Hirdetés
Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz fero02 #11298 üzenetére
de tudok, ha mondjuk 24V-ról hajtanám a cuccot, csak nincs most hozzá nagyobb trafóm.
Egyébként a két micro trafó lesz forgó szikraközzel a Tesla meghajtására szánt energiaforrás, de azért egy Tesla tekercset normálisan megcsinálni nem kis munka.
Ja nagyobb szikra csinálom a kétranzisztoros zvs meghajtópanelt illetve kész csak vmi hiba van benne, mert egyet cincog és leáll a táp. azzal elvileg 12V-ról is lehet 6-7cm-es íveket kihozni a sorkimenőből. Keressetek rá videómegosztókon: zvs flyback driver.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
juliabrilke
veterán
2 db tesla coil-ra leadom a rendelést.
Nem kell olyannak lenni, mint mondjuk a red alertben, csak szépen tegye a dolgát. -
Undoroid
őstag
Jó napot a Hölgyeknek és az Uraknak!
Látom,hogy termelitek a hozzászólásokat!Mindenki otthon van délelőtt?
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz moha bácsi #11285 üzenetére
Szia Moha Bácsi!
Kitalálom!!! Ez a szépséges hölgy egy Paganini ükunoka lehet!
* * *
Nos,úgy tűnik,hogy (szinte) mindenki a Józsi Barátot nézi...kihalt a topik! Lépek és szunyálok egyet...Majd később re!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #11309 üzenetére
Komolyan! Nem vicceskedtem.
-
Undoroid
őstag
válasz fero02 #11308 üzenetére
Szia!
...csak irigykedni tudok rád!
* * *
Félelmetes ez a haldoklás a PH!-szerver felől!Alig tudtam feljönni!A sokadik próbálkozásomra egy nagy összevisszaság fogadott a kezdőlap helyett... Többszöri frissítésre végre sikerült belépni!Nincs valakinek híre a várható (?) hibaelhárításról? Meddig akarják még halasztani azt,amit úgysem tudnak elkerülni?
-
Benyadapro
tag
válasz Undoroid #11311 üzenetére
Nekem is szarakszik
Félkonfigot! -
fero02
nagyúr
válasz Undoroid #11311 üzenetére
Tedd azt!
Te mit is melózol?
Most arra kenik az átállás elhalasztását, h vkik kint vannak külföldön tudósítani vmi szarról és amiatt, h ne lehetetlenítsék el az ő munkájukat.
Gondolom majd lesz egy hétvége, amikor nem is lesz ph és akkor végre megnyomják a power gombot.
Benyadapro: tápról némi infót pls meg képet.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Benyadapro #11314 üzenetére
-
Devid_81
félisten
Ki hogyan rendezi...
...
-
Undoroid
őstag
válasz fero02 #11313 üzenetére
Szia!
Azt teszem!
Én egy "egyszerű" melós vagyok egy KFT.-nél!
Átállás: Amióta regeltem(218napja),cirka azóta megvan ez az este 6utáni akadozás(máshogy akartam írni,de warn-lett volna belőle!)...Azt nem hiszem el,hogy még most sem jutott erre idő!
* * *
Jelentkezem Őrnagy úr!
Inkább mégsem kommentálnám
Lenne egy érdekes kérdésem: Ma beszéltem az egyik ismerősömmel és mutatott egy érdekességet!Tehát vindóz alatt miért nem lehet létrehozni " CON " nevű könyvtárat?Érdekes dolog és állítólag az operációs rendszert programozók sem tudtak választ adni rá!Próbáld csak ki!Várom a lehetséges válaszokat!
* * *
Juliabrilke!
Reppent egy privát a holnapi nappal kapcsolatban!
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz Undoroid #11320 üzenetére
Sztem billentyű kavar be az a con. Próbáld meg lpt1 vagy aux-al is ugyanaz a hatás.
"There is no wonder in that...There is some words like con,com1,com2,clock$ we cannot use as folder name bcoz those words are reserved word by OS..For ex in c,c++ we cannot use else,if are keyword like that only..Those words are some standard device used by OS
Clock$-->system clock
Con-->console
Aux,com1-->first serial port
Com2,com3-->second,third serial port
Lpt1-->first parallel port
Nul-->dummy port
"[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #11324 üzenetére
Én hamarább kérdeztem, sör mögöttem kezdődik.
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #11323 üzenetére
Az jó...de a válaszod leghamarabb délután 4-kor tudom elolvasni! Ki lesz a szerencsés 4. ?
-
littlelion21
addikt
Urak!
Erről mi a véleményük...?
-
moha21
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #11329 üzenetére
Jó reggelt mindenki!
littlelion21: túlképp ha jó áron adja a notikat akkor már csak a garancia a kérdés, hogy az hogyan...?!Kiskergar, vagy majd Ő intézi stb.
Jah telefonszámos privim megy ma este feléd...Szerk: héhóó, hamár vagytok ilyen átlag 3-4 en akkor miért nem jöttök velünk rombolni esténként?
Most jön egy kecskeméti CoD4 Klán is...tesztfázisban van a dolog legalábbis[ Szerkesztve ]
...
-
Benyadapro
tag
-
Devid_81
félisten
válasz Benyadapro #11335 üzenetére
Ebből vmi?
Most volt eladű 9800SE meg egy 7600GT karim is eladó AGP-s...de éppen van egy 9250SE is....
Viszont nekem olyan sokminden nem lenne érdekes a gépedből, max a VGA...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #11340 üzenetére
Háááát, AGP-s volt, had ne mondjam, hogy volt 15k azonnali ajánlatom is, de jegelve volt, és nekem az első az első, vele megegyeztem 13ba és Ő vitte
Zombi irtást ha befejeztétek, utána jöhetnétek mással is tolni.
Gears of War Coop, vagy multi, Crysis Wars multi stb.
Nekünk ez a zombi írtás kb 1 hétig tartott, utána még az iso-t is töröltem...
Fáradtan tökéletes, mert gondolkodni nem kell sokat
Hányas szintig jutottatok a zombival?...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #11341 üzenetére
Hm... Majd átgondolom. Mondjuk a meg kell néznem, hogy az általad leírt játékok meg vannak-e vagy feltelepítettem egyáltalán a gépre.
COD5 zombiban nagyon is sokat kell gondolkozni. Melyik az a fegyver, amivel gyorsabban tudsz futni, mint a csapattársad, hogy ne téged egyen meg, ha bejön a csorda. MEg azt is ki kell tudni számolni, hogy ha beállsz az ajtóba (és az előzőleg rambó üzemmódba kapcsolt emberke rájön, hogy nem is olyan erős) futna vissza a szobába, de nem fér be, hogy mikor kell beengedni, hogy még pont ne egyék meg. -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #11342 üzenetére
És pontosan hányas szintig is jutottatok?
Erre még soha nem jött válasz
Ti vagy már az 50 szintig mentek vagy én máá nemtom...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #11343 üzenetére
Nagyon csapatfüggő. De sosem állandó tagok vannak. Mindig szerzünk 3 embert és ennyi.
A legjobb 43. szint volt. Persze pitbull mod-al. Van amikor megettek minket 15 után is.
Igazából azon múlik, hogy ki mennyire áll neki hősködni, illetve a csapat milyen fegyvereket választ. -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #11344 üzenetére
Milyatömöm az a pitbull mod?
Mi soha semmit nem használtunk csak a fegyveres varázsláda előtt imádkoztunk , hogy adjon máá olyan spéci plazma fegyvert...meg ha sikerült kb 13-14 szintig még egy machine gun...utána fel az emeletre be a sarokba egy az ablakot leste másik három meg az incomming zombikat kezelte...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #11345 üzenetére
Hm... Jól hangzik.
Nem tudom pontosan az eltérést, de a mod-ban a lelőtt zombik házon belül adnak töltényes ládát, intakill-t, 2x-ezőt és bombát is. BÁr nem tudom, hogy ez van-e az alapverzióban. MEg a falon is van pár vacak fegyver, de szinte semmire nem jók. Kicsit dob a játékon szerintem. Igen, a lézerfegyvert sokan szokták várni, bár mindenki másra esküszik.
Mi egyszer kipróbáltuk a 3 ember pörkölővel felállást. Mondanom se kell, hogy mekkora bukás lett belőle. Szépen meg lehet egymást sütni vele. -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #11346 üzenetére
Jaja, ráadásul a malac sütő enyhén bugos, a pályán több helyen tapasztaltunk olyat, hogy ki gyulladtál minden ok nélkül a map bizonyos pontjain.
Gondolom ezen már javítottak a patch-ek...de vicces volt, hogy senki kezében nem volt semmi lángszóró és mégis itt ott kigyulladtál, akér halálig égtél a semmitől...gondolom öngyulladás
De akkor ti ügyesek vagytok ha olyan sokáig eljutottatok.
De úgy figyuzom a jútjúbon, hogy a pitbullmoddal elég sok töltény van egyszerre a tárban...van egy videó ahol a gyerek sima 2 lövés helyett vagy 12 őt kitol a shutgunból...nah így azért más a helyzet......
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #11346 üzenetére
Nekünk most sikerült lepaktálni egy kecskeméti csapattal, ha esetleg összejön minden akkor elképzelhető, hogy a mi kis szerény 5 fős csapatunk olyan 10+ ra is felbővül, annyian azért már el lehet viccelődni...de nem iszok bele a medve sörébe
Szerk: ettől még várnám a PH-s csapatot igen magas prioritással
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #11349 üzenetére
Jerrrr bátran, alakul a team
Bárki jöhetne, de eddig vhogy nem sikerült összehoznunk a dolgot.
Majd egyeztetünk gémeket, kinek mi van meg, mi van fenn stb.
Összehozzunk mindent, köztünk van egy srác aki jelenleg munkanélküli napjait tölti...az ha kell 24/7ben is tolja...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs