Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha orbitális nagy baromságot kérdezek, de ez az internetmegosztásos téma nem pont az erősségem. Szóval otthon UPC-s netem van, vettem egy wireless routert, otthon működik. Eljövök asszonyhoz ahol DIGI net van (bérház), gondoltam én hogy itt is jó lesz, de nem. Valakinek valami ötlet.
Köszi előre is.
-
Sobod87
tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem internet beállítással kapcsolatban - remélem jó topicba írok-, a helyzet a következő, DIGI-s interenetem van, eddig csak asztali gépem volt, működött minden gond nélkül, vásároltam egy notebookot valamint egy wireless routert, hazahoztam beállítottam "mindent", viszont most csak a notebookon jó az internet, ha az asztaliról szeretnék csatlakozni akkor 678-es hibát ír ki. Tudnátok valami tanácsot, tippet adni, hogy egyszerre mindkét gépről el lehessen érni az internetet? (Ha az Ethernet kábelt közvetlenül az asztali gépbe dugom akkor van net, viszont ha a routeren keresztül próbálom UTPvel akkor nincs. Illetve ha routeren keresztül UTP kábellel csatlakozom a notehoz úgy is jó.)
(Nem tudom mennyire van relevanciája de a router ASUS RT-N12E)
Köszönöm előre is
Happy Xmas -
Sobod87
tag
Sziasztok!
DIGI1000-es netem van. A tegnapi nap folyamán cserélte a DIGI a coax kábelt üvegszálasra, megkaptam a ZTE ZXHN F618-as routert, de a szerelő srácok látták, hogy az én WiFi routerem (tp-link Archer C1200) "erősebb" így kértek egy Bridge módot, köszöntek és elmentek...
Tisztában vagyok vele, hogy az 1000-es net csak a nevében 1000-es, 300Mbit/s a garantált az is kábellel, WiFi-vel ez nyilván még kevesebb...de azért ennél többnek kellene lennie:
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a bibi? Próbáltam kiiktatni az én eredeti routeremet, de a ZTE valamiért nem kapcsolja be a WiFit...(hiába nyomom az oldalán a gombot), UTP kábellel a laptop nem ismeri fel, nem is értem miért...de ez most tényleg másodlagos...
Köszönöm! -
Sobod87
tag
válasz Laccoss #80385 üzenetére
Köszi a választ sejtettem, hogy a bridge miatt, de nem voltam 100% biztos.
Ezt a "Speedtest-et néztél, digis szerveren?" úgy kell érteni, hogy a DIGI oldalán mértem-e sebességet? Ha igen, akkor igen és ugyanezek az eredmények 26-48 Mbit/s között van mindig... Ha nem, akkor pedig nem. (Ez életem egyik legértelmesebb post-ja )
Szerk: repülő módban voltam, de semmi.[ Szerkesztve ]
-
Sobod87
tag
Közben sikerült UTP kábellel.
Itt az eredmény: -
Sobod87
tag
Köszönöm mindkettőtöknek. A debreceni DIGI Kft-t is ki lehet választani...akkor mérem azon. De nem nagyon hiszem, hogy fognak ezzel foglalkozni vagyis nem tudom, hogy ez hogyan fogja előrevinni azt, hogy ne 30-50 Mbit/s legyen a WiFi-m...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest