Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ugyanilyen gépem van (az enyém konkrétan Acer ES1-512). Valószínű, hogy te is csak a bétát (Freya) tudod felrakni, a stabil (Luna) túl régi, valószínűleg nem ismeri fel viszonylag friss hardvert (chipset), ami ebben a gépben van, mert amikor pendrive-ról fel akartam rakni, közben lekapcsolta az usb portokat, így el sem indult a telepítő. Ugyanígy jártam a Crunchbanggel is, ami szintén régi disztró. A Freya gond nélkül felment, jelenleg már elég stabil és gyors is. RAM fogyasztás alapjáraton 4-500 MB. Fájlkezelő+Spotify+Firefox+Sublime Text+Terminal és még mindig csak 1100-1200 MB-nál jár a memória. A memóriát amúgy is a böngészők tudják megenni, ha olyan weboldalt nézel, a linux disztrók nem annyira éhesek.
Ubuntu is elmenne rajta szerintem, de annak azért picit több erőforrás kell, mint az eOS-nek. És 64 bitest tegyél fel, mert 64 bites a gép. Egyébként ha nincs hardver/driver kompatibilitási gond, akkor kb. bármelyik disztrónak el kell futni ezen a vason.
Amúgy én 1,5 GB RAM-mal használtam a Win 8.1-et a régi gépemen. Persze amikor egy Photoshop meg volt nyitva meg még pár cucc, akkor már eléggé szenvedett. De átlagos használatra elég volt egyébként.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest