Hirdetés
Aktív témák
-
Pre`
csendes tag
Re!
Wacom intous 2 es A5 os graphics tablet eladó! Használt minden tartozéka megvan doboz póthegyek stb..., Kitűnő állapotban van.
Lehet rá licitálni aki a legtöbbet mondja viheti. Már nemsokáig lesz meg szerintem.
Árat meg majd megbeszeljük ha valakit érdekel. -
Antimatrix
senior tag
ASUS V9950 FX5900 128mb 256bites kártya eladó Dobozában sok CD-vel
Vadfanta tulajdona volt
az irányára 37kPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
gyurc
aktív tag
Sony Ericsson Z600 jó állapotban (Vodafonyos) eladó. Írj mail-t, vagy hívj és megegyezünk!
Ui.: Gondolkodom az Asus A620PT+gps kit+autóstöltő eladásán.Mindig legyen nalad a törülköződ
-
bobace
addikt
Eladó
Sharp GX20 mobiltelefon, vodafone-os, garanciás. 40e ft
Kormány alig használt 6e ft.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
#PeTeY#
aktív tag
Hehe.... El lett írva az ár, bocsi. 20k akart lenni az ára, ami még egyszer mondom alkuképes. Teljesen új proc, amely mindössze 2 napot volt egy gépben. 1 év garit adok rá.
Még egy amd matrica is van hozzá.
Tehát még1x: 2800+ Sempron gyári hűtővel dobozában. Kikiáltási ára: 20k.
Antimatrix: Ha tényleg kell a proc, és nem az elírt ára miatt csaptál le rá, akkor neked olcsón megszámítom. -
syner
tag
Lézernyomtató, vga, táp, cd író eladó.
Bővebben: link -
_seth_
veterán
17:04 Papírforma szerint ekkor érek a nagyállomásra, majd ebes környékén rádcsörgök, ok?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mycso
veterán
Valakinek egy független Siemens M55???
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kissfe
csendes tag
epox ep-3vsa2 alaplap (integrált hang) 1100MHz intel tualitin procival 256 Mb sdrammal geforce 2 mx400 64Mb ddr ram tv-outtal eladó
mennyit ér ez meg
3000 P4 A64, deluxe vagy nf2 lappal együttesre ráfizetek -
Antimatrix
senior tag
Mennyit fizetnél rá?
A64 3000+ lehet tudok szerezni S754 vagy S939 kellene
beszámolom ha érdekelPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
az ára miatt xsaptam le rá ez igaz ennyiért megéri
akko küld el mailbe mennyi lenne full akciós áron és meglátom mennyuűi lesz zsebbePH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Nekem van 1 dobozos AMD hűtőm Semptronos a dobozzal eggyütt + matrica
érdekel?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
Ez a SEMPTRON eladó?
már 3x behirdetted de semmi válasz nem volt a hozzászolásomra?PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
simonzé
addikt
Zoty@! Mail ment alaplap ügyben - kérlek válaszolj!
I don't fit in. I fit out.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Antimatrix #582 üzenetére
Sempron, t nélkül... Csak mert mindenki t-vel mondja. Pedig úgy nehezebb kiejteni.
-
mbit
tag
Seth:
Holnap el tudok menni böszörménybe, akkor holnap otthon leszel?
Bicajjal megyek, ha megyek és kb 11-től leszek ott.RGB voltam
-
_seth_
veterán
OK, ha már a közelben leszel csörgess meg és megkereslek óriási városunkban
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Zoty@
aktív tag
-
syner
tag
válasz Antimatrix #581 üzenetére
Mennyire halk az a cuccos, meg hány fokon tart egy húzás nélküli 3000+-os sempront?
Pénz nem igazán szeretnék adni érte, inkább valami bartelre gondoltam -
syner
tag
Lézernyomtató, táp, vga, cd író eladó. Cserebere is megy.
A cuccok itt vannak:
Bővebben: link -
ddanger
aktív tag
Van 20-as csomagban slimtokos TDK-m eladó.
100 Ft/db
(természetesen darabra is megy)
És van néhány Prico DVD-m 10-es csomagban -
Antimatrix
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest