Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #17383 üzenetére
Nagyon bejönnek a volvo -k jó ideje, ha elmenne a BMW végre lehet megpróbálnék beújítani egy megkíméltebb s60-at. iszonyatosan tetszenek, és a sor5 ös diesel hihetetlenül erős, és a fogyasztása is elég barátságos.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
jóóó estét az uraknak, jelentem alásan belecsaptam a nagybetűsbe.
összeköltöztünk barátnőmmelmost raktam össze a kis "sarkomat"
egy kis kedvcsinálót azonnal összehoztam:
a speedtest.net szerverei nem bírják a kiképzést
vagy beesik vagy nem bír felkúszni 240ig"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
a szervetlen kémia nem rosz dolog, csak kicsit "sok".
Amennyire tudom, a szén egyes bonyolult vegyületein kívül minden más ide tartozik,
ergó picit "sok" van belőle.
Nincs az az Isten, hogy én azt valahogy bele tudnám passzírozni a fejembe.
Ehhez asszem Mackótestvér tudna többet konyítani"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Jóreggeltaz uraknak, elkezdődött a havi éjszakázás 2. köre
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17722 üzenetére
mindjárt megmondom kit csipkedj
én meg dolgozok és nagyon morcos vagyok, szóval... emberedre akadsz
De ha ennyire kukacoskodsz, akkor tessék:
Jól tudom, hogy az új szériának nincs szüksége többlet áramra (igen áramra, mert a fesz az "állandó" és igen, tudom h- a teéjesítmény a fesz. és az amper szorzata. ) , azon felül, amit a PCI Sloton keresztül fel tud venni?!Remélem így meglfelel cspíősnyelvű őnagyságának
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Az ébredezőknek szeretettel:
-
Shokkolo
addikt
jóóóó reggel jó szurkolást. újra meló, újra velem
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #17773 üzenetére
Én nem is itélkezem...
Apósék is "lomtalanítottak"..
az alapsztori az az, hogy apósom szüleinek volt egy nagy telke és azon egész elől a ház,
apósom felnőtt, jött a család... megbeszélte a szüleivel, megvette a telek felét, kettévették, bejegyeztették és felhúzta rá a sajátját.
Szülők sajnos meghaltak, a szülő ház ~15 éve pusztult csak.
Lebontottuk (vicces amikor kocsival rángatod a falat h. leomoljon ).
A bántásból eszméletlen fémhulladék lett... 6 utánfutó lett a végeA sztori lényege:
a MÉH-ben nem hitték el h. legális forrásból van, vinnünk kellett a bontási engedélyt, hogy beevegyék"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #17777 üzenetére
na úgy igen... 10km lóf@sz, de Debrecen - Szlovákia kicsit nagyobb tétel
Egy kis erőteljes "off", én is kiakadtam mint Orrmányos barátunk, csak én az aprótól:
Árulgatom a telefonom... de kikészítenek idegileg.
Lelakottakat adnak 50-55 ért... és én szemét rohadék a karcmentes, garost "mérnemadomannyié' "
Értem én, én is szeretek "olcsón" venni dolgokat, de azért vannak határok, én se kérek meg egy 290x -et 80e -ért (ha valaki tud... ne tartsa magába )Ha valaki lerakna elém érte egy értelmes összeget, mondjuk 65-öt odaadnám, de még értelmes ajánlatot nem kaptam.
Ellenben nem számítok be ááájfón 3gs -t 50ér' ?!
Közlöm, hogy nem... kösz...
Erre kapom h. sz@rt se értek az üzlethez és amúgyis a harapottalma mennyivel jobb
OK barátom ülj le 1es... Megírom h. nem kell hisztizni, mert az övé habokban sem ér annyit, illetve köszönöm, de másra szeretnék váltani. Teljesen korrekten, normálisan... Végülis ahogy valami okos előttem jóval megfogalmazta "érdeklődőkből lesznek a vevők"...
Erre válaszként kapok egy vtazáró üzenetet:"édes kedves"anyukámatKomolyan idáig süjjedtek az emberek intelligenciaszintben?!
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17779 üzenetére
Én ezt komolyan nem értem...
disznó processzor... mióta belekerült a HOX+ akkuja, teljesen jól bírja. Nincs ilyen gondom.
Az h öreg és lejárt az ideje... ?! Vitatnám de ebbe ne menjünk bele, nem ez a fontosDe egyébként lehet én fogalmaztam rosszul, de nem is feltétlen az ára a "lényeg", hanem az elv...
az én k**va anyámat, mert nem annyiért annyiért adom mint a leharcolt sz@rokat, illetve nem cserélem szinte 1-1ben egy több mint 4 éves tényleg elavult telóra, csak mert az férges, harapott alma."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17781 üzenetére
A helyükbe teszem magam, nem akarom én az új árát, mert akkor 150 lenne ah irdetésben,
alkudni is lehet, nem boltba vagyunk...... nekem a stílus fáj.
Én is kerestem VGA-t igen, és tudtam kulturált privátot írni, ajánlatot tenni, és ha nem egyeztek az elképzeléseink elköszöntem és kész.
és nem az írtam h. "k**va anyád""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #17783 üzenetére
Az a gond h. sajnos mostanság nem az első ilyen és a mai tette fel a koktélcseresznyét a hab tetejére.
Kikivánkozott, lévén offtopic reméltem idefér... kiírtam magamból a bánatom, így nem ordítok a kollégával, nem ütöm dühösen a billentyűket sem... és a zasszonyt sem verem meg otthon
Lényeg, tényleg az, hogy sok "cserép tárolóedény" van, és jólesett kiírni magamból...Jóéjt neked
-
-
Shokkolo
addikt
Nah uccsó előtti éjszaka... elindult a rock&roll
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #17825 üzenetére
Szomszédnak is ilyet szereztem és "lopja" vele a netem
TP-Link, valami régebbi de N -es. Teljesen jó.
Driver fel a sallang meg kell a görcsnek, az xp defeultja is tökéltes. csodát nem kell várni, de elég stabil és egy átlagos noti beépített antennájának a minőségét hozzák"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Urak,
Valakinek nincs elfekvőben régi Socket 478-as működő alaplapja, ami eldöcögne egy 2,66-os Celeron D -vel?
A helyzet a következő:
Adott egy ismerős, aki nem túl hatalmas anyagi kerettel rendelkezik...
Volt egy kis 400-as P2-ese, ami táphiba miatt elfüstölt, de még a DVD rom isJótékonysági céllal előástam a polcon kidobásra itélt régiségeimet, és rájöttem h. tudok gépet összerakni
Találtam a
- 2,66-os Celeront -t
- 1 + 512 + 2*256 DDR1 -et,
- egy FSP tápot ami ezt bőven elviszi... egy egy egész kulturált gépházat
- egy régi nv és egy ati vga -t
- egy SB Live 5.1 -et
- 2 kis winyót (40 + 80 Gb, de mennek )
- meg egy DVD írót
- meg persze a szükséges sallangokatVolt 2 alaplapom is, de az egyik abszolut nem hajlandó indulni, a másikkal indul, de egyáltalán nincs kép
A VGA jó, másik gépben tesztelte haver... a lapra gyanakszom.Nem kérem ingyen, fizetek érte... hátha van valakinek elfekvőbe régi megtartott deszkája amit sajnált kidobni
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #17828 üzenetére
lenne egy jó kis MSI lap "Debrecenben"... de mégis Pesten van, a gazdája visszaírt tegnap h. 2500-ért vihetem, és lejuttatja ide valahogy... de több mint 24 órája nem hallottam felőle
Azért is krédeztem meg itt, hátha van valakinek, megszabadítom egy kis lomtól és még fizetek is érte..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #17830 üzenetére
Annyira nem kell eldurvulni
Nem akarok kollektív legót indítani, megoldom, csak gondoltam hátha
(mindenesetre a gesztust értékelem, és hálás vagyok érte
... ráadásul az AM2 -be már DDR2 kellene szóval nem jau... kell egy jó kis AGP-s DDR1 -es deszka )Reggel végigfutom az aprót és hátha találok egy elfogadható árú lapot, összelegózom a gépet és már zúzom is fel rá az "out to date" xp -t
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz otto14 #17833 üzenetére
Jobb reggelt neked is
ha már ennyire W.I.F.E. , akkor ugye azt tudod, hogy miért fehér a menyasszonyi ruha?!
mert a legtöbb háztartási gép fehérIlletve ha már teló, akkor ha minden jól megy akkor minimál ráfizetéssel sikerült cserélnem ma a telómat egy One (M7) -re
-
Shokkolo
addikt
Ti meg nem alszotok?!
-
Shokkolo
addikt
ahhoj' urak
gondoltam belesek már PHra is...
zombivagyok, elküldtem a zasszonyt lagziba.. és végre egy kis "chill out" jut nekem is"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #18005 üzenetére
az előbb még milka volt
viccet félretéve, áll még az alaplapos dolog? tennék egy kisérletet egy jó lappal
Így ha zargathatlak, valamikor holnap délután elugranék érte.Hétfőn interjúzok a mostani főnököm helyére... az tart ~11 ig, utána meg legózok egy uccsó próbát.
A WD Red 2gb annyiért elég best buy szagú... olyat szeretnék majd (de szerintem tolódik nyárig ap rojekt). Ennyiért mostanság ajándék.
@Miklós: ez a sz@r Sandforce végre megkapta a 7,9 -et a rothadék winfostól is. Már cska a proci nem 7,8 fölé nem akarna menni még 1 Screenshotra se
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #18006 üzenetére
Tőled 8as?!
a golden chip is csak 9-es...Sikerült a telefoincserém tegnap, egy HTC One mosolygós tulaja vagyok.
Egy Debreceni HTC fanatikus ph-s kolléga rendberakta nekem kicsit és még jobban felokosította.
Imádom <3"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest