Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Népek, kaptam egy 520-as Latitude-t. Ebben nem kéne lennie kékfognak? Mert egyelőre nem lelem. Vagy csak én vagyok ennyire vakidióta?
-
divot
veterán
Dell Latitude D520 és Sony Ericsson M600i között a laptopról telefonra működik a kapcsolat, ám ha fordítva próbálkozom, akkor a telefon azt írja ki, hogy nem tud létrejönni a kapcsolat. Ez így normális?
-
divot
veterán
Egy het küzdök a mobiltelefon és a Latitude D520 közötti bluetooth kapcsolattal, mert hogy egyirányú a szerelem.
Tehát a laptopról tudok küldeni mindenfélét, ám ha a telefonról akarok a laptopra, akkor azt a választ kapom, hogy nincs kapcsolat. Tipp
-
divot
veterán
Addig izmoztam a bluetooth kapcsolattal, hogy most már még rosszabb minden, mint eddig. Ahogy az már csak lenni szokott.
Tehát ugye adott a Latitude D520. Onnan indultunk, hogy a laptopról telefonra tudtam küldeni, visszafelé viszont nem. Frissítettem a drivert, bazguráltam a beállításokat, és most már rohadtul nem észleli egymást a telefon és a laptop.
Sőt, ha bekapcsolom a Wifi-Bluetoth kapcsolatot, akkor már nem jelenik meg a tárcán a kis ikon, mint eddig, noha ez is be van kapcsolva.
Még sőtebb: hiába vagyok fönt a neten a T-mobile-os kapcsolattal, a kapcsolati ikon azt jelzi, hogy nem kapcsolódom semmilyen hálózathoz. Pedig de.
Na most mi a búbánatos ménnkű van már?
-
divot
veterán
Na, zárjuk rövidre a kínlódást: kéne D520-hoz egy normális Vista 32-es bluetooth driver. Amit letöltöttem a Dell oldaláról, arra azt írta, hogy nincs ilyen csipszet a masinában.
-
divot
veterán
Pontosítanék: se bluetooth, se wifi-m nincs per pillanat, erre kéne megoldás.
-
divot
veterán
válasz SzaboZE #6534 üzenetére
Összefoglalom: A Biosban csak annyit látni, hogy az eszköz megvan és engedélyezett. A Dell oldalán a D520-hoz kétféle drivert ajánl föl a support: egyikhez sem találja a csipszetet. Most letöltöm ezt a 355-öst, de mivel ezt nem kínálja föl a D520-nál, így nem sok reményt fűzök hozzá.
-
divot
veterán
Most tudtam csatlakozni egy nyilvános wifi hálózatra, de csak helyi kapcsolatként. Bluetooth továbbra sincs még ilyen szinten sem.
-
divot
veterán
No, a driverek leszedése után wifi-n tudok netezni, bluetooth továbbra sincs, a wifi és bluetooth ikon pedig nem jelenik meg a tárcán.
Magyarán folytatódik az X-akta.
-
divot
veterán
Bujék mindenkinek, sajna a kis blútusz probléma is jött velem tovább az új esztendőbe bele.
Szóval még mindig ott tartunk, hogy D520-on nincs bluetooth kapcsolat, és nem sikerült kideríteni, hogy milyen kékfog "modem" található a kütyüben, bár egyik gyári illesztőprogram se ment föl...
Most megnéztem az Everestben: azt írja a riport, hogy a bt cuccok ki vannak kapcsolva, noha a biosban ellenőriztem: mind engedélyezve vagyon.
Akkor mi a rákfene van már?
-
-
divot
veterán
válasz Siffredi #6624 üzenetére
Ez volt az első, amivel próbálkoztam.
Viszont érdekesen alakul a dolog, mert eddig azt írta, hogy nem talál megfelelő csipszetet, most viszont eljutott a telepítés addig, hogy kiírta: még egy klikk a telepítésig: Please plug in your computer before conginuing. Aztán semmi, majd egy hibaüzenet:
DFU install failed with returncode 136.
Ez már valami konkrétum legalább. De mi is?
-
divot
veterán
Breaking News: ismét van blútuszom. A QuickSet program telepítésére is szükség volt, így most visszajutottunk az alapállapothoz, vagyis hogy a számítógépről tudok fájlt küldeni a telefonokra (egy LG és egy SonyEricsson), a telefonok viszont nem látják a laptopot.
-
divot
veterán
Breaking News 2: A SonyEricsson telefonnal megoldottam a problémát, egy kis frissítésre volt szükség, az LG csokihoz viszont egyelőre nem találok drivert.
Összegezve: megoldva.
-
divot
veterán
válasz lajccsi #6696 üzenetére
Blútusz-ügyben sajna eléggé jártas lettem az utóbbi időben: nálam azért nem mentek föl a driverek, mert hiányzott a QuickSet program. Azt felraktam, belőttem a netvörk beállításokat, és a korábban elszálló driver azonnal megszerette a gépemet. (Vagy fordítva, ízlés szerint.)
-
divot
veterán
Néhány napja azt műveli a D520-asom, hogy ha rá van kötve a hálózatra, és feltöltődött teljesen, után egyszerre teljesen belassul, de használhatatlanságig. A processzor 100%-on megy folyamatosan, noha a feladatkezelőben egyetlen folyamat sem dolgoztatja ennyire. Mi a ráksó lehet ez?
-
divot
veterán
Ajánljatok lécci budapesti üzletet, szervízet, ahol a D520-ba tudok vásárolni memóriát, és a helyszínen bele is rakják, hogy ne vesszen el a garancia.
-
divot
veterán
Hát, köszönöm a segítséget, ismét rengeteg hasznos tanáccsal lettem gazdagabb.
-
divot
veterán
Rohadtul kezdem unni, hogy ez a szar szarakszik.
Még mindig az van, hogy ha elektromos hálózatra van dugva, és megy a mobilnet, akkor egy idő után totál belassul az egész: egy új alkalmazás megnyitása kb. 5 perc, egy online oldal bezárása meg 3 perc. Ha leveszem az áramról, akkor néhány perc múltán helyreáll a rend.
Mi a frász akadhat össze mi a frásszal? A web 'n' walk manager a Vistával, vagy mi? Ez így használhatatlan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest