Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
m-ITX HÁZBAN 22 mag, 1080 és teljes értékű táp [link]
-
norbert1998
nagyúr
no megvan a hely a szuicid szkvadra
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #100298 üzenetére
Miért, neked nem tetszett?
-
norbert1998
nagyúr
Áh, szenvedek Van egy szar minőségű képem, amit nem tudok betenni a maróba, mert rossz . Csináltam belőle egy faja vektorgrafikus képet, de így se jó, mertr nyílt vektorokat tesz mindenhova, a végeredmény egy szép minta helyett meg egy bazinagy levesszürő
-
norbert1998
nagyúr
Srácok,
Az a helyzet, hogy az egerem megint megadta magát (kakaska és paleinho kolléga hallhatta is, elég kemény amit művel ) így gariban vissza lesz küldve. Úgy tűnik, ki tudom sakkozni, hogy egy másik terméket kapjak helyette, akár ráfizetéssel is, szóval a kérdés a következő:Ajanljatok a Devastator helyett olyan (árban hasonló) egér és bill kombot (nekem a ketto együtt volt cirka 9 rugó, bundle-ben), ami gamernek nevezheto legalább annyira, mint a Devastator, van háttérvilágítása, és nem adja meg magát folyamatosan.
Előre is köszi -
norbert1998
nagyúr
Nem kell nekem übergamer, csak ami annyira mondható gamernek, mint ez. Hangyányit. 9K-s egér, ne pls. Soha a büdös életbe nem adnék érte annyit A házam olcsóbb volt postával
A kettőért MAX 15 ezret.Devastatoron kívül nincs is más? volt még valami CM cuccos 13-14 körül nem?
Cooler Master STORM Octane
Ez tűnik még okésnak. Majd utána kell járnom, milyen. De most indulnom kell.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Na, megneztuk ezt a szuicid szqvadot. Nem tudom. Nem voltam csalódott, mikor kijöttem a teremből. Nevettünk, poénok voltak, látvány, stb.
Egy dolog hogy a DC maga alatt ássa az árkot.SPOILER
A zöld ijaszban van a League of Assassins. Ott Olover barátja, nemtudomkicsodadejapán, annak a felesége egy EGYSZERU HUMAN! Ebben és a botmen vs szupermanyuszban is, metahuman. Hozzá teszem, azokat dr. Harrison Wells illetve az alakjaba bújt Eobard Thon csinált, 2014-ben. Viszont mégsem volt ő meta. Bár a második földről származó Harry ccsinált még egy robbanást. De Amanda Waller meghalt! És flash is más volt. Magic mondjuk tényleg van benne. -
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #100408 üzenetére
Onkyo cimbi
Itt egy s r x (nem tudom a sorrendet) 8006 figyel. De nagyon kihasználatlan.Eljöttünk 4 óra útra navigálni, 3 órás kijelzoidovel és egy utólag észrevett hogy lemerült 10000-es power bankkal
-
norbert1998
nagyúr
Jaja , ő az:
Ki akartam venni a dobozból, csakhogy majdnem én is belekerültem. 23 kg
Meg szét kellett bontani a szekrényt, mert a többi után nem fért be, kicsit magasabb: 20 cm maagsSzét van halva PH! Alig tölt be
-
norbert1998
nagyúr
Elhagyatott , régi Olpimpiai komplexumok. Pénzkidobás lvl4[link]
Kereszttesa: Hát benne van 7 hangszóró(még kettőt be tud venni), egy sub a kettő helyből, meg két optikai megy bele és egy RCA.
Hackeeee: Ez a biztosított DENON árából lett véve. Vagyis, kicsit kevesebbért, mint abiztosító adott. Olyan kellett, ami még szabadon álló telkes házaknál (vagy épp faluban is) őrületbe kergeti a szomszédokat (főleg úgy, hogy közvetlen szomszéd nincs is)
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #100461 üzenetére
Minek több? TV-ből egy optika, DVD-ből egy optika, CD-ből egy RCA, a beltéri meg HDMi-n megy a TV-be és onnan optikán az erőlködőbe.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #100465 üzenetére
A várt hatást elérte, de még csak egyszer szóltak, cirka 100m-el arrábról.
De a lényeg, hogy igazad van, kihasználatlan. A teljesítménye annyira nem, de a tudása igen, tekintve, hogy magyar szinkronra van használva (meg zenére).
Utóbbiból apámnak mániája az All Ch Stereo fukció. Én vagy Stereo-ban hallgatom (bár annyira nem csípem, mert akkor a sub is megy (WTF) vagy pedig PureAudio módban. Ha sztereó a forrás, akkor tényleg csak 2.0 megy -
norbert1998
nagyúr
Aztán lefelé meg elkapott az eső. Gondolhatjátok, mennyire faja dolog a vizes mészkövön baktatni.
De a barlang teCCett -
norbert1998
nagyúr
Szuicid Szkvad kretika Gergőtől.
(Spoiler filmmel kapcsolatban "Az egyiküknek hiányzik a kölke, a másik meg bundáskenyeret csinált belőle!"
Kész, végem, meghaltam -
norbert1998
nagyúr
Azért ez... beteg. És veszett nyugtalanító [link]
Aki látta/olvasta az Útvesztőt vagy a Beavatottat, az pontosan tudja, miért gondolom, hogy veszett nyugtalanító.
Meg nyilván rengeteg ilyen van még, ami ezzel a témával foglalkozik/vagy ez a fő felállása. -
norbert1998
nagyúr
válasz Whysperer #100527 üzenetére
Sneakers detected!
Ez a film. Ez így WTF. Néztem mint sült hal a tepsiben, mikor visszatesznek előmelegített 200 fokos sütőbe, időzített 10 percre, felső sütéssel légkeverés nélkül, és a szakacskisasszony megfordul a miniszoknyában feltörölni a sütő elé cseppent zsírt!
Na, nézze meg mindenki. Elég mindfuck. -
norbert1998
nagyúr
Joker rovid-film. Fan-made. Elég beteg
[link] -
norbert1998
nagyúr
Na akkor mikor kezdünk?
-
norbert1998
nagyúr
namostakkowatafakk?
irjak csokinak hogy bl2? már 40 fps-el megy! hd3000 POWA!!
ja látom már nem.... meh
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Aki látta mind2 Sin City-t!
Az első nem jött be túlságosan. Lefoglalt, de meh. Megéri a másodikat megnézni? -
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #100676 üzenetére
Má csinátam egy csészét blendörben Danke sőn, tezsvírem
-
norbert1998
nagyúr
Reggheltet
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
mikor annyi bass van, hogy már viszketőgörcsöt kapott a lábad ahogy a gatyád vibrál rajta
-
norbert1998
nagyúr
na mikor kezdünk?
mea culpa, vak vagyok[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
már megy, aki akar jöhet
-
norbert1998
nagyúr
26 kommentet kell megnéznem, kb 40 linkkel
Béugrottunk ma is a Joskar-ola napokra. Felmentünk erre a bigyóra:
Hát, nem voltunk annyira nyápicok, mint sasbácsi
Bár való igaz, nem mertem rá felülni, de a zasszony meg még nélkülem is felment volna, ugyhogy össze kellett magam szednem.Kicsit véraláfutásos lett a vállam (kb csak nekem). De ezt leszámítva tök poén volt... Amíg ki nem nyílt a lábtartóm! Na akkor majdnem csikos lett a naci. Viszont lentről sokkal ijesztőbb volt. Aki lent nézte mit csinál, fele rosszul lett meg elájult
Bár a legjobban az tetszett, mikor fent ültünk és néztük a kilátást Az nagyon jó volt.Tekintve hogy VIP ingyen jegyünk volt rá, mindenképpen azt mondom, nagyon is megérte, de azt már nem tudom, mibe fáj egy menet, de tény hogy faja volt
Pár infó amire emlékszem:
80 km/h, 3 G acc., 64A áramfelvétel (ahhoz képest rohadt vékony vezeték ment beléje, kbmint egy hüvelykujj), kamionon hordozható, súlyra meg egy vonatkocsihoz viszonyítható. -
norbert1998
nagyúr
Margot Robbie vs Will Smith
Insult-party Én meghalok [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs