Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
Topikgazda
válasz Nandivagyok #68791 üzenetére
Perun Minim van, arról tudok nyilatkozni.
Tényleg jó lámpa, de igazi fejlámpaként az akku miatt ne tekints rá. Egy bajom van vele, mégpedig az, hogy sehonnan nem lehet megtudni a töltöttségét ha csak úgy a kezedbe kerül. Egyszerűen nem tudja a lámpa, ami elég érthetetlen dolog, ebben a Fenix mindenképp előnyben van.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
Topikgazda
válasz Nandivagyok #75982 üzenetére
Szia!
Van tapasztalatom igen, van 3 féle is itthon.
Első kérdésedre a válasz: alapvetően nem, nem éri meg
HS3R-el kapcsolatban nincs gyakorlati tapasztalatom, de ilyen méretű pici pipalámpával van. Alapvetően ha csak azért kell, hogy legyen egy pici villantós lámpád akkor jó. Ha használati eszköznek kell akkor rossz. Alsóbb fokozatokban menni fog rendesen, de ugye elég hamar merül a kis kapacitású 16340 akku. Ha a turbót kapcsolgatod, akkor viszont hamar megtépázza a pici akkut, max fél év és nem fogod tudni a turbót kapcsolni, mert már az akku nem fogja bírni. Magas terhelhetőségű 16340 beszerzése macera és az is hamar elhasználódik, én alapvetően ilyen pici de ekkora fényáramú lámpát nem szoktam ajánlani. Inkább 14500 akku de még inkább 18650 ha van rá mód és lehetőség.
Ebben az árkategóriában már azért van bőven alternatíva, ha pici kell pl. Tip SE, TINI 2, TIP 2, E18R, HM50R v2, nekem volt Perun mini-m, na azt pl. nem ajánlom, bár állítólag a perun mini 2-ben már javtottak sok mindent.
Létezik több lámpa is powerbank funkcióval, de ma már egy "rendes" powerbank nem nagy költség, mivel egy telefon akkuja magasabb kapacitású, mint a 21700 akku ezért max vészeseti áramforrásnak lehetnek ezek jók, nekem pl. van LR40, ML6 Connect WL, BLF LT1, ezek tuti tudnak ilyet, de eddig még ki sem próbáltm ezt a funkciójukat, bár a legutolsóban 14000mAh akku van, annak talán van is értelme mint powerbank. Nitecore most dobta piacra a világító powerbankokat MH15 és LR70 néven⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Nandivagyok #75984 üzenetére
Mit vársz el az EDC lámpával kapcsolatban?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Nandivagyok #75984 üzenetére
Fejlámpám is van hasonló amit felvázoltál. Nálam ez az Acebeam H16. Az akku maga rendelkezik USB töltéssel. A pipalámpa klipsszel, mágnestalppal van ellátva. 1000 lm a turbo fokozata. Ez a fejlámpa 100° -os szórt fénnyel rendelkezik. A fejpántja végett több helyet foglal el. Mi tudja helyetesíteni? A Nitecore NU25 UL helyigénye minimális. Vörös fény is van. Viszont távot nem világít.
EDC -re, én, a AA / 14500 -as zseblámpákat használom.
Fenix LD12R - Belső tőltéssel, energiaszint kijelzéssel. A 600 lm fényáram kb 9000 cd fényerőre elég. A szórt fény max 100 lm fényáramra képes. A klipsz mágnessel ellátva. 1 lm holdfény, memória is van, és gyertyaként is használható. Akár kerékcsere, akár más esetben, nagy segítség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest