Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
-
Lacerta
aktív tag
válasz Stauffenberg #53118 üzenetére
Mi neked a csekély pénz...?
-
i-sti
senior tag
válasz Stauffenberg #53120 üzenetére
Valaki linkelte a Convoy új fejlámpáját.
Egy fórum link volt.
Esetleg az illető újra bedobná ide a linket?Az elég kis darab
Novum Forum Siculorum
-
gyapo11
őstag
válasz Stauffenberg #53127 üzenetére
Hogy kicsi és könnyű legyen legjobb a AAA NiMH R2U technológiás, pl. eneloop vagy ladda. A lámpának viszont mechanikus kapcsolósnak kellene lennie a készenléti áram miatt, amit azok a lámpák fogyasztanak, amiknek elektronikus kapcsolója van. Pl. a linkelt lumintop is ilyen. Első ránézésre a tailcap kapcsolósok a jók, azok kikapcsolva 0 áramot fogyasztanak, így csak az akku önkisülése meríti az akkut, az meg jó pár hónapra elég egy eneloopnál. Jó még a tekerős, kapcsoló néküli megoldás is (twisty), az sem fogyaszt kikapcsolva.
Olcsóban a u'king lámpáját ismerem, akcióban volt 1 $ is, mostanában nem láttam akciót rá, de van sok néven, főleg alin érdemes nézni. Elég nagy fénye van, tehát nem bírja sokáig egy akkuval.
Alin a Sofirn Official Store-ban találni több tailcap kapcsolós AAA lámpát is 10 $ körül.
Jetbeam is 12 $ alatt, Lumintop 11 $ alatt, van választék.[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Lacerta
aktív tag
válasz Stauffenberg #53127 üzenetére
A jobb lámpák általában védettek mélykisütés ellen. Ha van konkrét típus, rá tudsz keresni a tesztjeire, ott írni szokták, ha a gyártó esetleg nem említi meg az adatlapon.
A Lumintop Tool AAA és különféle változatai / klónjai sztem tökéletesek, de érdemes akciót nézni, mert egy tool AAA 20$-ért nevetséges, ellenben 8-ért, amennyiért én húztam be anno, teljesen korrekt.
Ha 20$ körüli pénzt is kiadnál, akkor a Lumintop HL AAA-nál fényévekkel jobb vétel a Manker E02. Mindkettő menőn néz ki ( bár másképp ), fejlámpának is használhatóak, viszont a Manker sokkal jobban használható, komolyabban megcsinált lámpa. Van benne pl. programozható erősségű moonlight mód direkt eléréssel. Éjszakai fotózásnál priceless. Még faterod is csorgatná rá a nyálát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest