Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Nem akadt vele az, ami a simával igen... bár, ez lehet mástól is. Ki sem fagyott most... állítólag gyorsul is.
Mondjuk, az AtIé ijesztően kicsi (40 mega körül), ez már van 60...
(9.4-es 67, ha jól emlékszem.)[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz belaazallat #5877 üzenetére
Nálam 9.6 rendesen megy... hol tudom elérni a tweakelt verziót, mellesleg?
(Megvolt a link, de elkavartam...)
A következőképp telepítem:
Törlöm az összes, előző drivert, újraindítás; majd telepítem az újat; újraindítás.
Amennyiben nem így csinálom, akkor nem fut a CCC.
(Rendszerem: Vista Ultimate x64)
Hátha, segítettem valakinek.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5879 üzenetére
Csak törlés végén kér, telepítésnél ez sem, viszont; ha nem indítom újra az új után, akkor nem fog menni a Catalyst Control C.
Azért a tweaker verzió érdekel, mert méretekkel jobb, stabilabb, gyorsabb lett a 9.5 javítottja...
Történetesen, a CCC előnyeit én sem igazán tapasztaltam még, de nem baj, ha fut és fent van... Meg annak jó, aki meri húzni a kártyáját.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz belaazallat #5883 üzenetére
Bizony, nálam sem mindig működik/van bekapcsolva.
Mikor nincs rá szükség, el sem indítom; pláne nem része az Msconfignak.
Valamivel lassabb a boot-idő is...Csak azért gondoltam, hogy nem lehet rossz a tweaker verzió, mert BIOSok (Asus) terén egész jó kezdeményezések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5914 üzenetére
Ajánlott a custom mode, mert amúgy elég sok felesleges és más hardverrel összeakadó cuccot tud telepíteni... így nekem az a WoW regisztráció, a HDMI driver, Catalyst reg. csak bekavart. Ez utóbbi végképp... - nem is üzemel a Catalyst reg. az oldaluk szerint.
Sokan fel sem rakják a CCC-t, abban is van valami...[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5916 üzenetére
Nem igazán értem mi a probléma (bár nem hiszem, hogy lenne bármi is).
Kirészleteztem, amit te nem, - mivel nekem is szokott lenni gondom az Express (Gyors) telepítéssel, erre reflektáltam mindössze.
Hozzátartozik, hogy folyamatosan kékhalállal "köszönt be" a gép, mikor felraktam a HDMI-audio drivert. Hátha, másnak is hasznos lehet az információ, mert számomra elég kellemetlen volt.
/A CCC-ről pedig nem szóltál semmit, észrevételem szerint, de javíts ki./
Bocsánat, ha félreértettem valamit.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Alister71 #5918 üzenetére
Elvileg én is tudtam Fene sem gondolta, hogy a HDMI-driver nálam ennyire bekavar...
Illetve érdekes a telepítési metódus Vista Ultimate x64 alatt:
1. Előző teljes törlése
2. Újraindítás
3. Legújabb verzió feltelepítése
4. Újraindítás
Máskülönben nem megy a CCC..., vagy csak nagyon nagy nehézségek árán.
Ne kérdezd miért, nem jöttem rá, csak erre a tákolt "megoldásra".
Mondjuk, a többi (Catalyst reg. és egyebek...) valóban felesleges; már mint információ is.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz kokoato #5920 üzenetére
Érdekes... nekem meg a 9.6 alatt jobbak az eredmények -igaz sosem megyek 1280 fölé..., nem is igen tudnék. Ott is ennyit lassul nálad (1024-1280 között)?
Az is furcsa, h. jól látszik, a CCC és a Driver külön-külön összeadva nagyobb, mint a "csomag". Csak a "nyelvi fájlok" miatt? Lehet, jobban megéri egymást követően feltenni, valóban...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz DerStauner #5973 üzenetére
Nálam teljesen rendben van. Mind a játékokon belüli sebesség, nincs kékhalál sem win alapon, sem sehol. Megszűntek a szaggatások is, rendszeren belül. Pozitívan látom.
-
puttputt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs