Hirdetés
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Syner ezeket hirdeti:
-Minolta Page Pro 6l lézernyomtató: Ára: 13k, vagy ezért jöhet valami nem noname, garis 512/400-as DDR
-Sony 52/32/52 cdrw, fehér előlapos, cirka 1 év 2 hónapos, kb 100-120 cd-t írt.
Ára: 4k, vagy csere 256/400-as DDR-re.
-Codegen 300W-os táp, belső tisztítás után: 2k
-S3 Savage IX 8MB AGP: 1.5k
Ki keresett itt cdírót, meg VGA-t?I don't fit in. I fit out.
-
syner
tag
válasz Antimatrix #600 üzenetére
Adok érte egy codegen 300W-os tápot!
-
simonzé
addikt
válasz Antimatrix #600 üzenetére
LG Video eladó. 8k SP/LP
Maga a video:
OSD menü:
Távirányító
Gyári AMD hűtőt beszámítok!
Bocsánat mindenkitől a nagy képek miatt!!!
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
Antimatrix
senior tag
Ez valami francia modell?
2Tetes ez azt jelenti hogy 2 Fejes?
nekem min 4 fejes kellene mert rengeteg LP anyagom van még anno 1995-2000-ből.
Ja igen látom mindene megvan....
A HI-FI-t nem is kérdezem meg.
Nekem az a lényeg tudjak LP-be felvenni amihez kellne a 4 fej
Elhiszem hogy le tudja játszani a Lp de a felvétel lenne a lényeg.
Amugy mennyiért számolnád be a gyári AMD sempron hűtőt?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
#PeTeY#
aktív tag
Anti: Tele van a freemail-es postaládát, így nem kaptad meg az e-mailemet a sempron-nal kapcsolatban.
-
_seth_
veterán
Nekem ok de vmi telszámot küldhetnél vagy meg is csörgethetsz
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Sir John
tag
Eladom az egyik gépemet!
Nézzétek meg itt: Bővebben: linkDe jegyezd meg jól, míg a Föld kerek, mindig lesznek jumperek ...
-
Borosz
őstag
Eladó
5db ATA33 kábel - rudi
2db FDD kábel - ?
5db belső audio kábel - 2 rudi
1db 7cm-es venti(iglo 2510pro ventije) - 2 rudi
2db 8 centis tápventi - 2 rudi
1db 540-es quantum HDD - rudi
2db Seagate 213MB HDD - rudi
1db Mercury P4 ATX táp - 1500Ft
586-os lap DX4 -100 proccal 2*8 mb rammal - rudi
1db ISA SMC UTP hálókari - 500Ft
1db VGA hosszabbító kábel. 2M - 300Ft
1db Igloo 2510pro@mod 8centis ventivel veressréz kerettel (halk) - 2000Ft
Ha kell valami szóljatok. -
_seth_
veterán
válasz Sir John #612 üzenetére
SMS-t megkaptad?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Manitou
veterán
Debreceniek!
Debrecenben hol tudok A3-as méretű lapot szkenelni? És vajon mennyiért csinálnak meg 1 lapot? -
Antimatrix
senior tag
-
Antimatrix
senior tag
valamelyik grafikai studióban....
vagy 2*A4 és összeilleszted a képet progivalPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
_seth_
veterán
válasz Antimatrix #616 üzenetére
Nincs
-
Manitou
veterán
válasz Antimatrix #617 üzenetére
Nem tudom a 2xA4-re én is gondoltam, de az lehet gázos.
Igy hirtelenbe Simonffy utcai Xerox boltra gondoltam, hátha ott tudnak A3-at(A4-et tudom hogy csinálnak), Vagy a Nyugati utcán is van egy fénymásoló ahol már voltam tervrajzaimat fénymásolni(A0-st.) -
_seth_
veterán
válasz Sir John #622 üzenetére
Akkor ok, olcsón na jó Csak majd még pontosítsuk mennyi az az olcsó
-
kefehu
tag
Pár dolog elkelt. A megmaradt eladó cuccaimt:
Geforce4 MX440 VGA 64 MB RAM-mal - 5.500.- Ft
Asus TV FM Card Sztereó, komolyabb fajta TV tuner kártya hatalmas dobozzal, távírányítóval, és sok körítéssel - 14.000.- Ft
Aiwa 60W-os aktív mélynyomó (fekete, fa) –18.000.- Ft
Videoton 45W-os hangfalpár (3 utas, 3 hangszórós)- 6.000.- Ft
2 db Sony X-plod 100W-os autós hangszóró – 10.000.- Ft
Iiyama Vision Master Pro 450 19”-os, síkképcsöves monitor – 25.000.- Ft
Belinea 106055 19”-os, síkképcsöves monitor – 28.000.- Ft
Cooler Master Real Power 450W-os táp (12 cm-es ventivel, kijelzővel) – 18.500.- Ft
Roadstar discman MP3 lejátszással, FM rádióval – 9.000.- FtAcer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
Antimatrix
senior tag
ASUS V9950 FX5900 128mb 256bites kártya eladó Dobozában sok CD-vel
Vadfanta tulajdona volt
az irányára 37k
Beszámolok vagy beszámolni tudok sok mindent
egy igazi bartel topicot kéne nyitniPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Ha tudok a tápra vevőt akkor megbeszéljük....
Nekem kp lennea jó mert ha veszek valamit akkor nem fizethetek táppalPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
kissfe
csendes tag
válasz Antimatrix #579 üzenetére
Fogalmam nincs mennyit fizetnék rá mondj valamit
754 v 939 attól függ milyen lapot tudok olcsón szerezni -
bagyulajuve
addikt
Hello!
2 db még fel nem használt Zalman memhűtőbordát (kék, 6 soros) keresek, ha valakinek esetleg maradt ki ilyen, akkor adok értük 500 kemény Huf-ot.Resistencia eterna
-
kefehu
tag
válasz Antimatrix #627 üzenetére
Vadfanta előtt meg az én tulajdonom volt
Jó kártya, UP neki!Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
mycso
veterán
Siemens M55 1.5 éves független, extra menükkel /pl:hőmérő, csengetésnél villogó kijelző/ 12K
Bővebben: link
LG B1200 1.5 éves, kissé kopottas gombokkal, függetlenül, kis hibával / a töltőbe valószínűleg megvan szakadva a drót, mert töltéskor meg kell törni a zsinórját, ezután viszont működik/. 3K
Bővebben: link
Glacial Tech Igloo 4360 p4 8cm hűtő. 2K
Bővebben: link“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
_seth_
veterán
Eladóak!!
Sapphire ATI Radeon 9800 PRO
Sztem a karit senkinek sem kell bemutatni.
Zacsis verzió és még 1.5 hónap gari van rá.
(Nem saját kari de gari rajtam keresztül van rá)
Irányár: 40K.
-----------------------
Genius TwinTouch Wirelles egér+bill
-PS2
-Bill 4 db ceruza elem (4db elem kb 1 év intenzív használat!!!) (a bill egy része feketére van lefestve, ha érdekel vkit rakok fel róla képeket)
-Egér 2 db mini ceruza ami kb 2-3 hónap intenzív használat (alig használt az egér)
-Hatótáv: egér kb 3 méter bill az nagyon jó: több mint 10 méter bérázban!!!! (30 centis betonfalak!!!!!)
-CD, doboz, leírás szal mindene meg van.
------------------------
A4-Tech Wirelles Optical 3D Wheel
(RFSOP-48 egészen pontosan)
-USB+PS2 Adapter
-Látszik rajta a használat mert megkopott (kép ha kell lesz erről is)
-2 db ceruza elem (4db újratölthető jár hozzá (1400mAh ez már nem gyenge ) és a vevő egység egyben a töltő is! kb 2 hetet bír ki ha játszok is (ritkán szoktam ellenben öcsém sűrűn ) de nagy gond nincs ha lemerül mert csak ki kell cserélni a vevőben lévő két elemmel majd abba belerekani a két üres elemet és így továb...
-Hatótáv: kb 2 méter
-Sztem játékra is jó és nagyon kényelmes!
-Floppy, doboz, leírás vagyis ennek is mindene meg vanIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
#PeTeY#
aktív tag
2800+ dobozos Sempron 1 év garanciával eladó 17k-ért. Csak 1x volt gépben. Sürgős!
-
dzsiglipaf
csendes tag
válasz Antimatrix #533 üzenetére
Helló!
Akkor jó lesz neked a holnap reggel 7:45, az agrár főbejáratánál?Vagy nekem jó még 13-14 óra között szintén az Agráron. Ha ott vagy csörgess meg!Miről ismerlek meg? A kormánynak nem találom a dobozzát. 30/6028289 -
Anti-Hero
aktív tag
Genius- Net mouse pro*********************500HUF
Cooling Fan-Iso 9001 Certified '8CM' Venti***************1.000HUF
Thermaltake- Piros fénycső (Inverterrel)**********1.500HUF
Kék Fénycső**************1.000HUF
UV Reagens Kötegelő**************2.000HUF
Mobil Rack Keret (1Ventis)*************600HUF
Egyebek:
- TV csatlakozó Kábel*************500HUF
- Internet Kábel 5m**************600HUF
- 2DB UV Led**************500HUF
Amit Keresek:
- DVD-RomEz nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Jester
aktív tag
Még ilyet, úgy zárult az előző 5.0-ás csere topic, hogy hozzá sem szóltam!
Ebből már nem maradunk ki:
Szükségem lenne egy megbízhatóan és jól működő régi soros egérre. 2 vagy 3 gombos mindegy, csak hibátlanul működjön. Halmozzatok el ajánlatokkal!Mehr Licht!
-
Antimatrix
senior tag
válasz dzsiglipaf #638 üzenetére
Tarsd a kezedben a kormányt és mond azt hogy pfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
De komolyan nekem nem oké a reggel 7:45 én akkor kelek fel és a 13-14 óra közötti időpont sem
Ez KOMOLY
Nekem a 18 óra után jó a belváros ban vagy a buszmegállóban
Ha eddig nem érsz rá akkor máskor összehozzukPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
dzsiglipaf
csendes tag
válasz Antimatrix #643 üzenetére
Nekem meg csak ekkor jó. Nem tudom hozzád alakítani az óráimat. Most egy kicsivel hamarabb kelsz fel, ha komolyan kell. Ha nem, akkor nincs üzlet.
-
Borosz
őstag
Megvan valakinek a STAR WARS összes része DivX-es AVI-ban? Szívesen átmásolnám.
Ja és keresem a Hihetetlen családot is DivX-ben mond lyuk.
Ha valaki megszánna és nem 800Ft/CD-DVD árat kérne érte annak meg főleg örülnék.
Köszi! -
#PeTeY#
aktív tag
Hihetetlen család - szinkronos 2 cd (azt hiszem divx). Kölcsönadom míg átmásolod.
Jester: megkaptam az e-mail-t. Én meg robogóval megyek, megfogsz ismerni, úgyhogy biztos nem kerüljük el egymást.
Még mindig eladó a 2800+ Sempron. Antimatrix, ha nem kell senkinek, akkor eladom neked 2k-val kevesebbért, mint amit beszéltünk. Kicsit sürgős lenne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest