Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7811 üzenetére
Nálad igen. (Egyébként ezt házi Oblivion-kapunak hívják.)
Hajrá, gyűjtsd a Sigil-kavicsokat!KilgoreTrout: Évekkel ezelőtt volt, amiről konkrétan írtam, szóval nem nagyon, ha csak rá nem találsz valahol. Sajna USA-ban kismillió fogyvédelmi szervezet van, magyar oldalon talán az sg.hu-n olvastam róla röviden, de nem esküdnék meg rá. Egyébként te honnan tudnád meg, hogy aki hozzáfér a gépedhez, az mire használja? Steam pl. simán beletesz bármit a játékodba, ezért talán az sem véletlen, hogy pont a steam-es Oblivionnak (és 1-2 más játéknak is) vannak olyan hibái, amelyek a lemezesekkel nem fordulnak elő. Éppen az a lényeg az Internetben (és minden digitális adatban), hogy bárki úgy manipulálja, ahogy tudja (már ha ért hozzá, ill. megfelelő szoftverei vannak). Éppen azért alapul konkrét "bizonyítékra" a hatalmi rendszer, mert azt a hatalom bármiképpen tudja manipulálni (lásd: a város, amely nem szerecsen és van bankfiókja, údézéerté - hogy rájuk ne találjon a keresőszoftver -, de sztem legalább hetente egy elkaphatatlan sikkasztót találsz a hírekben ). Elég azt tudni, amiről írtam, hogy akinek látszólag ok nélkül szüksége van a gépedre (azaz pl. single player játékok valójában nyilván nem igénylik), annak valójában van rá oka (hiszen másképpen nem kényszerítene a net használatára), csak nem szeretné, hogy te megtudd. Ergo nem fogod megtudni, ha csak nem rendelkezel te is megfelelő eszközökkel ehhez. Ahogy pl. az sem szükségszerű, hogy a Windows-ban biztonsági rések legyenek, viszont akkor a titkosszolgálatok sem férnének hozzád, ezért támogatják általában a MS rendszereit a kormányok, és tojnak magasról a nyílt kódú és ingyenes szoftvereket támogatókra, no meg az adófizetőkre. Ha hackerek megtalálják ezeket, akkor jönnek a hotfixek, amelyek máshová helyezik a kiskapukat a rendszeredben (és újra meg újra), de valahogy mindig ott lesznek, aztán mihelyst egy "tört" Wint teszel a gépedre, egy csapásra megszűnik egy rakás probléma.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Mire is való az 1. hsz?
Attól, hogy az alapjátékot akarod csak végigtolni, nyugodtan felteheted a kiegészítőket (ajánlott nem belecseszni később egy már OK telepítésbe, mert durva következményei lesznek), legföljebb kikapcsolod őket.
Kérdésed kapcsán egyébként átfáradhatsz a "2009 legnagyobb warezei" topicba, ahol a törvényfanatikusok majd megmondják a frankót.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz KilgoreTrout #7826 üzenetére
De ha frissítik, akkor változtatnak rajta, nem? Á, túl logikus vagyok.
Sajna a legkevesebb konflikt nem feltétlenül eredményez zökkenőmentes működést. Én is csináltam olyan BS-t, hogy alig maradt benne konflikt (leszámítva az unoff. javításokat), hát, esett-kelt a játék (de inkább esett, mint kelt). Szóval sztem mindenképpen a saját, kézi beállítás a célszerű, még ha macerás is.
-
katt777
félisten
Bár eredetileg kint volt lassabb, a modok főleg a városokat dobják meg számítási szempontból (QTP3, BC, IW).
A Maximum Oblivion - Minimum PC tesztemben a telepítés mellett olvashatsz az egyéb megjelenítési beállításokról is a min. szükséges hardver mellett.
A hit szép dolog, csak semmi köze a tudáshoz.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Szerintem az Oblivion egészen jó játék.
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #7833 üzenetére
A kiégett villanykörtét is cserélik.
Psychonaut: FO3, NFS, ejh!
Ha az én írásomat ajánlod doktordrog-nak, öngyilkos lesz.
doktordrog: Kis felbontás, butított grafika. Ha már fejleszteni akarsz, és kevés a lóvé, próbálj egy 780G-s lapot egy jobb X2-essel, az integrált VGA is gyorsabb lesz.
-
katt777
félisten
Simán adsz egy OK-t nyugtázva, hogy "egyes elemek elveszhetnek". Városi mentést próbálsz betölteni, vagy kintit? Mert előbbi esetén lehet gond.
Én BC moddal jártam úgy, hogy miután lekapcsoltam, nem lehet bemenni a brumai házamba. No de hát megy. Sajna, ha az ember gépe mindent szépen visz, nem tehet mást, ezzel kell élnie.Psychonaut: Ha szívatni akarod magad, javaslom a Borderlands-et. Amúgy meg persze, ha mindig Cyrodiil-ben kalandoznál, nem térhetnél vissza. Egyébként nagyon nem szeretem ezt a tudatküszöb alatti manipulációt, mert pl. már eldöntöttem, hogy na, most szépen minden apróságot kijátszottam (ill. fogom azt a pár maradékot), utána le is szedem az Obliviont a gépről, hiszen már nem lesz rá szükség, erre mit veszek észre? Egyre másra az jut eszembe, hogy no hát ki kéne próbálni egy Golden Saint karakterrel pl... Tényleg utálom az RPG-ket.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Minden magyar az alapjátékban, kiegészítők nincsenek lefordítva. BS-t javaslom neked is, különös tekintettel arra, hogy a fordítás a végén legyen.
TGM-mel tudsz mozdulni, de asszem nem a TAB-bal tudsz tárgyakat eldobni. Mintha egérrel melléhúzni is lehetne, de lehet, hogy az csak FO3-ban volt így. Nem tudom, mert Oblivionban málhás sárkányt használok cipekedésre.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7856 üzenetére
Párválasztás, szaporodás, túlélés: tisztára, mint az állatok... Mint amikor a részeg megkínál egy sörrel, és nem fogadod el, mert nem vagy szomjas.
Bendőke: Alapvetően nem a magyarítás teszi fel a modot, csak benne van, meg még pár kiegészítés. Külön is felpakolhatod, ha leszeded tesnexusról v. fileplanetről v. filefrontról, mindegyiknek van tematikus oldala.
-
katt777
félisten
Sztem a legjobb a "nem annyit használtakat" betenni főbe, csak persze macerás lesz az elején, mert 25 alatt a legtöbb képességgel nem sokat lehet kezdeni (én az idézéssel kínlódtam rengeteget, mire legalább egy koboldra összejött a pontszám), de pl. alkímiát sem kell főbe, elég csak sokat főzőcskézni. Kovácsolás megint nem kell főbe, vannak jó talizmánok, amelyekkel fel lehet turbózni.
A lassú szintlépés nem baj, a fő, hogy mindegyik szinten végy 5 leckét. Célszerű egyszerre 5-öt, ha már találtál egy jó képzőt, aztán szintlépés után vissza hozzá, én is így toltam föl sok mindent.
A rossz fiús küldetésekkel célszerű kezdeni, hogy később ne veszítsd el ezek miatt azt, amit jó fiúként megszereztél.
Úgyis csak másodjára fogod következetesen végigjátszani.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7867 üzenetére
Merhunes tőrje elég jó, vagy egészség-sebző fegyverek/varázs. Multifunkci íjjal (csak abban van vagy 5 hatás ) lenyilazni is szoktam őket pár lövéssel, az a legjobb, mert a lesből sebzés is hozzáadódik. Ezüst fegyverem nincs is.
Ott van még a kaméleon, aztán tápolhatsz pengére rajtuk.
Én még 44. szinten is találkozom velük, hiába vannak minók. Lassan ideje lenne már tobább lépni erről a szintről, de nehéz, mert a közepén járok, a főküldinek meg csak a vége van hátra, de majd barlangászok (azok a legjobbak a pakliban), mert Umbacanonak még egyetlen szobrot sem találtam, az Árnyékízű borokról nem is szólva. Ja, meg feltettem Bartholmot, csak most itt a CoP + BL.Bendőke: Az Obli harcrendszeréből következik, hogy egyik szinten sincsen sincsenek erős ellenfelek, csak béna játékos. Legalábbis normál szinten, erősön meg úgyis minden erősebb.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz GypsFulvus2 #7877 üzenetére
Oblivion-gate mod by PitterX
Sztem valahol bekattant nála a játék egy átlépéskor.Pitterix: Tényleg, mindig ua. pálya van ezek mögött, vagy változik?
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7879 üzenetére
Már most kezdd el egy régebbi mentéstől újrajátszani, csak akkor lesz OK.
Én csak egy irigy bugfan-t látok...
Nálam a tv tuner bolondult meg, hogy visszatettem a régi partíciót, azelőtt meg a video-lejátszó. Hülye XP, de hát csak azon megy minden. Igazából /sze vmi 64 bites WinME lenne jó, az volt az utolsó rendszer, amely minden régi és új játékot vitt. Fő a sok "fejlesztés".GypsFulvus2: Na most a helyes BS kikísérletezése nekem kb. 3 hétig tartott. Ha direkt rossz, viszont használható BS-t akarsz, akkor többet sztem nem kell gépet fejlesztened, és más játékra sem lesz szükséged.
Bendőke: Hát, ha valamihez, ezekhez nem kell élet-érzékelés, messziről világítanak. Én amúgy meg sportból is levadászom őket. Nagy trollok okoztak gondot, de amelyik lair-ben voltak, ott nem tudtak átjönni a kisebb boltív alatt (tőlük meg a kicsik sem mindig), így könnyű prédák voltak. Nálam a sebezhetetlenség hiba csak állatokkal (maci, cica) jött elő.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7884 üzenetére
Hát akkor csak szívj, ha ilyen ******, már ne sértődj meg... Igazán ismerhetnéd a játékot, a topicban is volt szó róla többször, hogy van, amikor csak a régi mentés segít, mert helyre nem fog ugrani. Max, ha kikapcsolod a konfliktoló modot, de akkor meg elveszted az azzal elért eredményeket, ugyanis muszáj lesz úgy mentened. Nekem a Kvatch AM-ot kellett kilőnöm, mert nem találhattam meg a főnököt Bruma ügyében, fizethettem újra az újjáépítésekért.
Egyébként Murphy törvénye itt is igaz: minél több mentésed van, annál kevésbé fog szívatni a játék.
Nekem minden szintlépés ELŐTT van egy mentésem, amióta meg nem nagyon megy feljebb a szint, főbb állomásokon is. Amúgy meg, ha ugyanezzel a karival ki akarsz próbálni egy más utat?9.9 és 9.12hf meghajtóval nincs gondja az Oblivionnak sem W7 alatt. Inkább ultizz.
Légy szíves kevésbé személyeskedő hangnemben!
[ Módosította: ollie ]
-
katt777
félisten
válasz GypsFulvus2 #7894 üzenetére
Hiába húzza a procit a VGA-hoz, a rendszer meg amúgy is kevés az Oblivion alá. Persze egy HD5750 sokat dobna a rendszer teljesítményén CPU-tuninggal, de akkor a kevés cache még mindig akasztani fogja a játékot.
-
katt777
félisten
A lassulás inkább a kevés RAM miatt van, akadás meg kevés cache-től. VGA-gyengeség esetén nem annyira lassulás, inkább állandó lassúság lenne. Egyébként, ha felteszed a BC modot, garantálom, hogy az erdőben min. 2X olyan gyorsa lesz a progi, mint városban.
-
katt777
félisten
válasz GypsFulvus2 #7900 üzenetére
Hát én megnéztem QTP3 nélkül, CSAK Improved (flora, fauna, doors, stb.) modokkal, és QTP3-hoz képest az is szörnyű volt. Ami meg a legrandább, és a legutálatosabb a játékban, ha valami csak közvetlenül az orrod előtt jelenik meg a semmiből, ellenfelek esetén ráadásul veszélyes is. Szóval játékélményben tré a butított grafika, nem kell ehhez semmi maximalizmus, márpedig már az 5-ös uGrids, de még a 7-es is randa, 9-eshez meg vajmi kevés a konfigotok, bármiféle mod nélkül is. Nem gonoszkodás, ez a tény.
Egyébként modok helyett ini-buherával nem próbáltatok gyorsítani a játékon? Csak mert arra is van mód (pl. klónozások v. threading engedélyezésével), és akkor lesz sebesség, és a látvány sem válik kimondottan rondává.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz GypsFulvus2 #7903 üzenetére
Csak keres a kifejezéseket az ini-ben, egy kis angol-tudással szépen be tudsz állítani mindent.
Grampy: Hát én bekapcsolom mind3-at. Mondjuk nem ti lennétek az elsők, akik e játék miatt fejlesztenek konfigot, az eloszlás kb.: Vannak akik már fejlesztettek Oblivion miatt, és vannak, akik majd fognak.
-
katt777
félisten
Az jó kis kari. Nekem 4650-em volt, és 30% tuningot bírt, még csak nem is nagyon melegedett. Intel CPU sztem 2.5GHz körül elég alá, max. megnézed, hogy tuninggal mennyit gyorsul.
His IceQ-t próbálj venni! (De nehogy icoolert!)
Ja, az érzést ismerem, én a P6TDlx-ot, a HAF932-t, + a Z600-at adtam el tavaly kényszerből, győzök is keresgélni, honnan szerezzek most Z600-at.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Visszavenni a tuningot. Simán lefagy a játék olyan VGA-tuninggal pl, amellyel szinte minden más elmegy. Kevés cache v. RAM (főleg QTP3-nál), v. hibás alkatrész ismét hibát okozhat.
Ha nincs VGA-tuningod, vedd vissza a 3D órajeleket, így ha az a hunyó, menni fog a játék.Bendőke: Hibás mentésnél kiírja, hogy hibás a mentés, és be sem tölti, nem fagy le. Nálam legalábbis fagyási hiba kizárólag hardver-gond esetén adódott, amitől persze még nincs kizárva, hogy neked van igazad.
Pitterix: Az örök GURU Systemroot mester, még ha már nincs is köztünk.
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7919 üzenetére
sony médialejátszók, ericsonnal meg a joystickos telók.
Fképezőből? lényegében 3.2k felbontás-tól bármelyik jó, ha csak nem óriásplakátokat akarsz készíteni, inkább a szoftveres támogatás kérdéses, amiatt jobb valami kevésbé márkásat venni. Van ismerősöm márkás digikamerákkal, fkgépekkel, telefonokkal, PDA-kkal, egyik jobban borul windows-zal, mint a másik, v. csak nem működnek normálisan, egy egyszerűbb cuccal meg semmi gond. (Ha meg egy gépre több eszközt telepítesz, végképp annyi.) Az extra szoftverek még gázabbak, nem is tudom, melyik márkának a fkgép-hez mellékelt szoftver 45 p alatt másolta a gépre azt a pár fotót, amelyet maga a windows néhány perc alatt, tehát + pénzért + szívást kapsz.
Ami + szívás, az pl. a sony médialejátszómnál jött ki, hogy nem is működnek a szoftverei netes regisztráció nélkül (és ha nincs netem? ), ráadásul a gyári firmware egy halom kaki volt, amit csak netről lehetne frissíteni. Ezzel szemben vettem egy iRivert, király szoftok, pöpec működés, bővíthető, és olcsó. Cikkek a honlapomon v. logout-on, nem nagyon akarok itt offolni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Pitterix #7921 üzenetére
Nem értelek, engem egy csomószor ismernek el, mint Kvatch megmentőjét, egyébiránt nem a végén zárul a dolog, hanem amikor megnyílik Bruma mellett a nagy kapu. Néha az izmaimat dicsérik, máskor a gyógyító erőmet v. a varázs-kisugárzásomat, néha meg a sunyi képemet; attól függ, mit teljesített az ember.
fiATHaLON: Nem a játék hibája, ha gyenge hozzá a géped, vagy nem állítod be a grafikát. A többit lásd 1. hsz: maximum O. - minimum konfig. Porrá alázza a legújabb játékokat is, még DX10+-eseket is, ha leszámítom a sokszögletű vízpartokat.
Még, hogy 3dfx...icons: Az is. Nehogy már azt mondd, hogy elég a RAM, amikor csak 2 GB van.
-
katt777
félisten
C2-ről írták, nekem tetszik:
"A folytatásban mindenféle barátságtalan földönkívüliek özönlik el a metropoliszt (NYC), akikkel nem kell majd diplomáciai kapcsolatokat építenünk, reput gyűjtenünk és intelligens párbeszédeket folytatnunk. A szocializáció szigorúan puskacsövek végpontjain zajlik majd és előreláthatólag az egyik vagy másik fél pusztulásához vezet." - Ez is egyfajta szerepjáték...
-
katt777
félisten
válasz fiATHaLON #7927 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ISMÉT az 1.hsz-t (kép és video galéria), ill. az Oblivionról írt cikkemet (honlapom v. logout közvetlen kép-összehasonlítással), különös tekintettel a fű és a fák megjelenítési beállításaira, tekintettel a távolságukra és a számukra, valamint az uGrids opciókat. Az általad linkelt képről üvölt, hogy nincs jól beállítva a játék.
Az meg tény, hogy a 8800-as nV-kkal szarul jelenik meg a program (pl. némelyiknél nem műxik egyszerre a HDR, az AA, és az AF), nem kevesen váltottak pont ezért ATI-ra.
Quaddal és i7-tel hiába vársz bármit (azonos órajelen kb. 20%-kal gyorsabb az i7), mert még ha a thread opciókat mind engedélyezed, akkor is max. 30%-ban fogja használni a 2. magot, a többit meg semennyire (azaz még ennyire sem ismered a játékot), ergo egy jól tuningolható, a quadnál azonos órajelen kb. 10%-kal gyorsabb E8x00 kell alá (ezt is írtam már többször is), meg egy HD4870-nél v. 8800GTX-nél is brutálisabb VGA kártya. Sajna ráadásul amikor próbáltam anno HD3870-nel, a CF csak rontott az egészen.Van egy mod-varázslat, amellyel tudsz időjárást változtatni. Vámpír nem voltam, de lehet, hogy van valami védővarázsuk is napfény ellen, nem? Olyan modot ne tegyél föl, amely baromságokat rak a játékba (pl. nappali vámpírokat).
icons: Ha mindig rohansz, nem találnak meg. Egyáltalán ők hívnak meg? Mert nálam keresni kellett a fazont IC kikötőjében; talán vmelyik koldus mondta meg? Nem emléxem, már rég volt.
Ha már vámpír vagy, használd ki, és építsd ki szépen az örökségedet, szerezz szolgákat, és lesz mindig friss vér raktáron, Aztán később gyógyulj meg, így nem fog bezavarni a jó küldikbe. Tolvajt és orgyilkost is célszerű előbb végigvinni.HaaS: Sajnos csak városkapu-nyitvahagyó mod van, és az nálam elég érdekes hibákat produkált.
Sőt, Ko9 egyik kiegészítője totál vámpíros (lásd feljebb).Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz fiATHaLON #7935 üzenetére
Majd jelezd az eredményeket, mit sikerült javítanod. Nekem a kedvencem egyébként az árnyék- és víz-modolás, előbbi gyönyörű, amikor pár sáv helyett ezernyi fénysugár játszik a lombok alatt, utóbbit meg csak lestem sokáig, órákig úszkálva a vízpartokon, annyira élethű a tükröződés a fodrozódó vízfelületen (hát még amikor az erdei kis hídnál ott a 2 kombója). Videók erről is a honlapomon, ill. a video-galériában Jorus oldalán.
Na, ezekért fejleszt az ember konfigot.
A fű beállításoknál vigyázni kell, mert valamelyiktől az utakra is füvet tesz, asszem ha túl közeli feltűnést állítasz be, de nem biztos. Lehetőleg egyesével teszteld a beállításokat.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
TESNexus, wiki (1. hsz.)
Úgy nem lehet javítani a grafikán, hogy ne nőjön a rendszerterhelés.
Az az egyik Ko9 küldetés, amiről beszéltem (olyan, mint a kalózbázis, Ko9, tolvajok, Éj szólója, stb.). Messze lent, délkeleten, Leyyawin alatt, a térkép szélén találod a barlangot, ha a DLC telepítve van. Ha térkép-modot használsz, amely nagyít, már nem is látod, annyira kint van.HaaS: Viszont OOO-ban alapszinten túl erős egy rakás ellenfél, nem hagy próbálkozni sem X szintű ládák kinyitásával, stb., ami RPG-faneknek tetszhet, de realistáknak nem.
-
katt777
félisten
válasz GypsFulvus2 #7949 üzenetére
Kvatch Am moddal bármikor tudsz BSG-t csinálni, csak hát ahhoz minden kvatchi küldetést, a főszálat is le kell nyomni. Oltáraknál (Cheydinahltól délkeletre van egy oltár a nekromanták barlangja előtt) 8 naponként leht nagy lélekkőből feketét csinálni lélekcsapda varázslattal, fénysugár alatt.
GypsFulvus2: Alig többért beszerezhető, mint egy amúgy gyengébb Phenom II 965 konfig.
icons: Vegyél v. lopj. Vagy várd meg, míg arkmágus leszel, és a toronyszobában lehet csinálni oltar of mana focus moddal. Mágus céhekben sok-sok lélekkövet találsz.
A mi mikor történik itt nem függ a szinttől, max. a daedra küldetések, amúgy végigtolhatod az egész játékot 1. szinten.PAWI: "Olvasd el az 1. hsz-t..." Nem véletlenül van kiemelve.
Bendőke: Nem írta, hogy fekete kell, ahogy nem is az.
-
katt777
félisten
válasz GypsFulvus2 #7959 üzenetére
Igen, írtam, hogy azután érdemes feltenni, ha már megszerezted a segítséget Brumának, különben a kvatchi őrgrófot (vagy ki az) beteszi a brumai kastély falai mögé, és nem lehet elérni, ergo nem tudod teljesíteni ezt a szálat. Csata végére nem kell várni, én is a brumai csata előtt kezdtem el körülbarlangolni Cyrodiil-t.
ASRock X58 Extreme-em van, tesztje a honlapomon v. logout-on, és azok is tökéletesen elégedettek vele, akik rajtam kívül vettek ilyet i7 topicban (ill. ott az ASRock X58 topic), nem kis részben éppen azért, hogy az AMD-t elkerüljék. Én is tartottam tőle a híre alapján, de kényszerből csak erre tudtam cserélni, és bizony ennél kellemesebb meglepetés nem is érhetett volna, lealáz nem egy drága, neves lapot! (Kiépítésben is jobb, vagy ha pl. azt veszem, hogy ASUS-okban v. EVGA-kban nem teljes értékű a CFX támogatás.) A proci bele (i920 bőven elég) alig drágább a legerősebb AMD Phenom II*nél, amely 3.7GHz körül képes befogni tesztek szerint, ahol ráadásul i7 konfig butítva volt, hogy ne legyen előnye a TC-ből. Ezek után sztem nem kérdéses, hogy +10-20k-ért megéri-e i7-es konfigot venni. Az biztos, hogy nem csalódnál benne.
-
katt777
félisten
3 hétig kísérleteztem a cikkemben található BS-ig. Ha valami mást teszel fel annak a helyét kell keresgélni, de ez még mindig kevesebb, mintha az összes variációt ki kellene próbálni.
Ami fontos lehet (talán beírom majd a cikkbe is), hogy az alapjáték, majd a Ko9, majd a SI legyen ebben a sorrendben, mindegyik után a DLC-javítás, ill. alap/Ko9/SI DLC-k után az unoff. patchek, ezután jöhetnek a város és egyéb komolyabb modok (lehetőleg ne olyanok, amelyek ütik egymást), aztán a hozzávalók (fegyverek, páncélok, stb), aztán a játékmenet-modok, majd a grafikaiak (IW/BC sorrendje fontos, mert ha nem jól vannak, akkor Leyyawinben elvágólag lesz 1m szintkülönbséggel az árvíz + egyéb hibák, legeslegvégén pedig a fordítás. BC miatt mindenképpen lesz olyan, hogy 1-2 helyen a semmiben jelennek meg világító ablakok, vagy levegőbe kerülnek a lámpák, ezt nem lehet kiküszöbölni.
Végül is elég egyszerű...GypsFulvus2: Parancsolj. Itt meg közvetlenül a lapom.
i7 topic-kal vigyázz, mert van pár nagyokos, aki sosem látott még közelről ASRock lapot, főleg nem X58-at, csak leszólja. Mi, ASRock tulajok már nem vitatkozunk velük, mert értelmetlen. Itteni topicosok ismerik, hogy igényes vagyok, nem lenne ASRockom sem, ha nem lenne jó, kényszer ide v. oda.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Kár, hogy a QTP3 felülírja az "Improved" modokat. Asszem a Flora az egyetlen, amely visz egy kis színt az erdei bokrokba.
Grampy: Ismét csak 1. hsz. Rég nem látott Jorus barátunk külön galériát tart fent képeknek (és a videóimnak, csak mobilneten nem tudok már feltölteni), ott minden Obli-fan megtalálja őket.
-
katt777
félisten
ini-ben kell buherálni, ezt szintén megtalálod a cikkemben a honlapomon v. 1. hsz-ban.
QTP3 egyébként elég szépen feltextúrázza őket, fényszórást beállítva (töltsd csak le az ini-modos videókat, alább linkeltem, ha már nem olvasod a cikket és az 1. hsz-t ) gyönyörű lesz, főleg, ha a klónozást kikapcsolod.A többi videó a honlapomon (Programok/Oblivion), ill. a galériában.
-
katt777
félisten
Na, játszottam kicsit, hogy eladjak pár cuccot, no meg hogy lássak egy kis akadó grafikát, mert az új progik mind olyan szépen futnak.
C10.1 van W7en, és bár pár dologban szar, dolgozik az AA a karakterlapon is! Látszik, hogy szépen mossa az éleket, csak akkor lesz "szőrös" a karakter, ha megáll a mozgásban.
Viszont néztem a varázsszereimet is, hát, durva, hogy több akár több 100-as hatású löttyeim vannak akár több 100mp-ig (pl. 206 pihekönnyedség 697 mp-ig), és még milyen kombók! 57 egészségsebzés 117 mp-ig, hát, elég lenne nyitott üveg fölött ráfújnom valakire, hogy annyi legyen neki.
Most beöltöztem harci cumóba varázsos kaméleon helyett, csak fejlődik vmit a könyű páncélom + penge, és mesterlövészre is fér még pár pont, aztán majd jön Morihaus nehéz páncélja, és az aratás buzogánnyal, hogy a többi gyengébb képességre is gyúrjak.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Ált. minden ott marad, ahova eldobod, nálam még most is ott lángolnak az elején IC-ben eldobott fáklyák az elf negyed főterén, bő 200 nap után. De még jobb, ha szállásodon teszed el, ill. bármikor hozzáférhetsz bármihez, ha a sárkányod málhájába pakolsz. Nekem már annyi cuccom van ott, hogy 3 mp, amíg betölti, ha tárgyakat akarok cserélni.
Thoronir "Best goods" boltjába menj üzletelni, ill. érdemes a kereskedelmi modot használni. Sokat segíthet szimpi és boltos cuccok használata, pl. bemész a városba, aztán átöltözöl kereskedő cuccba, gatyába, cipőbe, sapkába, felveszel 2 gyűrűt és egy medált ilyen képességekkel, így jobban tudsz gyúrni is rá. Ilyeneket kapsz küldetések során, de készíthetsz is. Akár még varázsolhatsz is magadra kereskedő és kedveltségnövelő spell-eket. Kovácsolásnál is ilyesmit használtam, hogy kevesebb kalapács fogyjon, amíg fel nem mentem mester szintre.
Nekem a bankban van kb. 2M aranyam (hogy meg tudjam nézni, ki kell kapcsolnom az IC modot, mert az frankón felülírja a bank bejáratát ), meg zsebben 300k. Igaz, 44. szinten járok a mostani karakteremmel, és csak a főküldi vége van hátra, no meg Barthlom mod, és esetleg a vámpíros DLC, mert azt kihagytam az elején, de nem tudom, nem vesznek-e ezzel a már megszerzett jópontok.
teeem: Jó oda Battlehorn Castle v. Frostscag Spire, de a kalóz- v. a vámpírtanya is, főleg, hogy ezeken még őrséged is van. De van még egy csomó szép ház- és egyéb mod.
Bekérettem 1.hsz-ba a fordítóoldal linkjét, nem tudom, miért nem tette meg még senki. Amúgy szép forgalmat produkáltatok hirtelen, máskor meg napokig semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Politika
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest