, de Meister, az simán csak felgyűjtött némi indulatot 2006-ban, és azóta is az fűti, és adja az erőt a szemellenző viseléséhez. Még csak nem is alapjában hülye, csak célzott elmebaja van. Azt meg lehet bökdösni néha bottal, mint Versiont, ha épp útba esik. Gyógyulni már egyik sem fog.
-
-NoVa-
addikt
17000 képet. Hivatali, nemzetbiztonsági besorolású, közvagyon részét képző gépen, aztán részemről ennyi már épp elég ok arra, hogy nem sima pénzbüntetéses kategória, illene egyfelől kezelni, figyelni, másfelől meg a mennyiségből önmagában lehetne feltételezni, hogy kicsit több van mögötte, mint holmi magáncél. Még azt sem mondanám biztosra, hogy ő maga személyesen fogyasztó, vagy csak értékesítési hálózatban fontos elem a diplomáciai védettsége miatt, de utóbbi esetben is súlyosabb ügy, mint néhány heti bér kifizetése.
-
-NoVa-
addikt
A BTK nem, de mondjuk az, hogy a titkosszolgálattal hazamentetik, hogy megóvják a kinti felelősségrevonástól és a Dél-Amerikai börtönök esetleges kényelmetlenebb ügyfélkezelési nehézségeitől, na azt szeretném még megkérdezni, hogy ki rendelte ezt el, és pontosan milyen információk alapján. Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy Soros, vagy Karácsony.
-
-NoVa-
addikt
Bírom a robotot. Csak némi szeretetre vágyik.
-
-NoVa-
addikt
válasz FőDudu #84399 üzenetére
Szerintem lépjünk ki a fenébe, és szövetkezzünk Új-Zélanddal. Az utolsó beeső uniós pénzeket meg Orbán családi vagyonát átutaljuk Elon Musknak, és megkérjük, hogy ebből vontassa már át ezt a darab földet Aucklandtól kicsit észak-keletre, legyünk ott egy új sziget. Nem kell feltétlen az egész, nem ragaszkodom a Budai oldalhoz meg a Tiszántúlhoz sem.
-
-NoVa-
addikt
Spotify éves összefoglalóban a letöbbet pörgetett számom idén:
Pedig igencsak szép mennyiséget hozott új előadóból meg mindenféléből, de abszolút egyetértek, az év albuma nálam a Spirituality and Disortion.
-
-NoVa-
addikt
Az megvan, hogy a Szájer féle bulin a rendőri intézkedést először sztiptízeseknek hitték, és kifejezetten megörültek a bevonuló egyenruhásoknak?
-
-NoVa-
addikt
válasz WiZARD #84483 üzenetére
Nem kommunikációs arc, utólag meg monitor előtt én is simán instant rávágom. Igaz, ezt ott is, de blokkolni mindenki tud, aztán ha 5 másodperccel később meg is magyarázta, ebben a vágott videóban nincs benne. Aztán ki hogy érti, más virológusok már megmagyarázták a hasonló álláspontjukat értelmesen korábban is.
-
-NoVa-
addikt
Itt az apokalipszis, sikerült találnom egy ügyintézőt, aki a T-nél ki tudta szedni a beragadt adatbázismezőt, és megoldotta a mobilnetem változtatását, és tudok korlátlan adatforgalomért fizetni többet.
Úgyhogy most a landline mostanában egészen megbízható sebességéről kicsit előrelépek, innen:
Aztán ha lecserélem a telefonom 5g képes valamire, esélyes további javulás.
-
-NoVa-
addikt
Ez még az ősrégi 2s brushed izém volt, ott szintén fix méretű a tengely, hozzá való furat, és elvileg összetervezett dolog, csak nem számoltak velem
Avagy nem volt túl elterjedt a 2s brushed, és a parrot 3" propellerekkel az a nyomaték kefés izéktől, úgyhogy simán erőből lehúzta magát a propeller nagyobb gázra. Később belefutottam 1 cellásnál is hasonló motor/propeller párosításokba, akkor kezdtem brushlesseket építeni. Azóta esélyesen kiforrotta már magát annyira az egész, hogy ez nem gond.
Mindenesetre 60g-os gépnél ezek a rögzítések kb örök életet garantálnak, az egyetlen, ami miatt esetleg lehet aggódni, az az antenna és a kábelkötegelő rugalmassága tervezetlen landolásnál beleér a propellerbe, és az valamit vinni fog. Van ebben a méretben olyan törékeny propellerem, aminél az antenna/fűszál/légy vágja el a propot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok