Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Blusoleil szoftver esetleg...?
Lehet, hogy a Dell drivere - ahogy az XP beépítettje - sem támogatja a visszirányú kapcsolatot. De miért nem a telefon saját filemanagerével szeded a fájlokat a telóról?Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
Ha a telók saját szoftját használod, még nem kell zsinórozni...
Ez a bluesoleil egy univerzális BT szoftver és elvileg tudja mindazt, amit a BT szabvány rejt. Gyakorlatilag én feltelepítését követően 20 perccel letöröltem... Maradtam a PC Suite-nál (persze csak egy telefonról van szó).Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
SzaboZE
addikt
Meg kéne tudni milyen bluetooth van a gépedben és wifi, anélkül nem fog menni. Lehet BT350 vagy 360 a bluetooth. Esetleg próbáld ki mind a két drivert.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
McLaca
őstag
Esetleg nem 355 a típusjele?
Mert most kértem árajánlatot V1400-ra, és abban ilyen típusú BT-t írtak.Üdv!
-
gollum
tag
Szia.
Szinte biztos, hogy beállítási gondjaid vannak, mert az xp-sp2 alapdrivere is tökéletes a bluetooth működéséhez, anélkül, hogy bármikor, bárhova, bármilyen drivert feltelepítettem volna, a vistában pedig szintén integrálva vannak ezek az alapdriverek. (Nekem 350-es van benne.)
Unokaöcsém vistát használ, eddig bármit csatlakoztatott, mindent felismert neki a gép. (Bluetooth,nyomtatók, stb. )
Próbáld ki, hogy mindent eltávolítasz eszközkezelőben, hálózati kapcsolatokban, leszedsz minden drivert, restart, feles pájinka egy üveg borsodi, és higgadt fejjel kezd újra az egészet...Üdv.
ui.:Nekem is volt egy teló, (Ha jól emlékszem nokia n80...?), amit nem tudtam párosítani sehogy, szintén gépről ment, gépre nem... Úgyhogy valszeg a bluetoothod tökéletesen működött, a telóval lehet gond...
uiui.: Boldog Karácsonyt Mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
Sajnos a support oldalon nem mindig jönnek fel a géphez konkrétan jó driverek. Ezért kellene a BT tipust kideríteni, mert akkor direktben rá lehet keresni a driverre. Számlán mi áll?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
McLaca
őstag
-
törölt tag
-
Siffredi
senior tag
Akkor csak szurkolni tudok, nem lesz konnyu dolog.
Egyebkent megneztem a Dell support oldalan, es ugy latszik, itt mar tenyleg ket bluetooth-t hasznalt a Dell, kulon egyet Xp ala, es kulon egyet Vista ala. Ugyanis Xp ala 350-es drivert ajanl fel letoltesre, Vista ala 360-asat.
Azert belinkelem a Vista-s drivert, hatha nem ezt nezted:
Wireless 360 Module with Bluetooth 2.0 + EDR
Sok sikert!
Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest