Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Találkozott már valaki ilyennel?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Egyszer majdnem én is jártam szarul alaplappal,úgy érkezett,hogy a tűk el voltak nyomva a foglalatban de mé a procit ki sem bontottam,hogy bele tegyem.Aztán vissza küldtem gariban közölték,hogy ki kell vizsgálni ez meg lesz 2 hónap is mert ki kell küldeni külföldre,na mondom jó az új alkatrészek meg itt állnak a szekrényben.Na basztattam őket aztán 1 hét múlva mondták,küldjek számlaszámot és vissza utalják az árát,mondom ok és már szaladtam a helyi boltba ugyan ilyen alaplapot rendelni,meg is rendeltem indultam haza nagy boldogan erre jött a telefon,hogy mégsem küldik vissza a pénzt mert véletlenül találtak a polcon egy ugyan ilyen lapot és ezt el küldik nekem,erre irány vissza a boltba rendelés le mond.Szóval kis basztatás és a hónapokból 1 hét lett.
Egyébként hogyan működik a wattman?Mert az msi ezt küldte nekem a cicergésre,hogy ezt próbáljam ki,de sosem tuningoltam még
"Content:
Dear Sir/Madam:
Thanks for contacting MSI Technical Support Team!
Regarding your concern, usually the noise is caused by heavy load of the graphics card and it does nothing to the performance. Also you can check this by using the card at low load.there are something you can try to reducing the noise:
1) Overclock your card.
2) Overvolt it.
3) Change a more power PSU for a try,bad PSU will cause this problem."[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Hát a tekercsek ciceregnek terhelés alatt ha sok az fps általában azt mondják v syncet be kell kapcsolni úgy enyhébb a cicergés,aztán cseréltem tápot is az is halkította,de nem szüntette meg.Sokat olvasgattam más márkák is ciceregnek és mindig volt cicergős kártya 2006 ig vissza olvastam csak mintha egyre több lenne és független nvidi/amd mind a kettő cicereghet van hogy a 300EFt os gtx1080 is cicereg pl.Csak nekem bassza a fülem igaz most kicsit halkabb az új táp óta.Aztán az msi a fentebb írtakat ajánlotta de nem biztos,hogy ez meg szüntetné van aki cicergősen vette és 5 éve cicereg.
Táp csere előtt ilyen volt igaz élőben hangosabb volt [link]
Ja és azt mondják nem garanciális hiba,mert a kártya élettartamát nem csökkenti tehát kárt nem tesz benne,csak az ilyen érzékeny fülűeket idegesíti mint pl én.#mmdms
Pont egy ismerősömmel beszélgettük,hogy vajon nincs e erre valami törvényi dolog,hogy ha xy ideig szarakodnak esetleg ujjat lehetne kérni vagy ilyesmi,mert 6,5 hónap az túl sok,sőt már 1 hónap is sok lenne.
Melyik cég volt ez?[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Radeon beállításokban van ilyen függőleges szinkron ki/be kapcsolása?
-
Pityu.
nagyúr
Nos akkor,hogy is kell drivert uninstallálni DDU csökkentet módban?Vagy van még valami mozzanat?
-
Pityu.
nagyúr
Nos jelenleg nincs videokártya a gépemben,de a mai nap folyamán meg fog érkezni az új,a kérdésem az lenne most ugye intel(R) HD graphics 630 az alap értelmezett
Ezt kell e uninstallálni,vagy mehet fel az amd driver?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Hogy lehet ez,az előző rx480 kártyám után ddu val le töröltem a drivert aztán igye maradt a baépített videokártya,most be raktam az új rx480 as kártyámat és valahogyan van radeon driverem,pedig semmit nem telepítettem,hogy lehet ez?
És az a fura az előző driverből ott van két játéknak a profilja,a ddu biztos,hogy törölt mindent?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz FragMaster #35747 üzenetére
Ez most mivel jobb mint a Crimson ReLive Edition 17.4.4 nekem ez van fent igaz még csak hitmannal próbáltam de nem volt gáz.
-
Pityu.
nagyúr
Kérdésem az lenne,minden nap kapom az értesítést,hogy új radeon szoftver frissítés elérhető,ezt a beállításokban az értesítések kikapcsolásával lehet meg szüntetni?És ha kikapcsolom se fog bekeverni,hogy esetleg a windows vagy a radeon szoftver le tölti vagy ilyesmi magától?
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes drivert cserélgetni,vagy ha minden tökéletesen megy akkor nem érdekes? xfx rx480 17.4.4 van fent de látom mióta fel raktam nem sok másik jött ki.
-
Pityu.
nagyúr
Akkor nem nyúlok a mostani driverhez
-
-
Pityu.
nagyúr
Jelenleg 17.4.4 driver van fent tökéletesen működik,a legújabb driver hozott valamit,gyorsaságban vagy valamit amiért érdemes lenne cserélni a régi drivert? XFX RX 480 GTR 8GB Black Edition videokártyám van.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem van egy laptopom amiben egy ATI mobility radeon HD5470 512mb videokártya van,és most 13.12 verzió van fent amit anno találtam,hogy ez még jó.Most megint rá kerestem az amd oldalán és ezeket dobta ki,érdemes cserélni vagy maradjon az ami most fent van,vagy egyáltalán ez tényleg jó lehet amit találtam?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz MikaVejneGI #35968 üzenetére
Nekem is ugyan olyan rx480 am van mint neked,úgy látom,ráadásul hangszigetelt házban bi quiet silent base 600 és volt idén sőt nem rég 31 fokos is a szobám gondolod akkor ezt a kombót hang szigetelés+forróság,de nekem még nem problémázott az rx480 alap járaton ugyan úgy állnak a ventilátorok játék alatt meg ugye pörögnek,de ugye nekem minden melegebb alapból a házban,de még így sem volt gondom vele.Neked alapjáraton írta ki vagy esetleg játszottál vagyis terhelés alatt?
-
Pityu.
nagyúr
driver miatt lehet minimális szín módosulás?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tomdriver #36024 üzenetére
Kérdés mit jelent a legújabb játékok,amik most jelentek meg éppen vagy mondjuk éve lejei ilyesmi?Nekem 17.4.4 van fent én mondjuk prey vel vagy dishonored 2 vel játszok,igaz nem olyan friss játékok de nics problémám.
-
Pityu.
nagyúr
Na olvasgatom az új driver ahogy nézem jobban be válik már pár embernek.Én még mindig nem váltottam 17.4.4 ről,esetleg érdemes lenne?
-
Pityu.
nagyúr
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz mtomi95 #36188 üzenetére
Tied szerintem egy hangyányival frissebb driver,de úgy döntöttem nem rakok fel újat én sem,elindítottam a játékot és szerintem jól fut ezzel a driverrel is.Nekem még mindig a 1607 windows van fent se tavaszi se őszi frissítést nem raktam fel.Na majd szemügyre veszem a fegyvereket
-
Pityu.
nagyúr
válasz petyusz851 #36202 üzenetére
Ha kipróbáltad a drivert majd írd már le,hogy szuperál a régebbiekhez képest.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Lacccca87 #36215 üzenetére
Mondjuk a programok telepítése,beállítgatások akkor ami kell vissza másolása a c meghajtóra ,adatok rendezése.Én el hiszem,hogy te nem tudod elképzelni mi lehet ez de nem tudok mindent leírni és mindenkinek más a rendszere mást telepít fel mást használ,mást állít be.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz zgmzgm #36328 üzenetére
Pont kérdezni akartam kinek,hogy szuperál az új driver mert én még mindig nem mertem lecserélni a 17.4.4 es drivert meg nem tudom,vajon az rx480 as kártyám mennyivel mehetne jobban az új driverrel.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Lacccca87 #36331 üzenetére
Én azért hagytam a 17.4.4 et mert utána lévő driverekre sokan panaszkodtak.Isten igazán,hogy ez van fent eddig még minden ment rezzenéstelenül szóval maradtam ennél,csak kérdés néha nem árt e frissíteni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz FragMaster #36342 üzenetére
na majd meg gondolom még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Eredeti játékok OFF topik
- 🖥️⛅
- PlayStation 5
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest