Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzs3ko
tag
Az intel kódot még korábban be lehetett aktiválni az intel oldalán.
A Battlenetre viszont csak a mai naptól lehet.
Kérte hogy legyen Battlenet kapcsolat, megadtam és ez a battlenet profilban a connectionsben látszik is hogy intel láthatja a battlenet accountot.
Majd azt írja hogy a vissza kell menni az intel oldalára ahol "Reedeem now" gombot kéne megnyomni.
Na ez nem megy....Szerk: Új hibaüzenet fogad "site is down for scheduled maintenance"
[ Szerkesztve ]
-
Dzs3ko
tag
-
Dzs3ko
tag
Van még aki Intel kódot nem tudott aktiválni?
Most épp új üzenetet ír, ha a supportnak írsz meg kéri hol vetted a procit.
Ez egyre kellemetlenebb.
Így akartak spórolni? Eladják hogy jár hozzá aztán kiderül nincs is annyi licenszük?
Máskor 2 év után beváltott kód tökéletesen működött.
Több mint egy nap után már illene orvosolni a dolgot, erre proci számla után érdeklődnek? -
Dzs3ko
tag
válasz laragirl83 #2858 üzenetére
Át kell állítani másra, akkor megy a csúszka és mehet szépen 200%-ra. Aztán mehet vissza a DLSS és akkor működik.
-
Dzs3ko
tag
válasz Szellem. #2860 üzenetére
Nvidia driver: nálam 4kra van állítva a felbontás, de asztal felbontásával megy. Asztal 4k/gpu full hd. Így a játék is full hdn megy hiába állítok be akármit. Aztán desktopon is felveszem fullhdról 4kra akkor a játék is 4k úgy hogy ott nem is állítok semmit.....
Bughalom.
Nvidia 522es driver -
Dzs3ko
tag
válasz MikeWazowski #2859 üzenetére
Render resolution ha 100% akkor elvileg a beállított felbontást számolja.
200%-on sokkal szebb a kép, mintha lenne 8x AA nem ez a 2x filmic....
Ha be van kapcsolva valami felskálázás akkot már nem így van.
Aki nvidia-t haszál érdemes felhúzni 200%-ra, de akkor kell a DLSS quality módban mert a VGA-t nagyon megterheli. Ha DLSS be van kapcsolva akkor pedig kell az nvidia reflex és boost. Így nekem 10 ms alatt van a GPU latency. -
Dzs3ko
tag
válasz laragirl83 #2871 üzenetére
Lehet. Tegnap nekem még ment így. És a 200% render resolutiont észre veszed mert sokkal szebb, annyira látványos hogy egyértelmű hogy megy vagy nem.
-
Dzs3ko
tag
Egyet kell értsek.
Az intel jelen helyzetben kritikán aluli.
Sűrű elnézések közepette kellene egy óvatos becslést adni mikor fog menni. Helyette vásárlási adatokért követelőznek...
Arról nem is beszélve hogy megkaptak egy csomó mail cimet, telefonszámot, activison id-t, ami szintén aggasztó. -
Dzs3ko
tag
válasz MikeWazowski #2877 üzenetére
Óvatosan.
Ha felskálázás Off, akkor a 4k felbontás (3840x2160) már 7680x4320 ahol a VGA megnyekken. 1fps lesz, és fél óra mire menüt vissza tudod állítani. -
Dzs3ko
tag
Még mást nem találtam csak a reddites fórumon egy pár jozzászólást. [link]
Szerintem sokan nem bírják aktiválni. -
Dzs3ko
tag
válasz ricogsm #2898 üzenetére
DLSS az egyik legnagyobb előnye az Nvidia kariknak. 2060tól fefelé lehet használni. Sok megfogalmazást lehetne használni, de talán a legegyszerűbb hogy segízségével jobb teljesítményt lehet elérni, de kompromisszumokkal mert ronthat a reakció időn és lehet a képen is " ghosting "
Nekem raszteres ( minden felskálázás off ) módban 16ms a GPU latency, de DLSS quality és Nvidia reflex + boost 6-10 msre csökken.A felskálázást leginkább úgy tudnám jellemezni mint a régi 8x AA. Segítségével sokkal élesebb a kép, de nagyon nagy a teljesítmény igénye, ezért írtam hogy DLSS + reflex + 200 render jó képet és teljesítményt is adhat.
-
Dzs3ko
tag
Warzone grafikája is nagyon szép. Azért van fejlődés. Pl egy 1060 fsr-t használva egész jól tudja futtatni.
A játékmódok is tetszenek. Az invázió, domination, hardpoint elég jók.
Sok a bug, a menürendszer siralmas, de jól fut régebbi gépen is, és jó a játékélmény.
Warzone 2re kiváncsi leszek. Ott pl lehet gond egy-két ujítás[ Szerkesztve ]
-
Dzs3ko
tag
Minden szép volt mert volt Win update, nvidia driver update, és előtte több update volt a játékra is.
Egészen tegnapig.
Tegnap óta valami történt....
Tegnap lejött a frissítés a Warzone 2.0-höz
Pár érdekesség
- pl eltünt a magyar címer a magyar operátorról (volt róla szó korábban)
- grafikai változás is van, a kép is más kicsit
- benchmark -3fps warzone download óta
- újra fagy....
- manaul shader regenerate többé nem megy
- fagyás után nekem mindig volt shader regen de nem full csak olyan 90-től 99%-ig
- megint lag van, ha 50 ms feletti szerveren vagyok akkor mire monitor kirajzolja az enemyt én már hiába kattintok a tűzgombra....
- korábban az overkill perk megváltoztatta a secondary fegyvert, most már nem látni csak akkor realizálod ha játékban vagy
-... további megannyi bug[ Szerkesztve ]
-
Dzs3ko
tag
Sikerült már valakinek kihozni az M13B-t ?
Van aki egyedül is megcsinálta [link]
Csak az kapja meg akinek sikerül kimenekülnie vele, csapat társak nem.
Viszont van egy bug ha visszamegy a illető és eldobja akkor csapat társ fel tudja venni és exfil működik, csak blue print veszik el. -
Dzs3ko
tag
Mikor bejutok a radioaktív zónába eléggé figyelni kell.
Amikor beérkezünk a minimapon van egy maszk, és középen egy szürke háttéren jön egy üzenet hogy a chemist itt van.
Volt ilyen is de legtöbbször már le volt darálva az egész radioaktív zóna és nem volt ott a chemist - valaki már elvitte a fegyvert.
Egyszer volt hogy egy sárgaruhást akkor is sikerült kinyírni, így kaptam egy spéci küldetést hogy üldözzek egy "csomagot" - aki menekül a fegyverrel ugye
Erre esetleg figyeljetek hogy utána is látható ha viszitek ki, és más human playerek megtámadhatnak.
Végül több próbálkozás után valahogy mindig lecsúsztam pedig nem bonyolult : D[ Szerkesztve ]
-
Dzs3ko
tag
Újabb frissítés érkezett.
-
Dzs3ko
tag
válasz Szellem. #4820 üzenetére
Social fül nem megy.
De van más megoldás.
- Jobb fent klikk a channels ikonra (fülhallgató ikon)
- Create channel
- Invite to channel
- Friends, inviteCsak feltételezni tudom hogy azért csinálták ezt hogy lépjen be mindenki és használja a voice funkciót mert a DMZ nem megy egyedül, dehát....
-
Dzs3ko
tag
Tippek fagyás ellen: [link]
Röviden:
Shred quality: LOW
On-Demand texture streaming OFF
NVIDIA Reflex OFF
+discord offÍrták még hogy Nvidia kártya esetén gond lehet a tuning.
Pl gyári OC is.
Érdemes MSI AB-vel alulfeszelni levenni stb.Mióta ezekre a beállításokra odafigyeltem nekem nem fagyott meg PC-n.
Remélem így is marad. -
Dzs3ko
tag
Az exfilről.
Valóban megfigyelhető hogy egyre többen kempelik a DMZ-ben a kilépési pontokat.
Ennek oka ha végeztetek majd a mostani küldikkel és újak aktiválódnak akkor lehet majd látni hogy opertaor killre lesz szükség (6x)
Küldik: !!!Spoiler Alert!!! [link] !!!Spoiler Alert!!!
Az egyik operator kill küldi: !!!Spoiler Alert!!! [link] !!!Spoiler Alert!!!Tipp:
Erre megoldás lehet az úgynevezet hostile kimentés.
Vannak mobil telefonok szerte szét.
Ezek között különböző küldetések vannak, az egyik hogy mentsük ki valakit.
Ilyenkor a 3 exfil helyett egy extra helikopter jön értünk egy hozzánk relative közeli ~ 50-200 méter pontra.
Ha van még lőszer és nem okoz gondot megküzdeni armored botokkal esetleg érdemes így kimenni értékes cuccokkal, így nem feltétlen kerülünk ellenséges operátor markába a 3 exfil pontnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest