Hirdetés
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz Benyadapro #10600 üzenetére
Akár a Tied is lehet...
-
fero02
nagyúr
válasz Benyadapro #10602 üzenetére
S462
-
fero02
nagyúr
Ha kell vkinek egy P3-as laptop, akkor pü.
-
Devid_81
félisten
Reggelt az uraknak!
...
-
Devid_81
félisten
Nah az ilyet szeressem nagyon, priviben jött:
"helllo mien asztalira gondoltál nekem van most 2 ö is cserébe ?
Meik a jobb? a Inter pentium Vagy a Celeron hmmmm?????"
MSN felvett a napokban "valaki" érdekes stílusban beszélgetett velem, teljes tájszólás (nevezzük most így)...
Valami cimborája utalja majd a pénzt a notebookért már jó pár napja
Természetesen azóta is dagad a számla
MSN ről az ilyet ígéretei után 1 nappal kilövöm, most megkeresett PH-n, hát nem aranyos?ui: érdekes a két mail címe között mennyit "korosodott" (adatlap) ugyan ezt a stílusa nem mutatja
Szerk: mielőtt megköveznétek, az avatarja mindent elárul a "tájszólásáról"
Meg talán az, hogy minden harmadik szava "more"....mivel nagy vonalakban angolos lenni hirtelen az elsőnél másra gondoltam[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #10612 üzenetére
Beza, most megy a pénznyomtatás!
És ezzel a cseréljünk dologgal már akkor is meg akart ölni engem
Mondom CSAK személyesen apa, Dávid nem postázza el a notit te meg küldesz érte vmit...és most megint itt veri magát a cserével, de azt se tudja milyen gépe van...
Legalábbis a tartalmas privije alapján nincs tisztába a jelenlegi felhalmozott készletével...
-
juliabrilke
veterán
válasz moha bácsi #10614 üzenetére
Nem látom pontosan. A csaj mutatni akar valamit?
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #10616 üzenetére
A kép neve: 41377_mai_pina.jpg
Kééész ez az ember
És mindet feltölti a szegény haldokló PH szerverre...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #10618 üzenetére
Szerintem van a lányban egy kis enyhe indián vér, vagy csak nem hat a reggeli KV
...
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #10618 üzenetére
Úgy látom sokaknak tetszik ez a pamacs kifejezés.
-
Devid_81
félisten
válasz fero02 #10620 üzenetére
Ejgen, ugyan ezt az ezközt is pamacsnak nevezik argó nyelven
Csak annyi a különbség, hogy erre a pamacsra szükség van, kozmetikában, fodrászok ezzel "seprik le" a hajat a nyakadról, ruhádról munkájuk végén.
Amire te gondolsz pamacs, az azért más, arra nincs minden esetben szükség, sőt jobb ha nincs, kellemetlen tud lenni adott estben..hiszen mint tudjuk a gyomrunk nem képes lebontani a szőröket, hajszálat stb...és könnyen vakbélgyulladásunk is lehet emiatt...
-
juliabrilke
veterán
válasz moha bácsi #10624 üzenetére
Muhaha!
Ez így elég kellemetlen.
-
littlelion21
addikt
Cumiiii...!!!
-
juliabrilke
veterán
N. Lajos nagyon rácseszett arra az egy-két éjszakára. Azért vicces lehet, amikor olvassa az illető.
-
Benyadapro
tag
Jó napot mindenkinek!
akit érdekel egy asus p5b nyugodtan szoljon -
juliabrilke
veterán
válasz moha bácsi #10628 üzenetére
Annyi esze lehetett volna, hogy valami bombázó képet tesz fel. Hátha megszívja az illető. Mondjuk jó régen volt már.
-
juliabrilke
veterán
Kérdés azoknak, aki csiszolta már a cpu kupakját és a hűtő tetejét. Pontosan mit is használt hozzá?
-
Benyadapro
tag
válasz juliabrilke #10631 üzenetére
én igy csináltam :
800-1200-2000 es vizpapir
leragasztottam egy cskot szikszallagal az asztalra
bevizesztem és 20 szor fel le aztán 90 fokot fordit ezt megcsinálod kb ugy hogy 720 fokot forgatsz a procin
mindegyik papirral
(tükör lett majdenm) -
Undoroid
őstag
válasz fero02 #10608 üzenetére
Szia!
* * *
Nem irigyellek!Elég komoly feladat lehet kihámozni a kapott infókból,hogy egyáltalán mit és kitől akar?
* * *
Az egyik gyerekkori Jóbarátomnak szedtünk össze egy gépet. Táp,mobo,proci,VGA,HDD,gépház volt a terv...Már csak a Táp & CPU érkezésére várunk.Azután végre összeáll az új gép!Olcsóbban is kijöhettünk volna,ha használt cuccokból rakjuk össze,de nem szerettem volna "zsákbamacskát" venni.Külön előny,hogy teljesen új cuccokat vettünk(nem lestrapált,túlfeszelt/degradált) és helyi boltban van 3év gari (szinte)mindenre!Ráadásul innen a PH!-ról két IGEN MEGBÍZHATÓ fórumtársunk közreműködésével hoztuk össze a biznyákot!Köszi srácok!
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
200-napos vagyok itt a PH!-n !
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
juliabrilke
veterán
Bekötötték a UPC-s netet. Sajnos elsőre az a véleményem, hogy a most lejáró hűségnyilatkozatos t-online hamarosan menni fog.
Eddig lényegesen jobb tapasztalatok vannak a bekötéssel kapcsolatban. A net is megy szépen. ~17/3Mbit
-
Benyadapro
tag
válasz juliabrilke #10637 üzenetére
azt a mindenit milyen gyors lettél
én maradok a 4 megánál -
juliabrilke
veterán
válasz Benyadapro #10638 üzenetére
Sajnos nem lehetett bevezetni a 25/5-ös t-online csomagot. A 8 Mbites netjük meg nem versenyképes ár/érték arányban. Holnap jelzem, hogy nem akarok majd hosszabbítani.
-
juliabrilke
veterán
Aki használ "internet gyorsító programot" az gyorsan szedje le és felejtse el. (remélem csak én voltam ilyen hülye, hogy kipróbáltam.)
Kb. 3 Mbitet rontott a nagy tudású gyorsító.
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #10636 üzenetére
Szia!
Úgy lesz!
* * *
Moha Bácsi!
Holnap Péntek!...ezért több csajos képet kérünk!
-
juliabrilke
veterán
Ez igen. Ezt hívják minőségnek! Sebesség 20/3Mbit
Nem az, mint a t-online netnél. Elhajtanak, hogy messze vagyok a központtól, meg vacak a kábelem, stb...
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Ha valaki fasza kis c2d notit keres akkor ne habozzon.
Eladó a kis drágám!
asztali jöhet cserébe
[link] -
DLDKox
aktív tag
válasz juliabrilke #10643 üzenetére
Hát igen itt kezdődik a sebesség a netnél így már le jön 30-40 perc alatt 1 DVD :-)
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #10647 üzenetére
Pesten kb percenként beszakad ha torrentezel...cimbim heteket töltött azzal, hogy megoldja, de szinte lehetetlen.
Chello szintén sz@rdarab, ott meg 60-100k val jön a cucc, akármit is csinálsz.
Nem akarlak elszomorítani, csak szerintem bizonyos user szám felett szétesik a rendszer, remélem neked nem lesz ilyen
A Chello meg tök szándékos...csak kérdem én akkor mire a 10-20 Mbites net?Iwiwet nézni?...
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
HOLNAP PÉNTEK!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest