Hirdetés
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz Borosz #37605 üzenetére
Jól van ez kitalálva... akinek sok pénzve van könnyen csinál még többet akinek meg nincs az nem is jut sehova... Akinek meg rengeteg van arra meg nem vonatkoznak a törvények...
Itt csak ugye az a fura, hogy más is lenne amit nem szabadna itt árulni de nincs vele gond ellenben ha a pénzforgalmat néznék a pia kb az utolsó helyen állna a megakadályozni a 18 éven aluliak dolgot meg... vicces, hogy tegnap mellettem vodkát vettek fiatalok a tescoban és nem kértek tőlük igazolványt pedig voltak vagy 15 Tőlem meg.... már közelebb állok a 28hoz mégis kérnek.... na de legalább fiatalnak néznek...
Hagyni kell mindenkit békén, hogy tegye a dolgát... jól van ne hirdessük, hogy:
-telefont függetlenítek
-szoftvert török
-kalasnyikov van eladó nagy tételben éles lőszerrel
-kézigránát
-hamis személyi iratok
-stb...Ugyanakkor meg bármit el lehet adni... mert...
Mi van ha én bolt vagyok és úgy hirdetek? Vagy fegyverboltos akár? Ha van engedélyem nekem és a vevőnek is és számlát is írunk róla semmi akadálya... online webshop is van vagy aki nem akar várni elmegy nyíregyre és vesz magának kalasnyikovot hatástalanítva majd otthon 1 perc alatt megoldja és már jó is... de pl ott is ott van a légpuska... azt is lehet adni venni... autót is lehet adni venni pedig az is erőteljesen adós cucc ugye egy-egy autó röpke 80e átírva... ki ellenőrzi a fórumról, hogy valóban át is íratják névre?Turbo sim... ez is ugye elég kérdéses mert... oké, hogy a telefon nincs megpiszkálva de mégis más hálózaton megy szóval az oda vezető út mellékes az eredmény a fontos...
Szóval jó dolog ez a figyelés csak nem kell túlzásba esni Amikor már 3 modinak is ez a legnagyobb problémája Segítsenek a soksz or szerencsétlen újoncoknak kiutat találni saját sötétségükből
Hagyni kell mindenkit, hogy tegye a dolgát ami eddig sem volt itt adok-veszek téma az ezután se legyen
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest