Hirdetés
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz fero02 #11698 üzenetére
A születése pillanatában láttam. Én mindenhol ott vagyok.
Szerény véleményem szerint sem szerencsés a hirdetési szöveg megfogalmazása.
Ellenben közel sem közügy. Amennyiben te így érzed jónak, akkor így.
Mondjuk én törölném és nyitnék egy másikat, ami nincs tele irkálva feleslegesen.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
fero02
nagyúr
válasz Bordoi #11701 üzenetére
Ti modik azért tudjátok, h mennyi a fölösleges off. Ha nem lenne, akkor mellőzhető lenne a szöveg.
Na de mind1. Gondolom bedobtátok a "közösbe", magyarul több modi is látta és véleményezte. Másokét is tolmácsolnád? Néztem a topikba, ahova linkelte az emberem, de nem érkezett válasz rá.
Lehet fontolóra veszem a tanácsod.
-
Devid_81
félisten
...
-
Bordoi
őstag
válasz fero02 #11702 üzenetére
Pont azért nem érkezett válasz, mert nem igazán égető a probléma.
Tudom mennyit offolnak. Ellenben nem érdekel bennünket addig a hirdetés szövege, amíg nem durva-törvénysértő-vulgáris stb..........................
Sokan sok vagyunk sok félék, én így látom, de nem biztos hogy jól....Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
...
-
juliabrilke
veterán
Ismételten csodás napunk volt. A forint zuhant és egy kicsit minden megint minden rosszabb lett. További szép estét Magyarország.
-
littlelion21
addikt
Látom próbálkozott a gyerek...[link]
-
Devid_81
félisten
Reggelt!
...
-
Devid_81
félisten
-
juliabrilke
veterán
Jó reggelt és BOLDOG PÉNTEKET mindenkinek!
-
littlelion21
addikt
Napsütéses jó reggelt Mindenkinek!
-
moha21
veterán
Jó reggelet mindenkinek! Moha bácsi hol marad a péntek reggeli csendélet?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
juliabrilke
veterán
Itt már süt a nap!
Nektek meg:
-
gefffry
aktív tag
válasz juliabrilke #11721 üzenetére
Jelenleg itt is süt a nap rendesen...
-
Devid_81
félisten
HDD sentinel aszonta várható élettartam 7 óra meg vmi 12%os volt vagy 13%-os kondíció
Ő is besaccolta a 64megányi sallangot
HDD regerenator meg elkezdte helyrehozni a cuccost, sztem vmit tudna vele kezdeni csak éppen 10% ment le 3 óra alatt...de az első néhány ezer bad sector javítva lett...persze kérdés, hogy meddig...
Ha lenne időm meg egy feles gépem ráengedném egy hétvégére, sztem tutter helyrehozná vmennyire...
De amúgy az a vincsi amiről Te beszélsz, ugyan az ami a hooplába van gariztatásra?Szerk: a Seatools nekem is aszonta hogy kacsojja ki ...meg volt ott egy egész maréknyi lista is, mert én a hosszú tesztet ráengedtem...de semmit nem tudott vele kezdeni.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Halóóóóóóó!
Merre vagytok, mindenki szabadságon?...
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
-
juliabrilke
veterán
Jó reggelt és kellemes hétvégét mindenkinek!
Aki úgy érzi, hogy szeretne lakásfelújításban , azt szívesen várom.
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #11731 üzenetére
Jó napot emberek!
Moha mester: hátttemmeg most eléggé light-os
...
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #11731 üzenetére
MÉG MÉG MÉG!
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #11738 üzenetére
Szerintem álmos, látszik a szemein, hogy nincs még képben, vagy az ébresztő óráért nyúlt a másik "nemlátszó" kezével, vagy a távirányítóért, hogy a reggeli friss agymosást megnézze.
Bááár, lehet, hogy a TV már megy csak nagyon unalmas az adás, mondjuk harmadjára nézi a Dallas 356.-ik epizódját és még mindig nem hiszi el, hogy Bobi Júing nem halt meg csak álmodta az egészet Pamela, vagy hogyan híttákmáá...
-
littlelion21
addikt
válasz moha bácsi #11740 üzenetére
Árrrgghhh....
Dobj már egy linket p.ü.-ben, ahol a többi képet is + tudom nézni a hölgyről... -
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #11740 üzenetére
Nagyon betalált!
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #11743 üzenetére
Nekem is má akkó komi!
-
Devid_81
félisten
Katonák, sorakozz!
...
-
juliabrilke
veterán
Boldog nőnapot minden nőnek!
-
Devid_81
félisten
Boldog nőnapot minden kedves Zoltánnak aki ma ünnepli születésnapját!
...
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest