Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
van természetesen bontott, söt van bejáratott is (nem kopik az azzal) de igen a szabályzat miatt nem lehet
én meg szeretem betartani a szabályokathackeeeee: köszönöm nem sokára fel is hívom őket
miklosss2012: igyekszem majd visszatérni a feladatkörömhöz, most sikerült elsőnek lenni
meg is akadt rajtuk a "szemem"[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem siman birna....csak hogy segitsek a dontesben
(#50337) hackeeeee: a teszt egyaltalan nem mervado.
A Tomb Raider az egyik olyan jatek ami eleg jol kezeli a CF-et, vagyis nalam anno a 7990 abban a jatekban skalazodott a legjobban. Mindket mag(kartya) rendesen le volt terhelve. Itt pedig eleg fura az eredmeny:
Ertem en hogy 2K, de miota megyen olyan jol a CF mint az SLI egy verbeli szold szemuveges NV jatekaban?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
Magassarjú megemeli és kidomborítja a fenekét + kidűti mint a rucák.
A mellei pedig tuti kivannak tömve,mivel az ingecskéje nagyon feszül.Nemhinnémhogy ennyire feszes ingecskét vett volna magának ekkore mell mellé.Tehát akkor mikor vette jó volt a csecsire.Most meg feszül rajta tehát kivan tömve.Meg ekkoráknál már úgyis lógnak mint a fűzfa.Zarcán nyóc kiló makera, szerintem strandon megijjednék tőle.(#50696) CJ4567 Kérdem úgy,hogy mi a jó a Corsairben?
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Zsivaagoo
őstag
-
MrM94
addikt
jaj hát úgy a falat is meglehet
Miklósass Nem sajnos nem játszik a samu galaxy szériája csak max egy régebbi note.
Ott azért más a mese mint a galaxyknál. Találtam G2 est s megint csak egy huszas híja van még van rá 1 év gari.Helyben is lenne. húznék a sony felé mert tetszik az UI. S húznék affelé hogy valamennyire erős HW legyen benne,hogy minim 2 évet bírjak ki vele.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
THX!
Az ilyenekből persze nincs HD, csak a semmitérő f@sok vannak csillió pixelen
Mondjuk a kezét sztem 4K-n sem látnánk. BasssszkiHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Whysperer
addikt
okés nézegetem ,de nem 28 ért vennék be a 7870-t és 28-t kéne fizetnem mert 56 ért van a 280x amég nem találok egy 290-t mondjuk
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Zsivaagoo
őstag
Nagy Star Wars rajongó voltam. Ami 1996-ig megjelent, az összes játék megvolt. 1994-ben 6 óra alatt szétlőttem a Halál Bolygóját. Felbőszítettek a bankban a főkönyvelők.
(486DX2/66 proci, 2 MByte ram, valami ISA VGA kártya, SB16 hangkártya, kölcsön joystick. Rebel Assault volt a játék, ha ez mond valakinek valamit. )
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MiklosSaS
nagyúr
Jah, nagy segg, barna bor, fekete haj, feszes cickok...maga a mennyorszag volna.....tapadnanak is.....
@TelApo: azert a 100-150 MHz-ert nem fogom kifizetni a plussz 25-35K HUF-ot. Szivesen kiprobalnam a Radeonokat is...csak most olvastam valami topicban hogy lehet eltolodik augusztusig az igazi nagy. Nekem meg nincs kartya a gepemben...
-
Whysperer
addikt
-
MrM94
addikt
Laposba kupak nélkül rakják be.
Direktbe a hőcsövekre és ahogy láttam,hőcsövek a lamellákra és egy venti fújja azokról kifele a meleget.
Szerintem használható koncepció. beáll szerintem kb 80 90 fokra legroszabb esetben,de azt még mindig bírja a procc.A lapos meg hááát... Kitudja.
Mindenesetre merész ötlet.
Lásd példának a 690 hűtését szétbontva.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Van jo oldala is es kevesbe jo oldala. Visszont te sem mennel vissza most 20 evet. Megszoktuk az ilyen modern vilagot...
Anno meg szervo sem volt az autokban, ismertem mar az olommentes es a nem olom mentes benzint izrol...annyit puccoltak, fujjtam a karburatorokat.....ma mar azt is megmondja az auto ha almos vagy...nem beszelve hogy egyedul parkol..ez van. 20 ev mulva ugyis rohadt elavult lesz az ami most a top.
-
Whysperer
addikt
-
mackosajt
addikt
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
Már szerintem rájöttem a problémára, egyszerűen tönkrement a kormányműben valami(vagy akár maga a kormánymű) mert amikor direkt mentem gyorsan falnak random autókkal amikor a kormányművel lett valami akkor csinálta ezt.
Érdekes hogy egy FFB-s kormány mennyit dob a játékon, bill/gamepaddal annyit éreztem volna hogy nem nagyon kanyarodik/húz félre az autó kormánnyal meg érzem hogy valami probléma van tényleg az autóval...
Egy 250cc-s, kb. 90 lóerős gokart HOGY AZ ISTENBEN megy 260-al?
250cc Superkart, nagyon durva egy Nordscheifen, csak rázőkőre ne menj
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
mackosajt
addikt
Csak egy sz@r Samsung tv-monitor van a gépen.
22-es, Fhd.
Nem kalibralt.
A driver az volt.
Azt hiszem, sokat nem segítettem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
inspiroyhome
senior tag
Köszi, de ha még a 2 órával ezelőtt kedvem visszajönne, akkor is marad a kontaktos 1000 éves páka amit nem lehet akárhogy fogni, meg a szigszalag aminek a külső oldala jobban ragad mint a belső, porszemet egy pillanat alatt megtartja, de amikor a vezetékre tekerném fel kb mintha vizes lenne úgy esik le...
az a baj hogy ez már elvolt rakta múltkorról, de lehet lenyugszom és nem végzem ki.
Azt már tudom, legalábbis remélem... hogy a fénycsöveknél van a hiba...
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Ha frissítettem rajta, akkor visszajött a kép.
Ezt úgy értsd, hogy rákötöttem a gépre, oké, megkapott egy felbontást. Ment, aztán egyszercsak kikapcsolt. Aztán változtattam valamit, mondjuk egy másik felbontást, alkalmaz, és ismét volt kép, 2 másodpercre. Aztán ha megint változtattam valamit, ismét lett kép. Tehát "frissíteni" kellett a monitoron. Remélem érthető azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest