Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz MaxxDamage #118 üzenetére
Jó hír.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tolts.hu
őstag
válasz MaxxDamage #124 üzenetére
Igen,szerintem az lesz az, de talán megér egy telefont, sőt személyes megjelenést is igényel az adategyeztetés, illetve a nyilatkozat hogy kápéban kéred vagy átutalással a visszajáró összeget.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Def26
félisten
válasz MaxxDamage #230 üzenetére
Nekem is megjött. Most ugy néz ki 200.000 körül jön vissza.
-
Def26
félisten
válasz MaxxDamage #242 üzenetére
Sajna nem. Ha 10.000 -al kevesebbet írnak akkor sem látok semmit és simán elfogadom. nem tudom van e értelme reklamálni. Nekem elegem van már ebből a deviza szarságból. Lakáshitel mellett (az forint alapú) ez az egy hitelünk van. Soha többet semmit nem veszek fel ilyen felelőtlenül.
-
air
nagyúr
válasz MaxxDamage #392 üzenetére
De még mennyire, hogy nem igaz.
A deviza hitelt devizában kapod, és abban is törleszted. Tehát nemhogy van mögötte deviza, hanem csak az van.
Míg a deviza alapú hitelnél a folyósítás és a törlesztés forintban van, a nyilvántartás devizában. Az, hogy a pénzintézet valóban végzett-e valós átváltást minden alkalommal, nem tisztázott. Ezt ugyanis a törvény nem tette kötelezővé.
Szép, hogy olyanok vitatkoznak itt ezekről a hitelekről, akik alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
juliabrilke
veterán
válasz MaxxDamage #396 üzenetére
Én ezért is lepődtem meg, amikor láttam videót bedőlt hitelesekről.
Apa segédmunkás, anya otthon 2 gyerekkel. Utána meg elvesztette a munkát.Nem vagyok nagy pénzügyi szakember, de erre biztos max. 1000Ft hitelt adtam volna.
-
air
nagyúr
válasz MaxxDamage #396 üzenetére
Hogy jön ez ide? Ez teljesen más tészta.
(#398) dugynok
Abban kétségtelenül igazad van, hogy a magyarok pénzügyi kultúrája gyakorlatilag nulla.
Nem értem, hogy miért nem lehet a srácoknak pénzügyi ismereteket, életvitelt és hasonló értelmes dolgokat tanítani a suliban, miért hit- és erkölcstant kell nyomatni szegényeknek.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mazsi
senior tag
válasz MaxxDamage #480 üzenetére
Április 30 után 15 napon belül kell utalniuk, nem fogják elsietni. Főleg, hogy kamatot erre a 15 napra nem kell fizetniük.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Rolee87
tag
válasz MaxxDamage #483 üzenetére
A nyilatkozatot beérkezésétől számít a 15 munkanap,nem tudom ki találja ki ezt az április 30at is.Hihetetlen komolyan mondom hogy legtöbb helyen olvasgatok,vak vezet világtalant...
-
Rolee87
tag
válasz MaxxDamage #485 üzenetére
Ha nem elsőbbségivel adtad fel,akkor az kb 25-re érhetett oda minimum, úgyhogy még kb. 1 hét belefér a határidőbe.
Ha elsőbbségivel akkor még jövőhéten kell megkapnod biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz MaxxDamage #612 üzenetére
Ha nincs vagyonod, amiből lehetne végrehajtani, akkor a jövedelmedből is letilthatják a tartozásod.
Az, hogy valakit a lopásért elítéltek nem jelenti azt, hogy a te tartozásod megszűnt.
Ha a lopáskori érték, amit a casco 100%-ig fedezett alacsonyabb mint az akkori tartozásod, akkor bizony jogos még a követelés feléd.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest