Hirdetés
Aktív témák
-
-
jani71
tag
Nagyon buli lenne pedig nekem ez a két ram együtt, de 7 ezernél nincs több lóvém jelenleg...
Figy úgy esetleg nem lenne jó, hogy adod a két ramot, én pedig adok 7K-t+ egy 800E (Coppermine) P3 procit+cooler-t- ezt szerintem önmagában hamar el tudnád adni...
Csak egy ötlet...hátha....Hja kérem! Az élet nem egy habostorta....
-
Szali
tag
bacsa, 7-ért én is vinnék egy 512-es modult. Telszámom a regemben, csörögj rám, visszahívlak, megdumáljuk.
Más:
Ha valaki tud nagyon egyszerű de tartós nem használt billyentyűzetet, amin nincsenek csicsák, tekerentyűk és nagyon könnyű nyomkodni, kérem szóljon. Nekem a sima ''zsinóros'' bill. is naon finom, csak az Insert-PgDn csoport gombjai legyenek külön, ne legyen rajta akkora Power gomb, mint a fejem pláne ne az insert/del alatt felett közvetlenül
Ki tudja, 250GB Samsungok mikorra várható, hogy kereskedelmi forgalomba kerüljenek emberi (20-25K) áron?''Ha vízen akarsz járni, tudnod kell, hol vannak a kövek''
-
Elephant
csendes tag
Hát igen, ez eddig ok teljesen új volt!
De miért az én káromra, időmre teszik mind ezt
Na jó nem tépem a számat tovább, mert szerintem elég idegölő vagyok.KERESEK! Minél több 20000Ft-os bankjegyet lehetőleg aktatáskában előkészítve, de nem gond, ha nincs táska, tudok vinni!
Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest