Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tempx
tag
Sziasztok
DELL XPS 17-t (i7 / FHD+ / GTX1650) keresek de egyszerűen nem kapható. Hívtam a Dell-t valami álmos muksó vette fel akinek fogalma nem volt semmiről és megadta a szervíz telefonszámát. Ennél azért többet várnék egy ekkora cégtől. Hívtam pár boltot nem tudnak semmit hogy mikor lesz / lesz-e... Év elején volt pár hétig de akkor még nem volt rá szükségem, nem gondoltam, hogy egy teljesen új gép nem lesz kapható. Ha minden kötél szakad megrendelem Ausztriából vagy Németországból de azért elsősorban itthon venném.
[ Szerkesztve ]
-
tempx
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy angol vagy magyar billentyűzetes DELL XPS 17 9710 notebookot. A dell.hu szerint nekem már csak hatalmas teljesítménnyel alkotnom kellene, de egyelőre Magyarországon teljesen lehetetlennek tűnik. A CHS nem tud semmit a Dell Magyarország-hoz küld a Dell meg a CHS-hez. A dell.de csak Németországba szállít. amazon.de-ről meg tudom rendelni simán olcsóbb is lenne és áfamentes (céges lesz) de nem igazán akarok német billentyűzetet (lehet ezt utólag angolra cserélni?). Ha minden kötél szakad megrendelem az amazon.de-ről de gondoltam előbb megkérdezlek Titeket is.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest