Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sten1990
tag
Sziasztok.
A mai nap én is beléptem a Diablo 3 RoE világába
Elkezdtem egy Wizard karaktert. Szép és jó a játék de több dologra szeretnék egy kis magyarázatot kérni.
A képességeket nem lehet külön szintezni úgy mint anno a Diablo 2-ben?
Mert ha nem,akkor később hogyan lehet boldogulni a nehezebb szinteken?
Ahogy figyeltem semmilyen attribute pontokat sem kapok szintlépésenként.Egyszóval akkor csak azon múlik az egész,hogy milyen itemeket használok? És teljesen mindegy milyen skilleket használok? sorrendi fontosság nincs? Nem igazán értem a Diablo 2 után ezt a játékot.
-
sten1990
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani esetleg egy normális magyar clan-t?
Egyedül nem igazán boldogulok public-ban torment 6-on.Az alacsonyabb torment szinteken meg senki sincs fent :/
Mindíg mikor felnézek elküldenek a fenébe,miszerint alacsony a rangom. De nem értem,mivel új vagyok még,a greater rift-hez is kellene valami lila színű keystone amit nem tudom hogyan szerezhetnék egyedül.
Egy küldföldi crusader segített egy kicsit húzni,de nem igazán értettem mi merre hány méter
L70 Wizard paragon 68 körül vagyok per pillanat, 3-4 db Tal rasha rucival. Torment 1-en már egész jól boldogulok egyedül.Steven néven vagyok fent Lorien nevezetű Wizard karimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest