Hirdetés
Aktív témák
-
buherka
addikt
Szép estét az Uraknak
HaYha:...majd szólj ha lesz 500-as FSB [link]
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
válasz buherka #40401 üzenetére
Csocsi!!!
Most operáltak át nővé, de még van híja, szal már félig nő vagyok, nem úrhayha nem rossz kis gép
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
*HaYha*
aktív tag
válasz buherka #40401 üzenetére
Buher! Nálam semmi nem akadály Ez nem átlagos E6600 Megy 5800Mhz-et 1,8V-on!!!
[ Szerkesztve ]
A gépem végre a saját szobámban :D
-
*HaYha*
aktív tag
-
buherka
addikt
Az tök jó, mert így legalább nem kell már nőt szerezni...meg tudod kettyinteni magad
(#40404) Dr.Én ...cső Doki ...én tegnap fejeztem be, nekem is tetszet...mondjuk a csirkés malőr az valahogy nem jött be
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz *HaYha* #40406 üzenetére
nem semmi Én eddig nem merném erültetni a procim
buherka
Nekem egyenlöre semmi gondom nincs vele (remélem nem is lesz) én még csak a jeges pályán vagyok
igyvan haza vágja a prociját ha igy folytatja
Na igen, én azon voltam hogy meneküljek, mert volt egy két kék szinű állatka
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
buherka
addikt
válasz *HaYha* #40406 üzenetére
Ki fogod nyírni azt a procit, mert szana-széjjel feszeled
Hozzáteszem nekem a procim ezt az eredményt 1.25V-on tudja
Amúgy meg alapfeszen használom 3.2Ghz-en, mert totál felesleges többet mennie, mert ez is bőven elég(#40409) Dr.Én ...reméljük, hogy neked nem fog előjönni az a hülye csirkés bug, mint nekem
A jeges pálya, viszont nagyon kafa...kilődöztem az a vizi aknákat amik be vannak fagyva ...akkorákat robbannak, mint állat[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz buherka #40407 üzenetére
Jaja tényleg
Este 9-kor póker...
Most láttam, hogy olyanra regeltem, ahol a döntőbe jutás a tét (végülis selejtező), és ott 3000€ értékű amszerdami csomagot lehet nyerni
Amsterdam a verseny neve is, nem tom mit takarhat ez a csomagSzorííítsatok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
*HaYha*
aktív tag
válasz buherka #40410 üzenetére
Nem fogom kinyírni.. Az alacsony hőmérséklet megvédi.. Nem véletlen van rajta 20k-s hűtő..
Amúgy nem 1 kategória a 6600 meg a 8200.. Ez a teljesítmény nagyon nagyon nagy csúcs egy 6600-tól...
Sőt! Kapott már 1,8V-ot is Nitrogén alatt, 5800Mhz!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Itt még asszem nincs pénznyeremény...
Majd ha a döntőbe bekerülökAmúgy ha nyerek Stefi nap lesz
-
pohár
félisten
Én is imádok enni
Meg is látszik...buher... jaja, még most kapom meg a csöcseimet meg a számat feltöltik pudinggal
-
*HaYha*
aktív tag
Buher! Neked mennyit megy a 8200? nem nézted még a max core speed-et?
Ezt lesd meg! Nem kis hűtő, nem olcsó hűtő, nem olcsó ventikkel..
nem is fogom kiadni.. Vagy ha kiadom, akkor max Extreme-re cserélek ráfizetéssel...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz *HaYha* #40419 üzenetére
Az én Silent Knight 2-m sokkal jobb és szebb is
[ Szerkesztve ]
-
*HaYha*
aktív tag
Nyakamat rá hogy nem jobb!!! Az enyém a piacon kapható legjobb léghűtésekből álló listán a 2.. És nem a Silent Knight 2 az első hidd el.. 36°C 1,5V-n idle a proci, 100% load meg 54-55... Na?
Am lehet hogy szép, de két ledes ventivel az enyém se semmi..
-
buherka
addikt
válasz *HaYha* #40419 üzenetére
Fingom tudja, hogy mennyit megy max...ez a 4Ghz-volt a max amire állítottam, de ezt is csak kiváncsiságból.
Mivel Nforce-os deszkám van és a ramom is SLI-ben megy így nekem legjobb az 1600-as FSB és a 800-as ram alacsony időzítéssel. Tehát megvan az 1:1-es arányom. 3.2Ghz-en 8X400-on rettenet gyors a masinám. Még jó ideig elleszek ezzelAmúgy jó kis hűtés+venti, ami rajta van a procidon, de nekem nem tetszik ...kitakarja az egész alaplapot
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz *HaYha* #40421 üzenetére
A sima Ultra-120-at odaveri a Lovagom első verziója, azon meg csak 92mm-s venti van
Nem találok sehol egy összehasonlító tesztet...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Csak egy fokkal veri le a mostani hűtőd a sima 120-at egy Scythe ventivel, az enyém elődje meg alázta a tied elődjét
Szal ebből arra merek következtetni, hogy az enyém olyan mint a tied, vagy talán jobb is...De remélem nincs harag...
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Na mi van??? Mindenki elment procit tuningolni?
-
pohár
félisten
válasz buherka #40426 üzenetére
Most készülök vacsizni egy jó film társaságában
Majd jövök ha végeztemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mindig is gyanús volt nekem a "láthatatlan pénz", a tőzsde, meg a bankok bőkezűsége.
Ha nincs a pénz mögött konkrét anyagi világbeli teljesítmény, akkor bizony értékvesztés történik, és a válság beindul.
Olyan szépen meg fogjuk szívni a saját hülyeségünket.Szerk.: Egyébként meg nincs túl sok kedvem fórumozni. Próbálom kiagyalni a világválság következményeit a saját életemben. Meg a lehetséges fennmaradási módokat.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #40431 üzenetére
Kicsit mérges vagyok...gondolom tudod, hogy miért
Telefonszáma megvan Senki kolegának, azon is el tudjuk érni
(#40428) Algieba..a magyarok világ életükbe szívtak a saját hülyeségükért, gondolom ezt is észre vetted már. Mi egy örök vesztes nép vagyunk...ebbe bele kell törődnünk
(#40427) pohár ...jó filmnézést és jó étvágyat
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #40432 üzenetére
Igen tudom miért vagy..de nyúúúgalom!
Ha más nem lesz majd felhívom a kollegát hogy rendezzük akkor a dolgokat!
Habár jövőhét kedden lejár a 14 nap utána lehet menni reklamálni de csak a feladó fél intézheti a dolgokat!Legalább is nekem ezt mondták a postán!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #40433 üzenetére
Hát ja...kicsit nehéz megnyugodnom, ha a pofámba hazudnak ...nya mindegy hagyjuk
Nem tudom, hopgy mi lesz ennek a VGA dolognak a vége...letelik a 2 hét, Senki kolega bemegy a postára panaszt tesz...aztán majd megy a vizsgálódás...1 hét...2 hét...3 hét...1 hónap...COD5...neked meg még mindig nem lesz kártyád.
Jajjj...nem tudom, hogy lesz ezOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #40434 üzenetére
Az tuti hogy max november 1-ig várok! utánna felőlem megjöhet a VGA amiről mostmár teljesen letettem mert ha eddig nem jött ezután sem fog!
Itt vagyok VGA nékül és szopom a f@szt!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
-
nervus.v
tag
Szép jó estét mindenkinek Ma életem legmegdöbbentőbb eseménye történt
Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
nervus.v
tag
válasz buherka #40441 üzenetére
Hát az lett volna a legjobb
Reggel [miután én leléptem], csengetett 2 nyomozó, hogy keresik xxx Józsefet. Jóanyám mondta nekik, hogy ő előttünk lakott itt, már nincs sehol.
Ja hát az szomorú, mert országos körözés van ellene, és lehet, hogy ide fog jönni megkeresni a családját, mert azok leléptek és nem adtak meg új címet sehol.
Ja és hát lehett, hogy fegyvere is van.
"Szóval akkor tőle félni kell, ugye?"
"Hát hát hát hát félni azért nem, de tessék óvatos lenni, viszlát".Teljesen le vagyok döbbenve és kissé be is vagyok parázva.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Hali
Most jöttem pókerpartyról.. nyerésre álltam bazz, csak ütött a pia..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
buherka
addikt
válasz nervus.v #40445 üzenetére
Hát hallod...
Én itt a melómmal szemben a LIDL boltban fogtam egy bolti szarkát...ki akart szaladni egy egész karton csokival (20-30K). Levertem a csávót, mint a vak a poharat és kihívtam a rendőröket...azt hiszed, hogy kijöttek???
Este 9-kor hívtam őket telefonon és reggel 9-kor jöttek a helyszínre...na erre varjál gombot.
Persze a csávó lelécelt(#40446) sNORh....cső...ezen a szaros pókeren mindenki csak veszít.
[ Szerkesztve ]
-
nervus.v
tag
válasz buherka #40447 üzenetére
Hát mondjuk igen, én itt lakom Miskolc belvárosában, velem szemben egy benzinkút, a rendőrkapitányság meg 5 perc séta.
Nem is olyan rég megszólalt a kút riasztója [éjjel fél 1 körül], a rendőrség meg 10 perc alatt ért ide... Igaz, hogy akkor elég körültekintően körbejártak, minden zugot megnéztek a közelben.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest