Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszarosB.
tag
Kana V2-ben cserélném az Omronokat, de már az első lépésnél elakadtam ugyanis nincs otthon megfelelő csavarhúzó hozzá.
Az órás csavarhúzó nem viszi. Mivel nem akartam a csavar fejét tönkretenni bevittem a helyi vasboltba, de ott sem találtak megfelelőt hozzá. aki esetleg már szerelt Kanát meg tudná mondani hogy pontosan milyen/mekkora csavarhúzót használt?A mellékelt képen sajnos a csavarok nem látszanak tökéletesen. Holnap tudok majd jobb minőségűt készíteni.
Ügyetlen vagyok a szereléshez, még szerencse, hogy a forrasztást megcsinálja más helyettem.[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
MeszarosB.
tag
Két hónapos Ebayes G100s-em magától kezdett el fel-le görgetni, ami miatt teljesen használhatatlan.
Felbontani/forrasztani nem tudom, Pesten 4k-ért javítják a mikrokapcsolókat, gondolom az enkóder csere is minimum ennyi lenne ha egyáltalán vállalja valaki.
Előtte az egyéves Kana V2-m lett a garancia lejárta után egy hónappal lett egyszerre mikrokapcsoló hibás és enkóderes.Miközben a régi gépnél használt öt év alatt tízszer földhöz vágott 2000 forintos tescós egér tökéletesen működikNem tudom, jobban megérné-e eladni alkatrésznek vagy megpróbálni megjavíttatni. 5k-ba került szóval 4k-s javítás teljesen értelmetlennek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
MeszarosB.
tag
válasz MeszarosB. #2360 üzenetére
Sajnos a pucolás nem javította ki a problémát, ezért újból szétszedtem hogy átnézzem.
Ekkor jöttem rá, hogy ha a G100s tetejét leveszem a görgővel együtt, és az egér többi részét így kötöm a gépbe, akkor is véletlenszerűen föl-le görget.
Két különböző gépen is produkálta ezt, szóval szoftveres hiba nem valószínű.
Lehetséges lenne hogy tönkrement benne a 'fénykibocsátó' (LD1) a görgő egyik-, vagy az 'érzékelő' (LQ1) a görgő másik oldalán? Ez esetben lehet valamit tenni hogy megmentsem?
Előre is köszönöm az esetleges válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
MeszarosB.
tag
válasz MeszarosB. #2400 üzenetére
Egy kis update, hátha valakinek egyszer hasznos lesz:
Találtam itthon egy 2ezer forintos roncs Logitech egeret, amiben kinézetre azonos detektor és emitter volt. Kiforrasztottuk és be a G100S-be. A gyorsforrasztó kiforrasztáskor leszedte a nyomtatott áramkörről a fém egy részét ,de szerencsére sikerült megtapadnia az ónnak, és úgy tűnik a görgő most tökéletesen működik.
Most már csak a balklikk mikrokapcsoló cseréje maradt hátra, ugyanis három hónap alatt az is tropára ment.
[ Szerkesztve ]
-
MeszarosB.
tag
Üdv!
Kisebb szünet után ismét elért engem az elátkozott G100S-em bosszúja.
Most éppen lassan magától mocorog a monitoron a kurzor, anélkül hogy az egér megmoccanna.
Azután jelentkezett hogy lecseréltem a gyári talpakat jaffa félékre, de lehetséges hogy előtte is jelen volt a gond, csak a csiszolópapír talpak mellett nem vettem észre.Szerintetek mi okozhatja?
Olvastam hogy ilyesmit okozhat megtört/hibás kábel, amit könnyű is lenne cserélni.
Vagy maga a szenzor a rossz és akkor el kell fogadnom hogy elbuktam a harcban.
Esetleg a vízbefúlt nénikém szelleme jár vissza engem kísérteni?Kérem segítsetek!
-
MeszarosB.
tag
Sziasztok! Nem saját egeret javítanék, de megköszönnék minden info-t.
Az illető nagyon odavan a Logitech G303-ért, a csodamadarak egyike akinek bejött a forma, viszont pár év után már kapcsolócserés.Van itt valakinek tapasztalata ezzel a típussal (G302 is ugyanaz) és japán D2F-01F Omronokkal? Jó a kapcsoló magassága forrasztás után, vagy inkább kínait szerezzek be hozzá?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest