Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Bocsi
Amúgy ha linkel valaki valamit, a kutya nem nézi meg[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #85152 üzenetére
A-a. Ződes-kékes manó megkérte az egyik kollégát, hogy kellemesítse a kommentemet lusta meberek számára
Hablatyur: Az van, hogy megkértem, mondja már el, mi baja a filmmel. Erre: olyan messze van az oszkártól, mint a 2500k-m az erős prociktól. Mint a g2 a g5-től. és a többi. Hozzáteszem, a 2500k is egy kibeszexuált KÉRDÉS volt annak idején, amit sikeresen kiparodizált, és meg is kértem mindenkit a ricsaj után, hogy hanyagoljuk már ezt a témát, de csakazért is nyomatja. Szerinted nincs jogom elegem lenni belőle? Ráférne egy skype már az elmúlt időkre és tettekre, rendesen, hanglejtéssel megbeszélve mindent.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #85168 üzenetére
kicsit hajaz a macskára nem?
ez ugye nem sok görgetni való még?
Directed by Ftefen Ffilberk -
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #85172 üzenetére
Hablaty már igen. Kiruzsozva
Nekem meg ismerősöm a faccbúkon. Meg még néhányunknak. -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Szerintetek mennyire normális hogy egy játék jogot kér a névjegyzék, a zenék a videók megtekintésére és videó meg hang felvételére? Ha nem adom meg neki, el sem indul. Természetesen egy f2p p2w uborkasoft játék. Droid.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #85252 üzenetére
Akkor majd msi módszerrel belé teszünk egy Zen-t
Tudod mire gondolok, nem? -
norbert1998
nagyúr
Leo és Oscar képek még, linkesítve, lusta dögök
Oscar Chant
Micsoda nap. Micsoda gyönyörű nap!
a kép magáért beszél
ha Matt Damon lett volna a díj nyerteseAz Oszkár végre megnyerte Leo-t.
-
norbert1998
nagyúr
Baaaaz.. neee áááá
-
norbert1998
nagyúr
már megint ez a macska....
hablatyurnak szeplők[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Erőspaprika... Minél jobban csíp, annál gyorsabban eszed.
Arany kecske díjkiosztót várja valaki?
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #85300 üzenetére
Igen, az is
Hóóó, már azóta van egy szerkesztőség és egy légió is. Teljes világuralomra törnek
De az a kecske még nem makog :/A hadarásról tud, elnézést is kért érte többször is, ő ilyen. Szeresd vagy ne Igazából, szerintem pont az adja az egész hangulatát, ahogy előadja. Most ha egy OW-s daneeka avyg mifene lenne (az az érdekes, pályakezdőkommentfűzős ürge, aki persze majd belejön), senki nem nézné szerintem, nem?
(#85302) miklosss2012 Ezt látni AKAROM!! Kérek egy képet a féméteres hajadról itten vagy privibe de látni akarom
Liana téma: hát ha jobban tolod mint az az ürge a második évadból aki leszabta az alját vagy mit, akkor már nincs gond
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #85311 üzenetére
Kb az egyetlen értelmes magyar yt-s. Szerencsére már 3 csatornával
De komolyan. Dancso ellaposodott mint állat, arc nélküli manus megszűnt, Alex se csinál már videókat nagyon, vidman lassan tölt fel. Ow komoly csatorna nem nagyon poenkodnak, szomszéd néni színvonal dancso mellé zuhant, illetve a szertárnak voltak jó videói ami érdekes volt és nézhető. És ennyi a (volt)normális magyar.
Viszont szerencsére angol csatorna sok van amit lehet követni. 480dpi-n 6.5 oldal hosszú a lista, amire fel vagyok iratkozva -
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #85437 üzenetére
Való igaz, nem ismerem, de szerintem oda a snapi 800 elég kevés. Ezért mondtam. Tévednék?
Akinek kevés lenne a Veyron, annak itt a Chiron.
Ha jól látom, 1500 ló és 1200 Nm.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
szerintem mindegyik "szupersport" autó karikatúra.
Nekem az amcsi muscle car az, ami sportautó. mondd, hogy fura vagyok, de akkor is
Mustang Shelby GT350 Na ez egy rajos kocsi, ami új is egyben. Fura, nagyonfura gyújtááselosztással. -
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #85447 üzenetére
Igen, azt láttam. Lehet igazad van, majd megmondja a tulaj, hogy mit tapasztal
-
norbert1998
nagyúr
Keresztes apám, filmlistát akkor dobnál össze nékeM
lol, a videótékában a megtekintési jogot megvonták. Mivel nem lett befizetve időben a havidíj, ami ezúttal haver sara lett volna, de lusta disznó volt fizetni, mert ketten használjuk. Mondjuk nem tudom, ez mennyire okés a tékáknak, de eddig még nem panaszkodott, hogy 2 gépről is megy néha-néha. A bufferelés éjszaka szokott menni a nagy méret és ratyi net miatt, én meg nem figyeltem a megvonásra. Egész éjjel ment a gép, mert volt olyan birka, hogy akkor is ent, ha nem tudta bufferelni a tartalmat.
Ez még csak hagyján, azt írja, "mostantól számítva 3 napig". De ezt írta 3 napja is[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Estét!
-
norbert1998
nagyúr
Megvan az autó. Seat ibiza 1.4i E 60hp,'97
Nem kimondottan vagyok híve a gyárnak se az autónak. De kimondottan jó állapotban van. Műszakilag is. Főleg 230-ert. -
norbert1998
nagyúr
Egészséges dolog a gyömbér gyökér, de mikor egy dionyit bele tömsz a kepwdbe, na az nagyon szar!
-
norbert1998
nagyúr
Délutánt!
Lézeres szemmutetrol ki mit tud mondani? Gondolkozom rajta, mert a szemüveget utálom, k. Lencsét nem akarok, és csak egy szemem rossz. Úgy értem, bal oldal 0, jobb oldal -0.75, viszont nem változott semmit 4 éve. Első két évben egy negyedet javult. Szóval gondolkozom rajta. Van valakinek valami mondanivalója róla?
Őt kérnem, hogy mondja vagy írja -
norbert1998
nagyúr
Ilyet mindenképp szerettem volna csinálni mielőtt bárminek is nekiallnek.
Az zavar, hogy ehhez a rohadt3/4-es távolságba nem látáshoz is a fejemen kell lennie annak a hülye szemuvegnek, amitől agysegget tudok kapni. Ha nincs rajtam, romlani kezd, elvileg, plusz a rendőr is valószínűleg megbüntet, vagy legalábbis, megteheti, plusz egy új szemüveg is 30-40-nel kezdődik ami meg van, az meg már a halálán van. Meg nekem nem áll jól a szemüveg. Ezért gondolkoztam rajta.
Amit irtatok negatív kimenetelt, az honnan jott? Ismerős vagy honnan?Kék manó de hirdasz szemüveget, nem? Mármint, én a 0.75 miatt, ha így latnek mindkét szemmel szemüveg nélkül, totál agysegget kapnék.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #85627 üzenetére
Moto g vagy e kijön belole? Az egy jó telo. Sp csak független és csak custom kernel, rendszerrel szabad.
Szemüveges téma írtam unokatesomnak, hogy tudna e mesélni kicsit róla, majd este skypon mesél.
Aztán még eldontom, mit akarok, megbeszélem ősökkel, aztán utána, ha úgy van, akkor természetesen orvossal beszélünk mindenképp.
Amúgy.... Elolvastam mindegyikotok tapasztalatát... Kicsit szkeptikussá váltam xd -
norbert1998
nagyúr
Nya, ottó-mottó téma:
Hazahoztam, hát... Valami brutáldurva elindulni vele (ugye eddig én csak és kizárólag dízelt vezettem). Abban a pillanatban, hogy a kuplung kezd összezárni, gáz nélkül le is fullad. Viszont mivel még nincs kitapasztalva, hol fog a kuplung (nagyon bent, majd a bowden-en húzni kell, már megvan hol van, csak elfelejtettük és mára már vége a munkának). Míg hazahoztam meg az udvarra bejártam, 4szer fuladtam le vele
A tetőn a festék ép, a lakk pattogzik "csak". Az ülés az sajnos ilyen, majd a kárpitozásos koma megoldja.
Motor és mechanika:
Első fékpofák konkrétan morzsolódnak szanaszéjjel! Hátsó betétek össze vannak törve, a dob meg a tárcsa nagyjából ok.
Olaj elvileg 12 ezerrel ezelőtt volt cserélve, hát, megmondom őszintén, nem teetszett, hogy a beöntő nyílásnál fehér trutyi volt. Tudom mit jelenthet, nagyon remélem, hogy nem (Igen, voltunk olyan hülyék, hogy nem néztük meg, csak a nívópácát húzttuk ki, mármint a kereskedésben).
Csomagtartó nem zár a központi zárral. nótár mary vagy hogytökömbeírják lemez volt a lejátszóban A legszűrő lehet sose volt még cserélve
Viszont a vezérlés az 10 ezerrel ezelőtt, és okésnak is nézett ki.
Kerekek: 2-től fél bar-ig minden volt 7 éves nem lekopott téli gumi van rajta. Mondjuk utóbbi részét a mondatnak egy bizonyos helyre lehet nyomni, mert az első kiakassza, plusz kettőben ez a gyenge izé is elrugatta.
Kanyarban jól fekszik, valaga táncol ki, ha gyorsan veszem, ezt kipróbáltam, a fék (jelenleg) nagyon gyenge eresztés.
Úgyhogy kedden lesz alkatrész, olaj meg szűrők, addig ez az udvaron elfér. Mert a jövő héten meg akarták volna nézni, mennyit eszik.
Ja igen, hátsó ablaktörlő sem megy. És a csomagtartó kulcsal sem zár be. egyszerűen nem fordul benne semerre sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest