Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok! Aktiv játékosokat várunk, egy jó szervezett magyar csapatba,minimum rank:80,jelenleg a 134. helyen állunk. mielőtt jelentkezel tudd:350 ezer rp/ szezon a követelmény. A csapat neve Hungarian Titans
-
ATKILA
csendes újonc
válasz razorka777 #1415 üzenetére
Grat
-
ATKILA
csendes újonc
válasz razorka777 #1425 üzenetére
igen igen, de nálunk is van 350 e./ szezon , szerintem ez vállalható család munka mellett
-
ATKILA
csendes újonc
válasz razorka777 #1427 üzenetére
nem mindenkinek van aki ezt is sokalja
-
ATKILA
csendes újonc
Na lépek w.c. zni örülök hogy gyarapodtunk 2 új taggal ,egyenlőre telt ház van. De aki komolyan gondolja az jelentkezzen bátran meglátjuk mit tehetünk Sziasztok jó játékot és sok rp-t
-
ATKILA
csendes újonc
válasz beresadam25 #1474 üzenetére
Szia szezon végén lesz egy helyünk
-
ATKILA
csendes újonc
válasz ViiiiktorOC #1477 üzenetére
Szia irtam privit
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok .bocs az offért de megint szezon vége van, és lesz 2 hely üresedésünk(Hungarian Titans) csapatnál.jelenleg a 108. helyen állunk 33 millát gyűjtött a csapat, vagyis garantált a nyeremény verda! Aki szeretne csatlakozni hozzánk ne tartsa magában,Min.rank :80 szezononként minimum 500 ezer rp.
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok! Van egy fő számára helyünk ,a Hungarian Titans csapatban ha aktiv játékos vagy akkor várom a jelentkezésed.A csapatról annyit :nagyon jó társaság,csak Magyarok, minden szezonban megvan a nyeremény verdánk,benne vagyunk a legjobb 100 ban .Van egy minimális követelmény 500-ezer/ szezon de ez tényleg a min, Rank:80-tól. Üdv :Attila
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy valaki droidrol vitt -e már mentést ios-ra ,ha igen akkor hogyan kell mert nekem sajna nem akar sikerülni és félek hogy elszáll a karim
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok! Újra van helyünk a csapatban,(Hungarian Titans)tudom igy szezon vége előtt nem vált senki, de ha jó Magyar csapatot keresel egy jó társasággal akkor itt a helyed. Akit esetleg érdekel keressen meg privátban.Nincs kötelező limit ,de azért 80 rank felettiek keressenek. Üdv mindenkinek további szép napot és jó játékot.
-
ATKILA
csendes újonc
Sziasztok!
Keresünk ios-sal rendelkező elszánt játékost aki min1 millát tud termelni! Amit mi adunk egy nagyon jó összeszokott társaság szinte már baráti,garantált szezon verda top 50ben végezni. Aki komolyan gondolja privit légyszi -
ATKILA
csendes újonc
Hungarian Titans am. a csapatunk ,ez lemaradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest